PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Pa dobro, ako smo vaša sprdnja onda ok, ali malo mi je teško povjerovati u to. Ne možeš se sprdati sa nekim ko je uspješniji od tebe u apsolutno svemu, bar ja tako razmišljam.
Ti smajliji na kraju posta dovoljno govore.
Ti smajliji na kraju posta dovoljno govore.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
vi znate da ste tek treci klub u SA po velicini. a za nas ste samo obicna sprdnja, oduvjek ste to bili i ostali. i vas tzv nk, koji je jedini bio izbacen iz lige zbog kradje i namjestanja, i vasi navijaci koji su prvi i jedini bili ugaseni odma nakon osnivanja. 

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Pa kazem ti, to je ok. Na stranu sto smo trofejniji, imamo svoj stadion, godinama pravimo reprezentativce i sve ono sto je bitno u fudbalu. Naravno da vi vecinu toga nemate, ali smo sprdnja, mislim, nisu ovo argumenti, eto tek onako lupam...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
a vidi belaja ...joker90 je napisao/la:17.12.2015
http://fak.tor.ba/siljak-zeljeznicar-po ... oslovanja/
Direktor Željezničara ističe da je reorganizacija kluba iziskivala velike napore, ali da je u klubu uspostavljeno zakonito poslovanje, računi su deblokirani, uspostavljena je kontrola svih novčanih tokova i racionalizacija troškova, te su se utvrdile sve obaveze FK Željezničar prema kupcima i dobavljačima.
– Mislim da smo prvi klub u regiji koji otvoreno priznaje svoja dugovanja koja nisu mala. Danas poslujemo transparentno. Osvrnuli smo se na prihode koji uglavnom dolaze od sponzora i transfera igrača – dodao je Šiljak.
2.8.2016 lista blokiranih racuna, izvor centralna banka BIH
![]()
![]()
Post preuzet sa klixa! Mirsade mitomane!!

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pa de malo bar na odmoru ne razmišljaj o najtrofejnijem klubu naše državeadmirr je napisao/la:ja se sa zeljkanom ne zamaram, nego sprdam hajvane. vi ste uvjek bili nasa sprdnja i tako ce i ostati.Virtu4l je napisao/la:Naravno da smo sljedbenici svoje uprave, ne smjenjujemo nakon svakog poraza i nismo prvaci svemira nakon svake pobjede kao neki i hvala bogu da je tako. Naša uprava radi sjajan posao i imaju punu podršku navijača, znam da bi dobar dio vas volio da je drugačije, znam da vas boli ovo zajedništvo, ali jbg, ne zamarajte se sa nama, ako padnemo sami smo krivi.
Imate vi zalizanog koji vam se smije u facu, pun qrac problema u klubu i ne znam šta se uopšte zamaraš sa Željkanom. Evo, pobijedili ste jednu utakmicu i opet ste se pomamili, bez obzira što ste na kraju prošle sezone dobili pljusku nezapamćenu u našem fudbalu i nikako da naučite...
Prošle godine u ovo doba smo bili 14. na tabeli, sad smo za 10 mjesta bolji... ja prezadovoljan.
@fahraon, ja sam na odmoru pa jos nisam dobio lovu. ali cim se vratim kes me ceka. ostali su uredno primili plate
nego, malo je 24 milje.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Horde za jednu tekmu koštale klub skoro 50 hiljada... Čestitke
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
jedino sto vi imate su blokirani racuni i vlasnika koji vas je kupio za 150 milja, i kojem cete dozivotno placati kamatu onoliku koliku vam on odrediVirtu4l je napisao/la:Pa kazem ti, to je ok. Na stranu sto smo trofejniji, imamo svoj stadion, godinama pravimo reprezentativce i sve ono sto je bitno u fudbalu. Naravno da vi vecinu toga nemate, ali smo sprdnja, mislim, nisu ovo argumenti, eto tek onako lupam...

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Mi nikad odustati nećemo '87staragarda je napisao/la:Horde za jednu tekmu koštale klub skoro 50 hiljada... Čestitke
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
@keba; romima je zabranjeno pominjati HZRaonffa je napisao/la:Mi nikad odustati nećemo '87staragarda je napisao/la:Horde za jednu tekmu koštale klub skoro 50 hiljada... Čestitke
@fahraon; HZ nikad ne odustaju. da si navijac zeljkana znao bi da su HZ vratile timijima udarni trans koji im je pao u BG. zato i jedan i drugi

sellam i cucemo se kasnije, ako vam treba jos prangijanja i lekcija, samo napisite, danas yebem besplatno

Opet nas ubi argumentima, kako da ne povjerujes u ovo? Mislim, podjela parcela 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Iduće kolo 100 ljami kazne minimalno, sTrušite Zenicu i BP pokažite im šta je prava gracka raja!
Oni uspjesniji u svemu
smijurija s grbavice 

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Brojevi ne lazu. Najtrofejniji klub u drzavi, jedan od rijetkih koji ima svoj stadion, klub koji je dao najvise reprezentativaca... sasvim dovoljno parametara da se kaze da je najveci.RedEvil je napisao/la:Oni uspjesniji u svemusmijurija s grbavice
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Upravu si,nismo propustili ni jedno Europsko,a kamoli Svjetsko prvenstvo,jaka nam je reprezentacija s zeljinom skolom dramaVirtu4l je napisao/la:Brojevi ne lazu. Najtrofejniji klub u drzavi, jedan od rijetkih koji ima svoj stadion, klub koji je dao najvise reprezentativaca... sasvim dovoljno parametara da se kaze da je najveci.RedEvil je napisao/la:Oni uspjesniji u svemusmijurija s grbavice

E pa zamisli onda kakvi su ostali 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa ne potenciraj onda ni ti,nije ze hvaleVirtu4l je napisao/la:E pa zamisli onda kakvi su ostali

Naravno da je za hvale, kao i ostala dva koja si slucajno zaboravio.RedEvil je napisao/la:Pa ne potenciraj onda ni ti,nije ze hvaleVirtu4l je napisao/la:E pa zamisli onda kakvi su ostali
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sipuga loma hehepozzVirtu4l je napisao/la:Koji show?FrancescoTotti je napisao/la:![]()
koji show sa lobotomcima uvijek
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Vidi ovog što se uobrazio. hahahFrancescoTotti je napisao/la:Sipuga loma hehepozzVirtu4l je napisao/la:Koji show?FrancescoTotti je napisao/la:![]()
koji show sa lobotomcima uvijek

Trenutno korisnika/ca: Balorda, jurisicduska i 22 gosta.