FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SiouxLukavac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SiouxLukavac » 04 avg 2016, 12:53

Dva najveća pojačanja ovog prelaznog roka, definitivno
slika
slika
Kako bi bilo dobro da odradimo dobro ovu prvu polusezonu bez nekih većih kikseva i onda na pauzi pojačat ekipu i gaziti do titule.
Eh kako bi imali baš jaku ekipu za naše lige kada bi ovoj postojećoj dodali vrhunskog stopera, dobrog veznog umjesto Rustemovića (Tomić, Blagojević, Ordagić) i ako ode Benko jednog dobrog napadača kao što je npr Lendrić. Ja bi te igrače volio vidjeti u našem dresu :cool:

High

Post Postao/la High » 04 avg 2016, 13:09

Napokon pristojna oprema.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 04 avg 2016, 13:13

SiouxLukavac je napisao/la:Dva najveća pojačanja ovog prelaznog roka, definitivno
slika
slika
Kako bi bilo dobro da odradimo dobro ovu prvu polusezonu bez nekih većih kikseva i onda na pauzi pojačat ekipu i gaziti do titule.
Eh kako bi imali baš jaku ekipu za naše lige kada bi ovoj postojećoj dodali vrhunskog stopera, dobrog veznog umjesto Rustemovića (Tomić, Blagojević, Ordagić) i ako ode Benko jednog dobrog napadača kao što je npr Lendrić. Ja bi te igrače volio vidjeti u našem dresu :cool:
ja ove željine ne bih nikada volio vidjeti u našoj ekipi daleko im kuća bila a i nisu bolji od rustema pokazalo se u prva dva kola :thumbdown: :thumbdown:

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 04 avg 2016, 13:13

Ako neko bude saznao cijenu one trenerke, neka ovdje okači velikim slovima, jer svaki dan gledam da nije izašla, idem prvi da je kupim. Odavno ljepša i elegantnija oprema nije bila kao sada. Kad se sjetim onog sranja prošle sezone, muka mi. Pohvale za Upravu oko potpisa Nikea. I gotovo svi igrači nose Nike kopačke, što je ekstra (nebitna činjenica, al hajde).

Pogledajte kome je došao HAAD: http://****.ba/vijesti/elik-predstav ... eta/115825 - Sport Centar
Zadnja izmjena: KenChoo, dana/u 04 avg 2016, 13:16, ukupno mijenjano 2 puta.

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 04 avg 2016, 13:15

fks74 je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:Dva najveća pojačanja ovog prelaznog roka, definitivno
slika
slika
ja ove željine ne bih nikada volio vidjeti u našoj ekipi daleko im kuća bila a i nisu bolji od rustema pokazalo se u prva dva kola :thumbdown: :thumbdown:
Ni ja ih ne bih volio, možda samo Blagojevića, ali nikog više.

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 04 avg 2016, 13:18

@majkl, znaš li kakva je situacija oko igrača, hoće li svi biti spremni, ima li neko povrijeđen...?

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 04 avg 2016, 13:43

govori husaric na fbu preko komentara, kako je pijancenje skupo kostalo one igrace
PS jel ima sta novog za benku, jel se pojavio na treningu ?

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 04 avg 2016, 14:03

HAAD sada oblaci Celik

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 04 avg 2016, 14:14

haris004 je napisao/la:govori husaric na fbu preko komentara, kako je pijancenje skupo kostalo one igrace
PS jel ima sta novog za benku, jel se pojavio na treningu ?
Nije. Samo bi čudo trebalo da se desi da on ostane

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 04 avg 2016, 14:33

Ide nam u prilog što će protiv nas u subotu utakmicu propustiti Salčinović i Jusić, sigurno jedni od najboljih igrača Čelika.

Obično poslije dobrih rezultata dešavalo nam se da padnemo i razočaramo, ali nadam se da ćemo ovaj put biti maximalno koncentrisani i nastaviti pobjeđivati a ne kiksati gdje ne bi smjeli. SAMO POBJEDA!

moonman
Kontakt:

Post Postao/la moonman » 04 avg 2016, 15:29

@duska hoces li praviti ikakvu analizu Celika?
FK Sarajevo u srcu.
GIF

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 04 avg 2016, 15:44

Nadam se najjacem sastavu Celika i nijednom klubu ne zelim a narocito igracima neke povrede.. Smatram da u ovoj situaciji moram ici na pobjedu, vrijeme je da uzmem tri boda u Zenici a svakako uz ozbiljan pristup mislim da nece biti problema. Sve je na igracima i treneru koji ih treba pripremiti i motivirati za ovaj mec.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 04 avg 2016, 15:51

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 04 avg 2016, 15:58

Evolution87 je napisao/la:Sta je sa omladinskim pogonom? Ko ce njih oblaciti?

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
to i mene interesuje jer su najavljivali i da će akademija biti opremljena nike-om a koliko vidim šuplja....a nema ni naznake kad i da li će biti šta u fanshopu, vjerovatno kad očiste haad iz zaliha(bar takav dojam stičem) ....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 04 avg 2016, 16:06

DenchiNL je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:Sta je sa omladinskim pogonom? Ko ce njih oblaciti?

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
to i mene interesuje jer su najavljivali i da će akademija biti opremljena nike-om a koliko vidim šuplja....a nema ni naznake kad i da li će biti šta u fanshopu, vjerovatno kad očiste haad iz zaliha(bar takav dojam stičem) ....
Ocistice ga tek kad stave cijenu 20 KM, ovako nije luda raja da uzima..
Sabrine mi moje!

HaRakIRi46
Kontakt:

Post Postao/la HaRakIRi46 » 04 avg 2016, 16:37

Jel ima iko informaciju oko Cetkovica i Benke,nisam upratio jer nisam tu,i dali neko zna ukoliko ovi odu dali ce se dovoditi eventualne njihove zamjene.
Unaprijed hvala :)
FKS !!!!!
HURTICU ODLAZI !!!!

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 04 avg 2016, 16:57

HaRakIRi46 je napisao/la:Jel ima iko informaciju oko Cetkovica i Benke,nisam upratio jer nisam tu,i dali neko zna ukoliko ovi odu dali ce se dovoditi eventualne njihove zamjene.
Unaprijed hvala :)
Benko je dobio dva slobodna dana i otišao u Hrvatsku, međutim još uvijek ga nema na treninzima i trebalo bi se desiti čudo da on ostane. Četković ima nekih porodičnih problema, pa se zbog toga nije našao u konkurenciji za Zrinjski. Ali, prema mojim info, on sigurno neće otići, nego će prvo da riješi to, pa se vraća. Ne vjerujem da će se dovoditi zamjene, mislim da smo završili s ovim prijelaznim rokom.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 04 avg 2016, 17:08

Daj Mujakića zvjerku prekosutra. :kralj:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 04 avg 2016, 17:19

Koje su vaše prognoze za prekosutra? Samo se bojim da ekipa opet ne odigra promijenjivo, a isto tako protivnik nam ne ide na ruku. Šta mislite vi?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 avg 2016, 17:35

KenChoo je napisao/la:Koje su vaše prognoze za prekosutra? Samo se bojim da ekipa opet ne odigra promijenjivo, a isto tako protivnik nam ne ide na ruku. Šta mislite vi?
0-2 slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”