Znam da su Horde uz mene.

Slazem se u potpunosti...antipolitika je napisao/la:Glup je sto su stavili u derbi kola Zeljeznicar Velez po cemu je to derbi?Jest bio prije 20 godina ,susjedi mi zadnji a Zeljo prosjecna momcad u sredini po svemu treba prenosit Zrinjski- Sarajevo najbolje dvije ekipe posljednih 3,4 godine,pretpostavljam da i vecina ljudi tako razmislja tako da se ne nadam napadima sad na ovaj post.
Znam da su Horde uz mene.
Pa fino, zato sto je zasticen sa watermarkom (gledaj kod lopte, i na coskovima imas one linije - uporedi je sa original slikom) koji sluzi da se fotografija ne bi mogla neovlasteno koristiti u npr. ove svrhe.odsutraopetultra je napisao/la:biskitt,a kako ti znas da oni nisu kupili logo ?
E jadni i mi ako reflektore prenosimo kao da narod zivi u 20 stoljecu ranih 70ih.High je napisao/la:Bice prijenos zeljo - velez vise zbog reflektora nego zbog znacaja utakmice
Ej kolega jesi bio jucer na utakmici Borca,cujem da je atmosfera bila ok i sve bez ikakvih problema,citam kako uprava Zrinjskog hvali domacine i docek na stadionu...SVAKA CAST ...Borcu sve najbolje.Mont0 je napisao/la:Zeljo - Velez nece se igrati pod reflektorima?Tako sam cuo, neka me neko demantuje ako zna nesto konkretnije
Što se tiče Vrapčića,budi siguran da je bila fair tekma !duki_BiH je napisao/la:Jesu li bile jucerasnje Utakmice sve fair??
Hvala na odgovor
Mont0 je napisao/la:Hehe, vidis kako avatar zbuni covjekaStavio sam ga zbog jednog sitnog detaljcica, hehe..Ko zna bi li replicirao da si znao
Nego zezam se..Nisam bio u BL, u Mostaru sam gledao Velez - Laktasi..Ali to je vec off na ovoj temi, tako da..
Respect!
Aha lijepo..Stone Island je napisao/la:Što se tiče Vrapčića,budi siguran da je bila fair tekma !duki_BiH je napisao/la:Jesu li bile jucerasnje Utakmice sve fair??
Hvala na odgovor
Suđenje možda i najbolje u ovoj sezoni...i gol je pao u 1.poluvremenu tako da ne bude da se igralo dok se nije dao Velež gol !
To ako gledaoci biraju realno onda ce uvijek traziti da budu utakmice Zelje i Sarajeva,ipak mislim da ce biti prenos utakmice iz Mostara,ipak je to bolja utakmica i mocice se vidjeti puno vise nego na grbavici,i sto se tice igre a i navijanje ce biti boljeEagles je napisao/la:U najavi BHT-a pise sljedeci derbi Zrinjski-Sarajevo.Po meni ce to biti najkvalitetnija utakmica 17.kola,posjecenost nece biti ispod 5 tisuca.Ali ako je istina da gledatelji biraju prenos onda je ova utakmica izmedju Veleza i Zelje dosta izgledna!
garantiram da brojka neće ići ispod 7 miljaEagles je napisao/la:U najavi BHT-a pise sljedeci derbi Zrinjski-Sarajevo.Po meni ce to biti najkvalitetnija utakmica 17.kola,posjecenost nece biti ispod 5 tisuca.Ali ako je istina da gledatelji biraju prenos onda je ova utakmica izmedju Veleza i Zelje dosta izgledna!
Rekao sam najmanje 5 milja,ali i mislim da ce biti 7-8 milja,uostalom raja se zazeljela Zrinjskoga.ul_zri_mo je napisao/la: garantiram da brojka neće ići ispod 7 milja
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], fks74, kogmagie46 i 15 gostiju.