Imas brojke Rustemovica?MCMXLVI je napisao/la:Evo malo zanimljive statistike za Kadusica i Hodzica u prva dva kola.
Kadusic
https://s32.postimg.org/3k9qr9yn9/kadusic.png
Hodzic
https://s32.postimg.org/xq85625k5/hodzic.png
ps. Novakovic ima duplo vise zavrsinca nego Sarica
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Moscardelli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja ne mogu da vjerujem da postoji neko ko smatra da se neredi kao na Grbavici trebaju radit, i da ih na bilo koji način opravdava.
hilmo je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da postoji neko ko smatra da se neredi kao na Grbavici trebaju radit, i da ih na bilo koji način opravdava.

...igraj bordo bijeli ale ale...
neki ljudi misle da sa kupovinom članske karta FK SARAJEVO ima pravo nanositi štetu klubu a ovim divljanjem samo to i rade bolje je da ne dolaze na utakmice ako će klub svako kolo plaćati po 4-5 hiljada km kazne i meni se ne sviđa uprava ali samo dio i to se može rijesiti na druge načine ali ne ljudi žele da divljaju šta vi mislite da bolji igrači silno žele da dođu u Sarajevo ili neki drugi BiH klub varate se gospodo kakva nam je država dobro je što i tko hoće ovdje igrati zato se okrenite normalnom navijanju a upravi psujte i protestvujte bez divljanja
Hahaha, pa de pogledaj malo bolje igru Bešića, Carrick-a, i tih nabrojanih... Samo nemoj Mikela, baš je pronašao sebi dobrog igrača da se opišeYNWA je napisao/la:A sta su Besic, Matic, Tiote, Leiva, Can, Carrick, Dier, Wanyama, Mikelledesma je napisao/la:U biti većina i ne zna, pravu ulogu zadnjeg veznog.. oni kontaju to je samo rušit i kao prekidat te kontre(a mi svaku utakmicu s njim u sastavu skoro primili go) on treba da iznosi lopte, ulazi između štoperaa po nju, razigrava ekipu u sredini i po krilima i bokovima, da ne budemo ho-ruk ekipa, izbi -nabi, a to smo većinu utakmica i bili, daj na krilo Dulji pa šta bude... ali gospodo Medunjanin, Alonso, Modrić, pogledajte šta oni rade(ovdje ne govorim taj njihov kvalitet kad to rade, nego samo njihov zadatak kako rade i sta rade), jednostavno mozak ekipe, a mi na tom mjestu posjedujemo PANJ...joker90 je napisao/la:Kad jednom dovedemo pravog zadnjeg veznog, tek ce onda neki da progledaju i da vide sta smo gledali od Rustema, a sta je nama trebalo u stvari..... u nasoj ligi Stjepanovic, Zahirovic sto je bio, Petrak....Mora da oni nisu zadnji vezni, jer nisu mozak ekipe.
Medunjanin, Alonso, tj takav tip igraca kraj sebe mora imati igraca kao sto je Rustemovic.

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ne treba, trebaju oni kao protiv Sirokog na Kosevu, svaku tekmu dok ne odu. Al tanak je ovaj sjever u odnosu na onaj, pa moraju ljudi u skladu sa svojim mogucnostima.hilmo je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da postoji neko ko smatra da se neredi kao na Grbavici trebaju radit, i da ih na bilo koji način opravdava.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Smijesna teorija koja mi direktno udara na inteligenciju. O čemu pričaš majstore, kakvo je to opravdanje?
Ljudi dragi razmislite dobro prije nego nešto napišete.
Neka je stid i sram svakog "navijača" koji je na ovaj način oštetio klub!
Što je on veći navijač od mene ako pali baklje i uništava stolice? Što je to on "korisniji za bordo naciju" od bilo koga od nas?
Kakve su to teorije? Ne izbijate pare ni Edisu, ni Elviru ni Dini iz džepa, nego klubu!
Jeste li svjesni kakve se stvari(pozitivne) mogu uraditi za 30-40 hiljada koliko je već kazne?
Liječite svoje komplekse negdje drugo, a ne na našem Sarajevu!
Puna podrška Almiru Hurtiću i momcima!
[/quote]
Znam kakve smo stvari mogli uraditi za 30-40k zato i nabrajam ove igrace, a mogao bih komotno jos 15ak ali mi mrsko vala pisati.Ako se moze Dino taliti sa igracima i davati svakakvi tarabama par hiljada mjesecno moze se onda i za navijace izdvojiti.Kada sve stvari budu stimale, kada budemo imali na platnom spisku igrace koji opravdavaju svoju platu onda cu biti protiv navijackih ispada, ali sumnjam da ce ih tad biti ikako.[/quote]
Pa ne treba izdvajati za navijace! Sta su navijaci, profesinalci koje treba placati?
Losa vam je furka, ne moze izaci na dobro. Navijaci bi kao delije ( Zvezda ), da vode klub i odlucuju o necemu!
Ne moze to tako, niste dovoljno jaki, a klub vec ima gazdu koji vas ne **** ni 2% i to je surova istina.
Navijac je amater koji dolazi ili ne dolazi da bodri klub i to je citava prica. Na ovaj nacin se steti klubu na vise nacina.
Ako se i kad se dokaze da se neko tali sa igracima, onda se uprava mijenja. Sve do tada je rekla-kazala.
Ljudi dragi razmislite dobro prije nego nešto napišete.

Neka je stid i sram svakog "navijača" koji je na ovaj način oštetio klub!
Što je on veći navijač od mene ako pali baklje i uništava stolice? Što je to on "korisniji za bordo naciju" od bilo koga od nas?
Kakve su to teorije? Ne izbijate pare ni Edisu, ni Elviru ni Dini iz džepa, nego klubu!
Jeste li svjesni kakve se stvari(pozitivne) mogu uraditi za 30-40 hiljada koliko je već kazne?
Liječite svoje komplekse negdje drugo, a ne na našem Sarajevu!
Puna podrška Almiru Hurtiću i momcima!

Znam kakve smo stvari mogli uraditi za 30-40k zato i nabrajam ove igrace, a mogao bih komotno jos 15ak ali mi mrsko vala pisati.Ako se moze Dino taliti sa igracima i davati svakakvi tarabama par hiljada mjesecno moze se onda i za navijace izdvojiti.Kada sve stvari budu stimale, kada budemo imali na platnom spisku igrace koji opravdavaju svoju platu onda cu biti protiv navijackih ispada, ali sumnjam da ce ih tad biti ikako.[/quote]
Pa ne treba izdvajati za navijace! Sta su navijaci, profesinalci koje treba placati?
Losa vam je furka, ne moze izaci na dobro. Navijaci bi kao delije ( Zvezda ), da vode klub i odlucuju o necemu!
Ne moze to tako, niste dovoljno jaki, a klub vec ima gazdu koji vas ne **** ni 2% i to je surova istina.
Navijac je amater koji dolazi ili ne dolazi da bodri klub i to je citava prica. Na ovaj nacin se steti klubu na vise nacina.
Ako se i kad se dokaze da se neko tali sa igracima, onda se uprava mijenja. Sve do tada je rekla-kazala.
FKS❤️1946
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ovaj Daniel prodaje kospe na utakmici, koliko sam upratio bude na onim standovima..vjerovatno stalni zaposlenik u Klubu. I sad odjednom menadzer
I to se udruzio sa Husarom. 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Raja ne dolazi na utakmice jer je razocarana, jer nema sta vidjeti, jer su uslovi losi.isko1807 je napisao/la:Kakvoj bolan upravi, ti likovi stete samo klubu i imenu FK Sarajevo, ne placa Dino iz svog dzepa vec FK Sarajevo iz svog budzeta, naprave prekid kad se lomila tekma na derbiju i ti pricas da ne rade protiv ekipe, ulete u teren protiv Borca, mi izgubimo 3:0 za zelenim stolom a treba li dobiti utkmicu, uljecu u kupu protiv Slobode hoce transparent da ukradu utakmica na ivici prekida, da ne pricam o desavanjima kad se vracaju sa gostovanja (trafike,benzinske pumpe,radnje).zlo87 je napisao/la:Šteta se nanosi upravi. Igrači su svjesni koja je bagra u upravi i njima ne pravimo nikakvu štetu. A te igrače što pominješ, evo vascijelo ljeto kazne nismo napravili pa ne dođoše.azizmpj je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/savez- ... /160803097
Samo su lesinari i bbb veci levati od onih koji sebe nazivaju navijacima FK Sarajevo! Ovo su mjesecne plate za dva igraca koji mogu dignuti igru da glat udjemo u grupe Lige sampiona!
Aferim bakljadno-petardne nakaze, samo nakazite klub! Samo naprijed levati jedni!
PS. znam da ce sad svi osuti na ovaj post...bolje bi vam bilo da razmislite o podrsci klubu i igracima umjesto sto im nanosite stetu!
Svaka njima cast na navijanju i podrsci ali imaju neka pravila koja sa sve navijace, gledaoce, gradane vazi i niko od njih nije iznad toga.
Da je prava uprava pa da se pozabavi vise sa pitanjem rjesavanja problema huliganstva i vandalizma garantujem ti da bi najmanje 15-20% vise raje na stadionu bilo.
Ssaka huligana i par upaljenih baklji nemaju nikakve veze sa tim. Imas 4 odvojene tribine, nikakav doticaj nemas sa tim huliganima.
Svi smo mi nekad pisali protiv baklji, protiv kazni. Svi smo kritikovali glupo paljenje baklji u 14h protiv Slavije (navodim primjer sad).
Vjerovalo se da se te pare mogu usredotociti na nesto drugo.
Sad smo se uvjerili da mi od tih para kao navijaci nista nemamo, niti ce ekipa biti jaca, niti ce infrastrukura popraviti se.
Sto ce ostretiti Tana za par hiljada maraka, savrseno me ne zanima.
Bolje platiti kaznu, nego se taliti sa igracima.
Koja milina je gledati opremu Nikea, umjesto HAAD-ove. Jednostavno, a vrhunsko. 

Ovo se slazem. Mislim da u istoriji nismo imali bolje dresove.KenChoo je napisao/la:Koja milina je gledati opremu Nikea, umjesto HAAD-ove. Jednostavno, a vrhunsko.
Da pozdravimo one koji su podrzavali hada "neka je domace"

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
KenChoo je napisao/la:Koja milina je gledati opremu Nikea, umjesto HAAD-ove. Jednostavno, a vrhunsko.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Da je kako do one trenerke (sto Alegri nosi) doci, dresove nek' kupuju ovi sto termine igraju
Trenerka je prejaka. Da hoce biti u shopu, odmah bi je uzeo.

Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Rekli su da ce biti brzo, ja ih ocekujem posto je svakako prvi prosao.pasica je napisao/la:Da je kako do one trenerke (sto Alegri nosi) doci, dresove nek' kupuju ovi sto termine igraju![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ima li ikakvog nagovjestaja kad ce ovi dresovi biti dostupni u prodaji?
- Evolution87
- Kontakt:
Sta je sa omladinskim pogonom? Ko ce njih oblaciti?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- betrezengorbachev
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sanjao sam pobjedu u Zenici od 2:1 

Da nam je ostao Hadalj, sad bi Semso nosio rozu majicu vjerovatno.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946