Ne sporim ni jedan sto si nabrojao,ne bjezim od cinjenice,al mislim da ovaj nije za hvaleVirtu4l je napisao/la:Naravno da je za hvale, kao i ostala dva koja si slucajno zaboravio.RedEvil je napisao/la:Pa ne potenciraj onda ni ti,nije ze hvaleVirtu4l je napisao/la:E pa zamisli onda kakvi su ostali
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jos malo pa ce zeljkan dospjeti i u billy agic showFrancescoTotti je napisao/la:Sipuga loma hehepozzVirtu4l je napisao/la:Koji show?FrancescoTotti je napisao/la:![]()
koji show sa lobotomcima uvijek
Na dobrom su putu
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Joj tuzlaci imate li jos jednog ovakvog da nam date na zimu sad abd. hehe pozz

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sta ce vam pa oni nemaju mjesta kod vas ni na klupi kao ni Saric sto nije imao 
ima ordaga more i veselinovic i grahovac
Zadnja izmjena: Rule_hz, dana/u 03 avg 2016, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Hah pa ja i zaboravio za Ordagu cara, on je vec dogovorenRule_hz je napisao/la:ima ordaga more i veselinovic i grahovac
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa kad nemate maste niti 1%, jedini funkcionalan tim koji mozete napraviti je da dovedete pola Slobode, a i tada bi nesto zafrkali 
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Jok jok, mi ovako uzmemo samo jednog dvohicu koji valjaju necem, ostali skart ne diramo hehe
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zamisli tek kakav nam je ostatak tima kada uzimate Ahmetovica rezervnog napadacaFrancescoTotti je napisao/la:Jok jok, mi ovako uzmemo samo jednog dvohicu koji valjaju necem, ostali skart ne diramo hehe
#Ahmetovicevoproljece #upale #sinusi
- tuzlak1987
- Kontakt:
A inace ove igrace vam je podario Femino, jer je kompleksas pa je pretplatio posto misli da ce tako nauditi Azmiru. 
tuzlak1987 je napisao/la:Zamisli tek kakav nam je ostatak tima kada uzimate Ahmetovica rezervnog napadacaFrancescoTotti je napisao/la:Jok jok, mi ovako uzmemo samo jednog dvohicu koji valjaju necem, ostali skart ne diramo hehe
#Ahmetovicevoproljece #upale #sinusi
jeste bas su se kod nas pokazali kao rezerva kod vas da ste njih dvojicu imali prosli bi i izraelce i kiprane, a boga mi igraju momci a kakvi cete bez njih biti vidjet cemo:)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
grb sto kuca,umjesto srca
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nama je protiv Izraelaca falio lijevi bek i desno krilo. A oni nisu te pozicije ..Rule_hz je napisao/la:
jeste bas su se kod nas pokazali kao rezerva kod vas da ste njih dvojicu imali prosli bi i izraelce i kiprane, a boga mi igraju momci a kakvi cete bez njih biti vidjet cemo:)
Eto ispade oni sada Bogovi, momci su bili dijelovi slagalice kao i svi ostali igraci u prvoj postavi. Da su ostali kod nas bili bi sranje naravno
mi sa nizom klasom uopste ne pregovaramo. ako mislimo da u tzv fk sloboda ima neki igrac koji bi nam bio koristan, mi dodjemo i odvedemo ga. bez pregovora, price, pitanja itdtuzlak1987 je napisao/la:A inace ove igrace vam je podario Femino, jer je kompleksas pa je pretplatio posto misli da ce tako nauditi Azmiru.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Inace kako znam niste jos nikom platili marke odstete, tako da nema potrebe da pregovarate kada dovodite igrace koji nemaju ugovoraadmirr je napisao/la:mi sa nizom klasom uopste ne pregovaramo. ako mislimo da u tzv fk sloboda ima neki igrac koji bi nam bio koristan, mi dodjemo i odvedemo ga. bez pregovora, price, pitanja itdtuzlak1987 je napisao/la:A inace ove igrace vam je podario Femino, jer je kompleksas pa je pretplatio posto misli da ce tako nauditi Azmiru.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
FrancescoTotti je napisao/la:Kad istice Ordagicu ugovor onda?!
ordagi i grahovcu u junu iduce god
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
pa to ti i govorim niza klaso. znaci mi sa nizom klasom ne pregovaramo, ne placamo, .. dodjemo i uzmemo sto mislimo da nam trebatuzlak1987 je napisao/la:Inace kako znam niste jos nikom platili marke odstete, tako da nema potrebe da pregovarate kada dovodite igrace koji nemaju ugovoraadmirr je napisao/la:mi sa nizom klasom uopste ne pregovaramo. ako mislimo da u tzv fk sloboda ima neki igrac koji bi nam bio koristan, mi dodjemo i odvedemo ga. bez pregovora, price, pitanja itdtuzlak1987 je napisao/la:A inace ove igrace vam je podario Femino, jer je kompleksas pa je pretplatio posto misli da ce tako nauditi Azmiru.
I onda će da se čudi što će se svi sprdati sa njima kad kola krenu nizbrdo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.