FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
-
schickeria
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Anceloti je odlucio u kojim formacijama ce igrati u novoj sezoni,to su 4-3-3 i 4-4-2,igra cese bazirati na cvrstoj obrani i kontrama u jacim utakmicama dok ce na slabijim utakmicama prepustiti individualnoj klasi igraca.
Iz tog razloga se ne ide u kupnju krila jer u takvoj formaciji moze igrati i muller sto uz costu,comana,robberia cini 5 igraca i to je carlu dovoljno.
Pruzit ce se sansa greenu kao back up opciji tako da nista ni od napadaca,ipak postoji mogucnost dase dovede stoper jer holger opet radi po individualnom programu i s obzirom da je preskocio milan vjerovatno to nije to.
Ne vjerujem da ce se uci u sezonu sa ozljedama podloznim hummelsom,boa ,martinez i igracki prosjecnim feldhanom.
Iz tog razloga se ne ide u kupnju krila jer u takvoj formaciji moze igrati i muller sto uz costu,comana,robberia cini 5 igraca i to je carlu dovoljno.
Pruzit ce se sansa greenu kao back up opciji tako da nista ni od napadaca,ipak postoji mogucnost dase dovede stoper jer holger opet radi po individualnom programu i s obzirom da je preskocio milan vjerovatno to nije to.
Ne vjerujem da ce se uci u sezonu sa ozljedama podloznim hummelsom,boa ,martinez i igracki prosjecnim feldhanom.
a gdje je to rekao Anćeloti?
Kalle je rekao da će najvjerovatnije otkupiti Comana (za taj iznos od 21mil) i isto tako je rekao da mi trebamo i liječnički tim čini sve da vrati Robbena jer je nevjerovatan igrač i da je on tip igrača koji nam je falio u meču protiv Atletika.
- Centre forward
- Kontakt:
Švajni je BIO legenda, bar za mene. Odlazak u Jedinstvo se ne prašta, čak i kad te adidas pošalje tamo. Nikakav povratak i obnašanje bilo koje funkcije u klubu ne dolazi u obzir. MoRe bit' da se većina neće složit' sa konstatacijom, al' kad se pogleda i druga strana da i nije otiš'o u Jedinstvo neg' negdje drugo, igrački nam nije potreban.
Bravo za Comana, i bravo za saradnju sa Juventusom. Valjali smo mi njima, naučili su kako se posluje.
Valjda nije istina za Greena. Pa nisu haman pobudalili pa da on konkuriše. On nema veze sa ozbiljnim fudbalom. Golovi protiv amatera ne smiju bit' nikakvo mjerilo. Dobro, ne treba sad očekivat' neko zvučno ime ni u odbrani ni u napadu, al' bar solidno rješenje.
Bravo za Comana, i bravo za saradnju sa Juventusom. Valjali smo mi njima, naučili su kako se posluje.
Valjda nije istina za Greena. Pa nisu haman pobudalili pa da on konkuriše. On nema veze sa ozbiljnim fudbalom. Golovi protiv amatera ne smiju bit' nikakvo mjerilo. Dobro, ne treba sad očekivat' neko zvučno ime ni u odbrani ni u napadu, al' bar solidno rješenje.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Na zalost svih nas koji ocekujemo transfere odnosno bekap napadaca ili stopera Kale je rekao da nema vise transfera ove godine osim ako se neko ne povrijedi (izgleda i to samo ako bude duza pauza). To govori da ostajemo na Greenu, Kimmich ce biti opcija na beku i Basteruber bekap na stoperu, kao i Javi.
Svercerska cicija je dosla na svoje (kad nema Pepa i Sammera).
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Slažem se potpuno.muamerc je napisao/la:Na zalost svih nas koji ocekujemo transfere odnosno bekap napadaca ili stopera Kale je rekao da nema vise transfera ove godine osim ako se neko ne povrijedi (izgleda i to samo ako bude duza pauza). To govori da ostajemo na Greenu, Kimmich ce biti opcija na beku i Basteruber bekap na stoperu, kao i Javi.
Ne kužim da ne žele još pojačanja jer budimo objektivni, ako se netko ozlijedi u obrani već smo u problemima kao i da se npr. ozlijede Muller ili Lewandowski. Morali bi se ovdje pojačati jer sezone su već tradicionalno duge i tu je krucijalan odmor i svježina igrača na proljeće. Ovako po meni riskiramo i to bi nas moglo koštati ove sezone.
Benko, Green i Feldhahn mogu svakako biti dio ekipe ali mogu igrati samo protiv znatno slabijih momčadi od nas tako da računati na njih kao na ozbiljne i prave zamjene nema smisla.
Perisic bi nam sjeo ko budali samar,cudi me da ga niko nije kupio
Ne znam kako se neko jos moze nadati da se Roben vrati na stare staze slave,ja sam ga prije godinu dana otpisao,teska srca to kazem al jbg
Ne znam kako se neko jos moze nadati da se Roben vrati na stare staze slave,ja sam ga prije godinu dana otpisao,teska srca to kazem al jbg
Ali on se uvijek vrati jaci nego ikadautogol je napisao/la:Ne znam kako se neko jos moze nadati da se Roben vrati na stare staze slave,ja sam ga prije godinu dana otpisao,teska srca to kazem al jbg
Mia San Mia
Robben ne poznaje termin forma. Ako je zdrav on je uvijek isti, DOBAR!!!
Stern des Südens
Sta ima 6.og sad cini mi se, neko proglasenje pobjednika sta li vec?
Mia San Mia
-
schickeria
- Kontakt:
Predstavljanje ekipe za novu sezonuR32 je napisao/la:Sta ima 6.og sad cini mi se, neko proglasenje pobjednika sta li vec?
Nema Riberya za večeras, dobio odmor, zasluženo.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ulreich, Thiago, Martinez, Rafinha, Alonso, Feldhahn, Bernat, Lahm, Vidal, Alaba, Green
Jest mi drago vidjeti Artura
Jest mi drago vidjeti Artura
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- anelbavarac
- Kontakt:
Svercer dosao na svoje.
On je tu bio samo da se slika, a Sammer i Reschke su odradjivali sav posao.
Odkako Sammer ode, tu je prica o novim igracima prestala.
Imamo glavnog krivca za eventualni neuspjeh, ove sezone.
On je tu bio samo da se slika, a Sammer i Reschke su odradjivali sav posao.
Odkako Sammer ode, tu je prica o novim igracima prestala.
Imamo glavnog krivca za eventualni neuspjeh, ove sezone.
Pitali jednom švercera šta bi bio da nisi postao fudbaler? - bankar - odgovori švercer.
Ovo sve govori.
Postavite dobre linkove ako gdje nadjete.
Postavite dobre linkove ako gdje nadjete.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Na areni 1 ima prijenos.
Valjda se uspije barem poluvrijeme izdrzati.
Valjda se uspije barem poluvrijeme izdrzati.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
da je nekima ovdje sa foruma dati da upravljaju bayernom ,bankrotirao bi do ikindije. 
VOLIM BAYERN
Sjećaš se obećanja, isplaćen stadion, 30mil na transfer budžet, bla, bla, bla...isakovich je napisao/la:da je nekima ovdje sa foruma dati da upravljaju bayernom ,bankrotirao bi do ikindije.
Raduje sistem i igra odbrane. Dobri smo i u napadu samo nema napadaca, milion puta ponovio dosad i evo opet nadam se nekim cudom da cemo dovesti napadaca kakvog treba.
Od ovog Greena baš nema ništa izgledamuamerc je napisao/la:Raduje sistem i igra odbrane. Dobri smo i u napadu samo nema napadaca, milion puta ponovio dosad i evo opet nadam se nekim cudom da cemo dovesti napadaca kakvog treba.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.