FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
da li se zna koliko ce Mihojevic pauzirati ??
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- muhamedhulk
- Kontakt:
Fino objasnjeno.VanCipelic je napisao/la:Kadetska i juniorska selekcija su skorz izmjenjene.
U kadetskoj selekciji vecina ima 15 godina, pa cak ima ih nekoliko sa 14 godina i oni su prakticno mladji kadeti. Tako da ove sezone od kadeta ocekujem samo da se dodatno razviju ova djeca kako fizicki tako i na taktickom smislu
U juniore su presli oni najbolji kadeti, koji su mogli cak jos jednu godinu u kadetima igrati jer je tako u ostalim ekipama.
Iz juniora su "izasli" oni koji su nosili igru u svim linijama, Catakovic, Vazda, Gljiva, Heric, Mujakic, Rastoder i td..
Znaci, Hadzija, Veladzic, Klaric, Mustafic, Sadiku, Resic i ostali, izmjesani sa mladjim juniorima od prosle godine Blagojevic, Smajlagic, Djuric i trebat ce malo vremena da se "upoznaju" i pocnu derati guzove.
Ocekivan poraz kadeta od nesto, suma sumarum, starijih kolega s Grbavice a juniori vode 2:0...

Sad ocekujemo da juniori osvoje ligu aBda, pa mozda odemo i u onu omladinsku LP

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Juniori odlicni.Vidim mali Kovacevic branio.ocekujem ove zlatne kadete da jos vise napreduju i nadograde sw u juniorima i naravno dominiraju 

Svi u napad,jedan je HASE
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Od ove godine ako se ne varam prvak ce biti kada se zbroje od kadeta i juniora ili je to samo za raspored treće serije utakmica?
Sabrine mi moje!
Ovdje se najvise pljuje po igracu koji svaku utakmicu igra srcem, i kojem porazi najteze padaju. Tako da, ne stoji to da cemo im halaliti.admirr je napisao/la:vrijeme je za pobjedu u zenici, i ako momci zapnu kao sto su protiv zrinjskog mislim da mozemo donijeti 3 bobe. a ako i ne pobjede a odigraju srcem, halalicemo imYNWA je napisao/la:Bod nije OK, ovakav Celik moramo dobiti, vrijeme je.bordospartanac je napisao/la: Protiv Čelika neće biti ništa manje zahtjevna utakmica nego ova posljednja, minimalna pobjeda,mada je i bod ok.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
kojem igracu?YNWA je napisao/la:
Ovdje se najvise pljuje po igracu koji svaku utakmicu igra srcem, i kojem porazi najteze padaju. Tako da, ne stoji to da cemo im halaliti.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
-
- Kontakt:
Evander vidim da pojma nemas.pa da te obavjestim da on hoce da ide jos od januara ove god kad mu je istekao ugovor sa Kardifom, klubu se ne isplati davati ni u snu ono sto on trazi , pa mu je receno trazi sebi selameta. Niko ga nece ocigledno ...i neka ide vise samo da prestane njegova gluma. Raskida nece biti vrlo vjerovatno i ostace do kraja ugovora. Jer niko nece ni pisljivih 100 milja eura eura da plati za njega.
Ko zna bilo kojeg igraca iz prvih 11 neka provjeri ovo sto cu sada reci....ON JE ZLO U SVLACIONICI. Prepotentan , ne slusa nista sto mu se kaze , ni od uprave ni od trenera...namjerno krsi disciplinu da bi ga otjerali , ali nece ga otjerati nego ako treba sjedice na zapadu i gledati kako nizemo pobjede
ps ...ne budi hejter evander...ovi momci na terenu nisu to zasluzili
Ko zna bilo kojeg igraca iz prvih 11 neka provjeri ovo sto cu sada reci....ON JE ZLO U SVLACIONICI. Prepotentan , ne slusa nista sto mu se kaze , ni od uprave ni od trenera...namjerno krsi disciplinu da bi ga otjerali , ali nece ga otjerati nego ako treba sjedice na zapadu i gledati kako nizemo pobjede
ps ...ne budi hejter evander...ovi momci na terenu nisu to zasluzili
Rustemovicu.admirr je napisao/la:kojem igracu?YNWA je napisao/la:
Ovdje se najvise pljuje po igracu koji svaku utakmicu igra srcem, i kojem porazi najteze padaju. Tako da, ne stoji to da cemo im halaliti.
Sarajevo i Liverpool
YNWA je napisao/la:Rustemovicu.admirr je napisao/la:kojem igracu?YNWA je napisao/la:

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
slazem se to za rustemovica, ali mislim da je sad to pljuvanje puno manje. konacno je i oon dobio pravog saigraca na sredini terena i izgleda puno bolje. valjda ce i uz bolju igru i pljuvanje prestati
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
SVI U ZENICU!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Rustemovic

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
meni se rimski cini da se on unazadio a ne unaprijedio
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ne slazem se, ipak je on dosta unaprijedio svoju igru u zadnje vrijeme, on moze samo bolji biti uz Sarica.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Rustemovic je igrac koji nikad nece napredovat i koji ce poslije Sarajeva da ode u Slobodu, ili Zrinjski. Jednostsvno nema nista posebno osim te trke koju mozete okacit macku o rep ako ostatak tima ne izbori pobjedu.
Nije pljuvanje, neka ga, al to j realnost.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Napredovao je on mnogo u odnosu na proslu sezonu i to se mora priznati, ali ipak daleko je on od jednog ozbiljnog igraca, ovo je njemu realno i vrh njegove karijere.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Rustem ce poslije Dulje vani.. Momak trci ko Duracell zeko 
Ako neko nije puno talentovan, ne mora znaciti da ne moze napredovati, ima nesto sto se zove rad. A on je definitivno radnik.

Ako neko nije puno talentovan, ne mora znaciti da ne moze napredovati, ima nesto sto se zove rad. A on je definitivno radnik.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- f0rest1946
- Kontakt:
https://postimg.org/image/9x8n5zk9t/
Izvinite mozda perem sa husaricem al morao sam , cuj evo malo odmora za oci hahahahhahahaha.
Ne mogu ga uvalit nikom pa na fb ga stavljaju...

Izvinite mozda perem sa husaricem al morao sam , cuj evo malo odmora za oci hahahahhahahaha.
Ne mogu ga uvalit nikom pa na fb ga stavljaju...

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bravo brate, redovan si.FrancescoTotti je napisao/la:Rustemovic je igrac koji nikad nece napredovat i koji ce poslije Sarajeva da ode u Slobodu, ili Zrinjski. Jednostsvno nema nista posebno osim te trke koju mozete okacit macku o rep ako ostatak tima ne izbori pobjedu.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ne slazem se. Rustemovic je kvalitetan igrac koji je imao tri problema nakon sto je potpisao za nas, prvo sto je Kodro od njega napravio zadnjeg veznog, a on to nikad nije bio, u Drini je bio vise ofanzivni vezni i zabijao cesto eurogolove, i njemu je bilo tesko prilagoditi se novoj poziciji, drugi problem je Cimirot, mi navijaci smo navikli na Cimirota, i onda se ocekuje od zamjene da bude na istom nivou ili bolji, a takvog igraca mi ne mozemo dovesti, kao sto ne mozemo novog Jajala, treci problem je potpuno rasulo u ekipi, momak je sam morao igrati u sredi, jer je Radovac bio mrtav, onaj Emerson je amater, pa Dino je jedno vrijeme morao drzati sredu sa Dzemom, i tad smo cak i dobro izgledaliFrancescoTotti je napisao/la:Rustemovic je igrac koji nikad nece napredovat i koji ce poslije Sarajeva da ode u Slobodu, ili Zrinjski. Jednostsvno nema nista posebno osim te trke koju mozete okacit macku o rep ako ostatak tima ne izbori pobjedu.

Dolaskom Sarica je i Dini lakse, sto smo mogli vidjeti u prva dva kola i u pripremnim utakmicama, jos samo da je jedna kako treba desetka ispred njih, jedan Milos, i ne bi bilo jaceg veznog reda u ligi.
Sarajevo i Liverpool
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.