NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Sa je hamas !
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
velika većina hrv putovniceradebl je napisao/la:ej,aj ako moze neko na moj predhodni post da odg...ovo oko viza i gostovanja...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Zbog vaki ko on mi nikad necemo napredovati,treba se malo i radovat u ostalom i pored grba Zrinjskog i Sirokog pise da dolaze iz BiH,a sta ce bit za sedam dana khmmm hocul biti ziv???Babilon je napisao/la:nek je tebi nik hamas!Hamas je napisao/la:Znate šta je fazon, što vam sada svi čestitaju, a za 7do 14 dana će vam psovat majku kad kuči budete igrali, jer će te vjerovatno opet pljuvat po BiH kao i mnogo puta do sada, živi bili pa vidjeli.
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
cestitke, jos jednom dokazano koliko je nasa liga bolja od slovenske, i tih kvazi liga... da izbacite i one bahate austrijance... jos jednom sve najbolje... 
BRAVE HEART 1979-2005
Cestitke momci .
-
sb citizen
- Kontakt:
hvala svima na iskrenim čestitkama...i evo link za one koji vole srat protiv navijača http://www.****/content/view/55177/159/ SAMO ŠIROKI!
Stotinjak navijača Širokog Brijega krenulo je rano ujutro, osobnim, kombi vozilima i jednim autobusom, put Domžala. Odlično raspoloženje i veselje navijačima nije ometala nesnosna vrućina, ni rigorozne granične kontrole.
Uz dosta zaustavljanja, piva i potrošenog znoja raspjevana je karavana stigla na stadion u Domžalama, skoro dva sata prija početka utakmice.
''Škripari'' su iskazali fer i korektno navijanje, za što ne možemo reći za navijače Olimpije koji su uz nacionalno prozivanje, pokazali i "europsku kulturu" gađavši pripadnike gostujuće navijačke skupine kamenicama, a izdvajamo i međusobnu tučnjavu slovenskih navijača.
Nakon intervencije brojnog osiguranjam od redara preko specijalne policije, utakmica je nastavljena uz fer i korektno navijanje.

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
SIroki i Zrinjski su pokazali veceras da nasa liga ni u kome slucaju se nemoze smatrati 99. ligom u svijetu od 100ih u konkurenciji,znam neki ce reci pa sto pobjedili ste kazahstance i slovence,da ali ti isti kazahstanci su npr . igrali lani sa galatom 1:1,redovno intertoto prolazili 3 prepreke i sl. dok jedna Slovenija nema jaku ligu ali su kud i kamo cjenjeniji nego mi.
I nisu samo pobjede u pitanju vec i nacin na koje su te pobjede ostvarene a to je znalacki,iskusno i dominantno od oba kluba,u uzvratima moze sto sta se desiti jer je nogomet okrutna igra ali ove dvije pobjede nasih predstavnika trebaju biti poticaj drzavnoj televiziji da barem domace utakmice prenose ako vec nemaju novca za gostujuce,treba promovirati nogomet sto je vise moguce jer nasi talenti su kud i kamo zasluzili vise od 99 mjesta i da ih se izruguje na zapadu ,puno srece i Zelji i Borcu da i oni poprave bh koeficijent ,svima ce nam lakse biti u buducnosti.
Normalnoj bh raji hvala na svim cestitkama koje su iskreno uputili !
I nisu samo pobjede u pitanju vec i nacin na koje su te pobjede ostvarene a to je znalacki,iskusno i dominantno od oba kluba,u uzvratima moze sto sta se desiti jer je nogomet okrutna igra ali ove dvije pobjede nasih predstavnika trebaju biti poticaj drzavnoj televiziji da barem domace utakmice prenose ako vec nemaju novca za gostujuce,treba promovirati nogomet sto je vise moguce jer nasi talenti su kud i kamo zasluzili vise od 99 mjesta i da ih se izruguje na zapadu ,puno srece i Zelji i Borcu da i oni poprave bh koeficijent ,svima ce nam lakse biti u buducnosti.
Zadnja izmjena: Babilon, dana/u 02 jul 2010, 00:19, ukupno mijenjano 1 put.
HSK Zrinjski Mostar
hahahaEdinTM87 je napisao/la:Sa je hamas !
al mu najaci nick
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
cestitam na pobjedi
-
CrnoCrveni
- Kontakt:
evo i moj prvi post na ovoj temi,CESTITAM

Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
- elninho_resTO
- Kontakt:
svaka cast,sretno u nastavku evrope 
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
svaka čast hercegovci na pobjedi
,
dokrajčite ih kući
puno sreće u nastavku
dokrajčite ih kući
puno sreće u nastavku
Semper Fidelis
Kožul da , jedna informacija vezana za tog dečka da je prošle godine ljetos tek prestao sa kemoterapijama tj. dečko je obolio od karcinoma i evo nakon nepune godine dana se već ustalio u prvom sastavu ( svatko tko je upućen zna šta znače kemoterapije,zračenja i liječenje od karcinoma ) , meni je samo žao što on nije kapetan ekipe tj. nije mi jasno zašto nije jer je jedini vođa i lider kojeg imamo u svojim redovima + je domaći igrač .Devil je napisao/la:Cestitke momci na stvarno zasluzenoj pobedi,tokom citave tekme ste bili bolji tim,imali nekoliko dobrih suteva dok oni samo jedan pravi.Igrali lepo od noge do noge,zatvoreni njihovi najopasni igraci Cimerotic i Prasnikar(njeg tek video kada je izlazio iz igre).Sasvim zasluzena pobeda i lagano u revansu odigrati i onda hrabro na Austriu ici.
Meni se posebno dopao kod vas ona 4.Mislim da je to Kozul,odlicna partija u odbrani i onaj jedan pokusaj kada je laznjakom izbacio jednog Slovenca i onda lepo sutao no Botonjic sjajno odbranio.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Cestitke Sirokom na pobjedi u Ljubljani,svaka cast! mislim da ste vise nego dostojno prezentovali nas fudbal i drzavu naravno! Sretno u narednim evropskim utakmicama!Pokazali ste da je bh liga jaca od slovenske,jos da Zeljo hoce pokazati da je nasa liga bolja od izraelske,heh bilo bi super,ali tesko je to ocekivati..
- velez_mostar
- Kontakt:
Svaki put kad nasi timovi igraju u Europi, pa makar se radilo i o Zrinjskom (vjerovali ili ne,tako je) navijam za nas, i dosta raje oko mene me pita "sta imas navijat' za te klubove" ,odgovorim im da svi ti klubovi nose predznak BiH, i predstavljaju ovu drzavu, i naravno ligu.
Kad sam vec kod lige, dosta toga je vec receno, ne mislim da zaostajemo ni za Hrvatskom, ni Srpskom ligom, tako da se ne bi slozio da su spomenute jace, jer ako cemo ligu gledati kroz 2, ili 3 kluba, ona mi i nije zanimljiva.
Kod nas se jos mnoge stvari moraju uraditi, najvise po pitanju saveza, ali je definitivno da je Siroki Brijeg, a to sam uvijek i pisao, jedan jako ozbiljan sportski kolektiv, i da se moze reci da su postali konstanta u Europi, i da imaju iskustvo u Euro utakmicama, i ne bi me cudilo da doguraju daleko,
Jos jednom cestitke Sirokom na zasluzenoj (tako sam cuo) pobjedi, i da sto dalje dogurate, pa i da dovedete nekog zestokog na Pecaru, nadam se da vam jedan Rodjeni ne bi smetao na tribinama...Sretno!
Kad sam vec kod lige, dosta toga je vec receno, ne mislim da zaostajemo ni za Hrvatskom, ni Srpskom ligom, tako da se ne bi slozio da su spomenute jace, jer ako cemo ligu gledati kroz 2, ili 3 kluba, ona mi i nije zanimljiva.
Kod nas se jos mnoge stvari moraju uraditi, najvise po pitanju saveza, ali je definitivno da je Siroki Brijeg, a to sam uvijek i pisao, jedan jako ozbiljan sportski kolektiv, i da se moze reci da su postali konstanta u Europi, i da imaju iskustvo u Euro utakmicama, i ne bi me cudilo da doguraju daleko,
Jos jednom cestitke Sirokom na zasluzenoj (tako sam cuo) pobjedi, i da sto dalje dogurate, pa i da dovedete nekog zestokog na Pecaru, nadam se da vam jedan Rodjeni ne bi smetao na tribinama...Sretno!
-
TOJEMOJTIM
- Kontakt:
tebi i takvim poput tebe vrijedi iskreno čestitati i poželiti srećuBabilon je napisao/la:SIroki i Zrinjski su pokazali veceras da nasa liga ni u kome slucaju se nemoze smatrati 99. ligom u svijetu od 100ih u konkurenciji,znam neki ce reci pa sto pobjedili ste kazahstance i slovence,da ali ti isti kazahstanci su npr . igrali lani sa galatom 1:1,redovno intertoto prolazili 3 prepreke i sl. dok jedna Slovenija nema jaku ligu ali su kud i kamo cjenjeniji nego mi.
Bravo Siroki!
Svaka vam cast i sto dalje dogurali
.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.