FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 03 avg 2016, 22:28

*mali off*Citam Studenti bi mogli u aba ligu. Mogli bi nasi hajvani nagovorit Tana da kupi i njih kao i SFK pa da horde pune skenderiju :cool:
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 03 avg 2016, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 03 avg 2016, 22:28

YNWA je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Rustemovic je igrac koji nikad nece napredovat i koji ce poslije Sarajeva da ode u Slobodu, ili Zrinjski. Jednostsvno nema nista posebno osim te trke koju mozete okacit macku o rep ako ostatak tima ne izbori pobjedu.
Nije pljuvanje, neka ga, al to j realnost.
Ne slazem se. Rustemovic je kvalitetan igrac koji je imao tri problema nakon sto je potpisao za nas, prvo sto je Kodro od njega napravio zadnjeg veznog, a on to nikad nije bio, u Drini je bio vise ofanzivni vezni i zabijao cesto eurogolove, i njemu je bilo tesko prilagoditi se novoj poziciji, drugi problem je Cimirot, mi navijaci smo navikli na Cimirota, i onda se ocekuje od zamjene da bude na istom nivou ili bolji, a takvog igraca mi ne mozemo dovesti, kao sto ne mozemo novog Jajala, treci problem je potpuno rasulo u ekipi, momak je sam morao igrati u sredi, jer je Radovac bio mrtav, onaj Emerson je amater, pa Dino je jedno vrijeme morao drzati sredu sa Dzemom, i tad smo cak i dobro izgledali :D

Dolaskom Sarica je i Dini lakse, sto smo mogli vidjeti u prva dva kola i u pripremnim utakmicama, jos samo da je jedna kako treba desetka ispred njih, jedan Milos, i ne bi bilo jaceg veznog reda u ligi.

morel ikako kompezacija on i jos jedan za ordagica
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 03 avg 2016, 22:33

Nije Kodro od njeg napravio defanzivnog veznog, nego to je jedina pozicija u ekipi koju možeš igrati a da si fudbalski analfabet da ne znaš 3 metra krenut s loptom. Otud on tu.

On je idealan za ragbi. Onaj što napucava, i još jak stamen trči, presjeca lopte.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 03 avg 2016, 22:36

jurisicduska je napisao/la:Nije Kodro od njeg napravio defanzivnog veznog, nego to je jedina pozicija u ekipi koju možeš igrati a da si fudbalski analfabet da ne znaš 3 metra krenut s loptom. Otud on tu.

On je idealan za ragbi. Onaj što napucava, i još jak stamen trči, presjeca lopte.
Da se ja i ti slozimo oko neceg u zadnje vrijeme :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: Odo janje ispec

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 03 avg 2016, 22:37

Rustemović će uvijek imati mjesta u timu kod svakog trenera, jer tipove igrača kakav je on svi treneri cijene i vole. I Amer isto tako, nikakvu tehniku nema, ali igra zbog borbe i zalaganja. Ja ga baš volim, ali svako ima svoj ukus.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 03 avg 2016, 22:40

KenChoo je napisao/la:Rustemović će uvijek imati mjesta u timu kod svakog trenera, jer tipove igrača kakav je on svi treneri cijene i vole. I Amer isto tako, nikakvu tehniku nema, ali igra zbog borbe i zalaganja. Ja ga baš volim, ali svako ima svoj ukus.
Kad smo imali boljeg od njeg rijetko su ga cijenili. Cijenimo ga jer nema konkurencije uopšte. On je bio rezerva rezervi kad smo mi dominirali. Ne znam kako ljudi brzo zaborave.

Al daje ruke to je najbitnije sad. Komplementaran je sa Sarićem jer je ovaj doktor.

@Ft, ostavi mi ispod rebara.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 avg 2016, 22:42

Da smo doveli jos jednog pravog veznjaka poput Sarica, kao sto smo trebali, Rustem bi imao svoju minutazu od 15-ak minuta po mecu. Nazalost nismo, pa nam ne preostaje nista drugo nego podrzati Rustema i piti apaurine kad pocne vracati loptu nazad. :salut:
Bahati, bahati Željkan!
1946

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 03 avg 2016, 22:43

jurisicduska je napisao/la:
KenChoo je napisao/la:Rustemović će uvijek imati mjesta u timu kod svakog trenera, jer tipove igrača kakav je on svi treneri cijene i vole. I Amer isto tako, nikakvu tehniku nema, ali igra zbog borbe i zalaganja. Ja ga baš volim, ali svako ima svoj ukus.
Kad smo imali boljeg od njeg rijetko su ga cijenili. Cijenimo ga jer nema konkurencije uopšte. On je bio rezerva rezervi kad smo mi dominirali. Ne znam kako ljudi brzo zaborave.

Al daje ruke to je najbitnije sad. Komplementaran je sa Sarićem jer je ovaj doktor.

@Ft, ostavi mi ispod rebara.
Nije on neka klasa, ali sasvim korektno radi svoj posao. Priznajem i mene nekada iznervira svojim centaršutevima i pojedinim pasovima, ali meni je dobar. Uz to, veliki radnik i profesionalac. Ali, nebitno.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 03 avg 2016, 22:45

Pa svakako svi imamo različite poglede na fudbal. Ne moram ja biti upravu a ni ti. Ti voliš takve igrače ja ne volim i to je sve. Svakako mu želim dobru i uspješnu sezonu i što više borbe i rada, podrška neće izostati
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 03 avg 2016, 22:46

joker90 je napisao/la:Da smo doveli jos jednog pravog veznjaka poput Sarica, kao sto smo trebali, Rustem bi imao svoju minutazu od 15-ak minuta po mecu. Nazalost nismo, pa nam ne preostaje nista drugo nego podrzati Rustema i piti apaurine kad pocne vracati loptu nazad. :salut:
Doci ce Ordagic za koji mjesec :kafa:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 avg 2016, 22:47

FrancescoTotti je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Da smo doveli jos jednog pravog veznjaka poput Sarica, kao sto smo trebali, Rustem bi imao svoju minutazu od 15-ak minuta po mecu. Nazalost nismo, pa nam ne preostaje nista drugo nego podrzati Rustema i piti apaurine kad pocne vracati loptu nazad. :salut:
Doci ce Ordagic za koji mjesec :kafa:
Iduce ljeto dolazi u soping ko i Merso. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 03 avg 2016, 22:54

f0rest1946 je napisao/la:https://postimg.org/image/9x8n5zk9t/

Izvinite mozda perem sa husaricem al morao sam , cuj evo malo odmora za oci hahahahhahahaha.
Ne mogu ga uvalit nikom pa na fb ga stavljaju... :rol: :rol:
Al najjace je stavio 2016, a prvi gol mu na snimku iz 2014 xD

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 03 avg 2016, 22:58

jurisicduska je napisao/la:Pa svakako svi imamo različite poglede na fudbal. Ne moram ja biti upravu a ni ti. Ti voliš takve igrače ja ne volim i to je sve. Svakako mu želim dobru i uspješnu sezonu i što više borbe i rada, podrška neće izostati
Svakako. Pozdrav.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 03 avg 2016, 23:07

"Sevko Okic je najveca greska FK Sarajevo sto su ga pustili. Sa njim bismo imali 10 golova i asistencija sigurnih u sezoni, to je plus 7-8 bodova koje donese jedan igrač"

Kako ja ovaj facebok volim. :D sada uzivo pisu kod Husarica. :lol:

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 03 avg 2016, 23:09

Što li je u ovaj klip ubačena propuštena prilika od strane Okića protiv Borussie M. ? :think: :mrgreen:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 03 avg 2016, 23:31

FrancescoTotti je napisao/la:*mali off*Citam Studenti bi mogli u aba ligu. Mogli bi nasi hajvani nagovorit Tana da kupi i njih kao i SFK pa da horde pune skenderiju :cool:
nemoj zivota ti nemam apaurina i za to
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 03 avg 2016, 23:42

Majko mila strucnjaka kaze Rustemovic samo zna trcati to mu majstore i jeste posao trcati i presjecati protivnicke akcije a igrac ispred njega radi to sto mislite da rustem treba recite mi kako svabe igraju vecina ih trce nista drugo

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 03 avg 2016, 23:46

ja Rustema postujem zato sto se bori i trudi, al realno Blagojevic i Radinovic su za njeg svemirski brod.

VanCipelic
Kontakt:

Post Postao/la VanCipelic » 03 avg 2016, 23:49

zlo87 je napisao/la:ja Rustema postujem zato sto se bori i trudi, al realno Blagojevic i Radinovic su za njeg svemirski brod.
Blagojevic je bolji, tu nema sumnje.
Ali reci da je Radinovic bolji je u najmanju ruku smjesno, Dino je za njega svijet izmislio..

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 03 avg 2016, 23:50

VanCipelic je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:ja Rustema postujem zato sto se bori i trudi, al realno Blagojevic i Radinovic su za njeg svemirski brod.
Blagojevic je bolji, tu nema sumnje.
Ali reci da je Radinovic bolji je u najmanju ruku smjesno, Dino je za njega svijet izmislio..
tebi je smijesno, to je tvoje misljenje. Vrijeme ce pokazat.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: sekac, Serha i 26 gostiju.