Nije zaslužio ništa više od rasparčavanja i preinake u ništavilo. Kancer univerzuma - nešto slično poput Hane Hadžiavdagić i Nine Rašupčića.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ma on se ubio za forum klix.baHigh je napisao/la:Pođahkad izvučem paloš i ponizim ovog nazoviljevičara, i to je sve.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Igras li sta High ?
u toj Jugoslaviji, sto je vrijedjas poprilicno, je ozivljena drzavnost nase drzavesolinas je napisao/la:Dok su muslimani drzali se "kulta vjere"vladali su Bosnom i svijetom,onda smo presli na Kult licnosti i demokratiju i propali ko kauc,jadni cemerni ponizeni i gladni i uz to dozivjeli 10-tak genocida .JovanGeca je napisao/la:Posto sam ja za povratak titoizma? Mladjahni evnuse, s obzirom da pises takve stvari, morao bi da se hvatas necega sto sam ja napisao. Njegov kult licnosti jest bio poguban, ali smo vidjeli kroz historiju da je kult vjere pogubniji. Za razliku od tebe, ja ne trazim povratak na kult licnost dok ti zelis kult vjere. Barem tako pises, a i jedno i drugo je pogubno.High je napisao/la:Titoizam je bio protiv kulta vjere, ali je bio za kult ličnosti u liku i djelu samog vođe. Kakva hipokrizija, mlađahni evnuse.
"O vjernici, drzite se cvrsto Allahovog uzeta".
Mi (generalno muslimani,iako ne svrstavam tebe ni u jednu vjeru,ti si stoka)nismo to cinili i snaslo nas je sve lose,Allahu se vratiti moramo.
Sto se tice kulta licnosti,yebem i tebe i tita, koji je inace napravio genocid nad muslimanima krajine odmah nakon rata....
U ratu su mu valjali gofno ateisticko.
Nadamo se da si svjestan u kakvoj ćeš neprilici biti kad na tebe navale i jedni i drugi, a, bogme, i treći i četvrti. Samo čučni i zatvori okice.DoeTz je napisao/la:Svrsim i na jedne i na druge i na trece i cetvrte.
It's me against the world babyHigh je napisao/la:Nadamo se da si svjestan u kakvoj ćeš neprilici biti kad na tebe navale i jedni i drugi, a, bogme, i treći i četvrti. Samo čučni i zatvori okice.DoeTz je napisao/la:Svrsim i na jedne i na druge i na trece i cetvrte.
Džaba se nadaš, počelo je.Chinaglia je napisao/la:veliki pozdrav za moje drugove, prave tuzlake, Frantu i fukaratz![]()
Tuzla i Bosna i Hercegovina nikada nece i ne smiju biti islamizirane, jer bi tada ovaj grad i drzava izgubili svoju dusu
Lokomotiva se zahuktavaEvolution87 je napisao/la:Nastavak plave filozofije.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: delko, Fudo, Lavcina, NEZALAGANJE i 31 gost.