Potpisao je i za narednu sezonu amaterski, samo ce se opet poslati da se registruje u junu naredne godine.
JovanGeca je napisao/la:Pimpek, skromnog znanja engleskog, ali ipak ove dvije rijeci su poznate gradskim fufama sto rade nocne po Ilidzi.
Saka sitnisa arapskih petrodolara uzbuduje strasti ispod plahti, a pimpek se uz svog cokoladnog habalu pripije, voli kad ga ovaj spoon-uje.
"Ohh yeah" kada cuje na uho, pimpek se sav najezi, podrazi i dobije nelagodan, ali dobar osjecaj.
Prskanje su oni dobili sinoc, spoon-ovanje se nadovezuje na njega. Kada su poceli pisati "ooohh yeah" tad im je bilo ovlazeno uho vecstaragarda je napisao/la:JovanGeca je napisao/la:Pimpek, skromnog znanja engleskog, ali ipak ove dvije rijeci su poznate gradskim fufama sto rade nocne po Ilidzi.
Saka sitnisa arapskih petrodolara uzbuduje strasti ispod plahti, a pimpek se uz svog cokoladnog habalu pripije, voli kad ga ovaj spoon-uje.
"Ohh yeah" kada cuje na uho, pimpek se sav najezi, podrazi i dobije nelagodan, ali dobar osjecaj.![]()
.... Teheransko - novopazarska koalicija bi te mogla isprskat zbog toga, znas
![]()
Nisam,nisam i nisam,zasto mi govore da sam debela ham ham hamMortemHz je napisao/la:Nisam debela ham ham ham
solinas je napisao/la:Nisam,nisam i nisam,zasto mi govore da sam debela ham ham hamMortemHz je napisao/la:Nisam debela ham ham ham![]()
![]()
Ti tito porijeklo![]()
![]()
Solinas dobio keksic od svojih gazda ham ham. Solinas happyMortemHz je napisao/la:solinas je napisao/la:Nisam,nisam i nisam,zasto mi govore da sam debela ham ham hamMortemHz je napisao/la:Nisam debela ham ham ham![]()
![]()
Ti tito porijeklo![]()
![]()
![]()
Da pises to nego da psujes kao kocijas bolje je.solinas je napisao/la:Samo Allah istina je.
"O Vjernici,drzite se cvrsto,Allahovog uzeta ".JovanGeca je napisao/la:Da pises to nego da psujes kao kocijas bolje je.solinas je napisao/la:Samo Allah istina je.
Dzevade, Dzevade
Gdje mi je ona XXL haljina? Nisam debela i nisam! Ham ham ham! #FrantoDebilMortemHz je napisao/la:Nisam debela ham ham ham
alanford87 je napisao/la:Dzemaludin objasniodzelllo je napisao/la:Navedi jednu neistinu u mom postu(i drugim ako hoces)kad me vec prozivas da lazemMortemHz je napisao/la: Sta god da mi ''curi'' ne zanimam se toliko za neki klub koji mrzim pricajuci neistine. Sta mislis sta bi ja trebao za Velez reci kad bi se spustio na tvoj nivo?FK Sarajevo na haparatima
Kaze nisam debela, ham ham ham, nisam nisam i nisam
![]()
Huh, ne znam sto mi oni govore da sam debela, pita se FK Sarajevo.
Vidi haljine jest lijepaGospodjo, gospodjo imate li XXXXXXXXXL ?
Tuzla je jedan omanji gradić sa još manjim klubom čiji se vrhunac navijanja ogleda u tome da skandiraju "ko ne skače tuzlak nije".Onda slijedi poznato oglašavanje majmuna.....Za razliku od te Slobode,FK Sarajevo ima navijače širom BiH i svijeta.JovanGeca je napisao/la:
Hahaha, Sarajlija koji fura da je iz BLEh stvarno se ovdje covjek svega nagleda
![]()
PS: procitaj opet svoje post-ove. Providan si kao voda. Ne igraj poker.
Ja levata
HahahaMaroonKrajina je napisao/la: Tuzla je jedan omanji gradić sa još manjim klubom čiji se vrhunac navijanja ogleda u tome da skandiraju "ko ne skače tuzlak nije".Onda slijedi poznato oglašavanje majmuna.....Za razliku od te Slobode,FK Sarajevo ima navijače širom BiH i svijeta.
Prijavio se za posao cistaca u Ferhadiji? I dobio.MaroonKrajina je napisao/la: I da,nikad nisam ni rekao da sam sarajlija,u BL živim trenutnoi `ajde,produži preko Drine.Tamo su tvoji
Ako te već zanima toliko,studiram medicinu,pa jedan dan specijalizirati psihijatriju.Računam ako u Tuzli otvorim ordinaciju,nikad mi posla neće faliti.Retardacija i šizofrenih stanja kao u priči.JovanGeca je napisao/la:HahahaMaroonKrajina je napisao/la: Tuzla je jedan omanji gradić sa još manjim klubom čiji se vrhunac navijanja ogleda u tome da skandiraju "ko ne skače tuzlak nije".Onda slijedi poznato oglašavanje majmuna.....Za razliku od te Slobode,FK Sarajevo ima navijače širom BiH i svijeta.FK Sarajevo do Tokija
![]()
Prijavio se za posao cistaca u Ferhadiji? I dobio.MaroonKrajina je napisao/la: I da,nikad nisam ni rekao da sam sarajlija,u BL živim trenutnoi `ajde,produži preko Drine.Tamo su tvoji
Nije islo u Sarajevu i Tuzli, pa si u BL otisao. Ti mora da si neki uspjesni student medicineMaroonKrajina je napisao/la:Ako te već zanima toliko,studiram medicinu,pa jedan dan specijalizirati psihijatriju.Računam ako u Tuzli otvorim ordinaciju,nikad mi posla neće faliti.Retardacija i šizofrenih stanja kao u priči.JovanGeca je napisao/la:HahahaMaroonKrajina je napisao/la: Tuzla je jedan omanji gradić sa još manjim klubom čiji se vrhunac navijanja ogleda u tome da skandiraju "ko ne skače tuzlak nije".Onda slijedi poznato oglašavanje majmuna.....Za razliku od te Slobode,FK Sarajevo ima navijače širom BiH i svijeta.FK Sarajevo do Tokija
![]()
Sad produži ili pitaj na PP ako te već šta zanima