AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Raonffa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Raonffa » 04 avg 2016, 14:09

Beduin je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:I kako su pojačanja odigrala sinoć, možete li nam reći nešto više vi što ste pratili sinoć tekmu? :mrgreen: :tralala:
Suso tanak, Matri usao na kraju, Paleta nista posebno, Calabria ako se bude forsirao mogao bi biti pojacanje. :D
Ma blago klubu kojeg oni mimoiđu ukratko jelde? :lol:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 04 avg 2016, 14:12

nije niko odusevio ali nisu bili losi u prvom poluvremenu i prvih 5 minuta dr. poluvremena, mozda eventualno izdvojit jacka, calabriu i roma. uglavnom klasika, uvijek jedni te isti igraju dobro, a ostala klapa podbaci. :zzz:

i da ne grijesim dusu, poli nije bio toliko los kao inace :mrgreen:

montela bi cak bio uspjesan trener ovdje da mu dovedu par igraca, jasno se vidi da cilja na sto veci posjed i sam stil igre djeluje ljepse nego prethodnih sezona, ali sa ovim igracima ne mozes mnogo.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 04 avg 2016, 14:16

Raonffa je napisao/la:
Beduin je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:I kako su pojačanja odigrala sinoć, možete li nam reći nešto više vi što ste pratili sinoć tekmu? :mrgreen: :tralala:
Suso tanak, Matri usao na kraju, Paleta nista posebno, Calabria ako se bude forsirao mogao bi biti pojacanje. :D
Ma blago klubu kojeg oni mimoiđu ukratko jelde? :lol:
Bas tako. :(

Muxa - pa zato sam njih i nabrojao jer su se vratili u klub da nam pomognu. Ustvari, jer ih niko nece. :urnebes:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 04 avg 2016, 14:22

A šta je na kraju sa ovim Baccom, ide li on ili ne ide?

Vidim da je tu u rosteru ekipe al' ne igra nikako...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 04 avg 2016, 14:23

Ako on prihvati ponudu Bilića onda ide ili ako klub koji se njemu svidi ponudi 30 mil koliko su naši bilmezi postavili kao minimum ispod kojeg navodno neće ići
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 04 avg 2016, 14:26

nema druge ponude osim vest hema, a njemu se tu ne ide tako da ce vrlo moguce ostati :zzz: nemam nista protiv, pogotovo mi je drago sto ce im sjebat citave planove za merkato :kafa:

onda u tom slucaju utopiti adriana za bar 10 miliona.

a mogao bi i siljkan biti prodan kuknjava

FORZA MILAN !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 04 avg 2016, 14:26

Volio bih da ostane al' opet sa druge stane nek' ide vala iz ove bjede i jada, zaslužio je bolji i organizovaniji klub od današnjeg Milana.

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 04 avg 2016, 14:32

Raonffa je napisao/la:
Maestro21 je napisao/la:ja se slomi razmišljajući koja su pojačanja jbt :urnebes:
Pa to je taktičko pitanje da vidimo koliko je iskrenih navijača ovdje a koliko glory huntera :urnebes:
:lol:

WH je doveo Ayewa iz Swansea tako da ne vjerujem da će Baccu više da ganjaju.
Forza Milan!

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 04 avg 2016, 14:52

Ako se ne dovede kako treba igrac, onda je bolje da niko ne dodje, jer kad dodje kakav panj daju mu ugovor na 3-4 godine i ne možeš ga se rijesiti plus nam zivce izvuce..

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 04 avg 2016, 19:19

Ipak ovaj paragvajac dolazi za kes, nekih 7 miliona. :zzz:

kazu jedan od najtalentovanijih stopera u juznoj americi pa cemo vidjeti sta ce biti od njega... bio je i vergara talenat, pa nista od njega ne bi.

ne znam odakle im odjednom pare, vise sam volio da su dali za zielinskog, necu im oprostiti to sto su ga propustili :zzz:

FORZA MILAN !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 04 avg 2016, 19:35

Ma kad gledas Vergaru on trci, bori se, ide u duele, ali nikad nije se ni pokusalo sa tim igracima, tako i sa Saponarom, tako i sa Mastourom, etc.
Sinisa je imao muda i bacio u vatru Donarumu, vec sad je nase blago. Sinoc je Calabria odlican bio, i vjerovatno ce opet sezone presjediti na klupi, mada su Antoneli i Abate odlicni, barem zasad. Ali imas kup, par tih mladica uvijek moze dobiti priliku, ali ne i kod nase Uprave.
Da su kupovali po Evropu mladice za sitne novce i davali im priliku, za 3 godine bi barem njih 3 se pokazali i mogli ih prodati i nesto zaraditi. Ovako nit rezultata, nit imas u izlogu nesto za prodati, niti koji vrag.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 04 avg 2016, 20:18

Calabria je bolji od Šiljka i Žuće, samo ga treba gurati desno.

Sjećam se Mastallia da nije bio loš, momka nigdje nema. Pruže nekome šanse i ljudi nestanu, u drugim ekipama mladi igrači godinama budu na klupi i ulaze kada treba. Kod nas odigra 10 min. i propadne u zemlju.
Forza Milan!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 04 avg 2016, 20:36

Ma joj, ko je dobar taj ce se kad tad izdvojiti iznad povrsine. Ako ne u Milanu, onda negdje na posudbi. Ovo sto nama podvaljuju pod talente su sve prosjecni igraci koji spletom losih okolnosti jos vise propadnu.
A treca stvar sto nasi uopste ne znaju prepoznati dobrog igraca, ja samo ne znam odakle kopaju ove malce iz primavere, tek poslije 20 godina se stvorio donaruma poslije svih silnih generacija.

sto kod nas jedan 16-godisnjak brani u prvoj postavi? zato sto je dobar. :zzz: dokaz da je kvalitet presudan.

eto zielinski zvanicno u napoliju, yebem li vam potomke :facepalm:

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 05 avg 2016, 09:10

Hajd reko da vidim ko je naše novo pojačanje. Ukucam na youtube njegovo ime i kliknem na prvi video i u prvih minutu i po lik uglavnom zabija golove :crazy:

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 05 avg 2016, 10:48

Već su počeli hvalospjevi jer je pedofil iskeširao 8M eura za mladog Paragvajca.Grazie presidente. :tokralju:

Inače jutros svi mediji pretežno pišu o tome kako je Montella želio Gomeza još dok je bio trener Fiorentine, već tad su ga skauti ljubičastih uveliko pratili.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 05 avg 2016, 11:04

Realno transfer koji nije vrijedan komentara osim toga da je doveden još jedan nama nepoznat,nedokazan a ujedno i skup(pod ovim mislim da se tih 7miliona uz još nekih 10mil=17mil mogao dovesti igrac osobina suprotnih od navedenog) igrac.Cinjenica je isto da se možda.pokaže i kao pravo pojačanje i demantuje nas, ali mi nemamo taj luksuz da ekspermentisemo sa igracima već moramo odma dovesti provjerene igrace jer nam 80%igraca ne zaslužuje da nosi dres Milana....Ujedno nam je ovaj transfer potvrdio da kinezi ne postoje i da od prodaje nema ništa te eventualno kakav transfer možemo ovekivati do kraja prelaznog roka. :sick: :puke:

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 05 avg 2016, 11:27

muxa je napisao/la:Hajd reko da vidim ko je naše novo pojačanje. Ukucam na youtube njegovo ime i kliknem na prvi video i u prvih minutu i po lik uglavnom zabija golove :crazy:
Vidi se da zna zabijat i golove :tokralju: :tokralju: :njanjanja:

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 05 avg 2016, 11:36

Zato im i jest zapeo za oko :)
Nego:
http://www.milannews.it/primo-piano/cor ... osa-222471
Amin!!!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 05 avg 2016, 12:50

jao, je li se ovo prodalo cajnizima ili me oci varaju? :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

trebalo bi odblokirati merkato.

FORZA MILAN !

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 05 avg 2016, 12:53

Izgleda da je potpisano :bow: :opaopa: :opaopa: :opaopa:

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []