Na SK su Englezi, gotovo je i toMig_Mig je napisao/la: Jel gotova saga oko engleza, gdje su konacno ?
Sport i TV
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Sport i TV
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Svi dobijaju i gube, samo Arena gubi, i hajde kad smo vec oko svega, jel ugovor NFL i ove godine za Sport klub, iako znam da ne gledas na Sk, ali mozda i to znas .. da ne trazim 
Max Allegri
- akisarajevo92
- Kontakt:
bice NFL i ove sezone na Sport Klubu, cak se trude da obezbijede i prenose predsezonskih utakmica
Don't believe the hype.
08.avgust u 02:00 Hall of Fame game Packersi protiv Coltsa samo na najboljem kanalu Sportklubuakisarajevo92 je napisao/la:bice NFL i ove sezone na Sport Klubu, cak se trude da obezbijede i prenose predsezonskih utakmica
Max Allegri
Šteta što je SK izgubio Wimbeldon. Studio, javljanja, reportaže, kamara prenosa, ostat ćemo uskraćeni za dosta toga.
Forza Milan!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ima li spisak svih sportova, liga i svega da je raspodjeljeno sta prenosi SK,sta Arena,a sta Eurosport?
Sabrine mi moje!
Šta će ti spisak kad je sve ostalo isto. Eto taj Wimbledon jedino.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kome ide Wimbledon?Maestro21 je napisao/la:Šteta što je SK izgubio Wimbeldon. Studio, javljanja, reportaže, kamara prenosa, ostat ćemo uskraćeni za dosta toga.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Eurosportu.SlevinKelevra je napisao/la:Kome ide Wimbledon?Maestro21 je napisao/la:Šteta što je SK izgubio Wimbeldon. Studio, javljanja, reportaže, kamara prenosa, ostat ćemo uskraćeni za dosta toga.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Valja opet gledati biciklizam i slicna sranja pored jednog GS-a. 
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Hahah, ne slazem se da je biziklizam sranje, ali da je ce to biti jedan veliki problem, hoce naranvo ! Preklapaju se datumi ! Eurosport 3, koji naranvo nikad nece biti jer oni to sve fino naplate preko eurosport plejera !AnkleBreaker je napisao/la:Valja opet gledati biciklizam i slicna sranja pored jednog GS-a.
Max Allegri
- ASD
- Kontakt:
NFL pocinje, MLB još nije gotova, olimpijske igre pocele, nikad više prenosa naše lige, evropske lige pocinju, počinjem se brinuti kako to sve ispratiti.: DMig_Mig je napisao/la:08.avgust u 02:00 Hall of Fame game Packersi protiv Coltsa samo na najboljem kanalu Sportklubuakisarajevo92 je napisao/la:bice NFL i ove sezone na Sport Klubu, cak se trude da obezbijede i prenose predsezonskih utakmicaJos 4 dana i jos Coltsi
Sranje. Viškovića jedino mogu slušati dok prenosi tenis, a sada gubi Wimbija.rio_Ferdy88 je napisao/la:Eurosportu.SlevinKelevra je napisao/la:Kome ide Wimbledon?Maestro21 je napisao/la:Šteta što je SK izgubio Wimbeldon. Studio, javljanja, reportaže, kamara prenosa, ostat ćemo uskraćeni za dosta toga.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Uopste se ne brinem, na birou sam dok zena radi, a ukljucio sam sve moguce operatere hahahASD je napisao/la:NFL pocinje, MLB još nije gotova, olimpijske igre pocele, nikad više prenosa naše lige, evropske lige pocinju, počinjem se brinuti kako to sve ispratiti.: DMig_Mig je napisao/la:08.avgust u 02:00 Hall of Fame game Packersi protiv Coltsa samo na najboljem kanalu Sportklubuakisarajevo92 je napisao/la:bice NFL i ove sezone na Sport Klubu, cak se trude da obezbijede i prenose predsezonskih utakmicaJos 4 dana i jos Coltsi
Max Allegri
- ASD
- Kontakt:
Haha, zavidim ti.Mig_Mig je napisao/la: Uopste se ne brinem, na birou sam dok zena radi, a ukljucio sam sve moguce operatere hahah00-24
Joj brata ne zna sta bi prije gledao ahahahahaha al i ja sam skoro istiASD je napisao/la:Haha, zavidim ti.Mig_Mig je napisao/la: Uopste se ne brinem, na birou sam dok zena radi, a ukljucio sam sve moguce operatere hahah00-24
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sponzorusho jednaMig_Mig je napisao/la: Uopste se ne brinem, na birou sam dok zena radi, a ukljucio sam sve moguce operatere hahah00-24
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
I ja sam se pripremio za novu sezonu. Imam svih 7 Sport klubova i sve četiri Arene. Dodamo na to još dva Eurosporta.
Ja sam spreman za novu fudbalsku sezonu. 
Jel' to neka IPTV lista ili imas sve moguce operatere hahahaarelinho je napisao/la:I ja sam se pripremio za novu sezonu. Imam svih 7 Sport klubova i sve četiri Arene. Dodamo na to još dva Eurosporta.![]()
Imam druže.EdoBa je napisao/la:Jel' to neka IPTV lista ili imas sve moguce operatere hahahaarelinho je napisao/la:I ja sam se pripremio za novu sezonu. Imam svih 7 Sport klubova i sve četiri Arene. Dodamo na to još dva Eurosporta.![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.