FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne vjerujem da neko izjednacava lomljene stolica sa raskidom ugovora. Kad nam seljo opali kaznu da ne mozemo na stadion , zamolicu te da nam objasnis zasto je to tako i zasto bas nama...mozda su raskidi ugovora u direktnoj vezi sa tarabom na stadion. A haver mi rece da malo fali da nam Uprava zelje to priusti
Cim oporavim jetru!!!uNbx je napisao/la:Dođeš mi vops.Sabinho je napisao/la:Halali brate.uNbx je napisao/la:@Sab
Nisam se tebi ni obratio brate moj...Ne mogu samo generalizovanja ni u čem...

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Čitam Napoli nudi 13 mil. za Roga, a Mamić traži 15. Blizu su dogovora. Pa sad kontam, kada ćemo mi doživiti da prodamo nekog igrača za ovu cifru u neki dobar klub, a da to nije Turska..
Zadnja izmjena: KenChoo, dana/u 04 avg 2016, 19:55, ukupno mijenjano 1 put.
- franklampard8
- Kontakt:
Poselami havera od mene.streetstyle je napisao/la:Ne vjerujem da neko izjednacava lomljene stolica sa raskidom ugovora. Kad nam seljo opali kaznu da ne mozemo na stadion , zamolicu te da nam objasnis zasto je to tako i zasto bas nama...mozda su raskidi ugovora u direktnoj vezi sa tarabom na stadion. A haver mi rece da malo fali da nam Uprava zelje to priusti
1946
A sad ih prodajemo u Tursku za te pare?KenChoo je napisao/la:Čitam Napoli nudi 13 mil. za Roga, a Mamić traži 15. Blizu su dogovora. Pa sad kontam, kada ćemo mi doživiti da prodamo nekog igrača za ovu cifru u neki dobar klub, a da to nije Turska..

@Sabinho
Meni ost'o frtalj i po, rastalićemo se oko nje, pa bar po jednu sašit.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
De mi samo reci jel licno Tan posalje pare na racun kluba za raskid ili igracu?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Crnkic je vece pojacanje od obojice a tek mi 22 godine,to ces u toku sezone da vidis,sam Ahmetovic kaze za njega da nije vidio da onako igrac ganja loptu i grize 90 minuta. Nama treba vezni red npr Saric Cetkovic koji je odlican igrac i Mihojevic sta ce nam pored Mihojevica nekakav Blagojevic. Moze i Husejnovic onaj stari umjesto CetkovicaSiouxLukavac je napisao/la:Dva najveća pojačanja ovog prelaznog roka, definitivnoKako bi bilo dobro da odradimo dobro ovu prvu polusezonu bez nekih većih kikseva i onda na pauzi pojačat ekipu i gaziti do titule.
Eh kako bi imali baš jaku ekipu za naše lige kada bi ovoj postojećoj dodali vrhunskog stopera, dobrog veznog umjesto Rustemovića (Tomić, Blagojević, Ordagić) i ako ode Benko jednog dobrog napadača kao što je npr Lendrić. Ja bi te igrače volio vidjeti u našem dresu
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ne placas ni kazne. Niti imas sta sa lomljenjem stolica. Ista prica, nema potrebe da te uzbudjuje uopste ..streetstyle je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:Koliko smo dali za raskide ugovora, ni za sta.. Boze sacuvaj..streetstyle je napisao/la:Bice ovo pobjeda , samo iz razloga da LOMACI STOLICA I PIROMANI ...malo budu na aparatima.
Jbt , 35 milja KM , za sta....ni za sta.... BOZE SACUVAJ
Jel ti i ja placamo raskide ugovora ili Tan. Sta ja imam sa tim raskidima ugovora. A imamkad slomim stolicu. Razlika drasticna pa ti prica ne pije vode
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Je li vama isto kad neko zapali baklju i kad iščupa stolicu ili ogradu (?!? O_o)?
Fino treba na svim stadionima kamere da se postave, i onda legitimacija počinioca i prekršajni nalozi za oštećenje tuđe imovine i vandalizam. Pa da mi je rođeni brat, neka je plati.
Opravdavati vandalizam sa raskidima ugovora je nonsens. Jedno je stvar lične kulture i odgoja, a drugo lošeg poslovanja (ili neznanja, prevare... ali ne ulazim u to).
Kao sto kažu "lahko je tuđim k****m gloginje mlatiti..."
Fino treba na svim stadionima kamere da se postave, i onda legitimacija počinioca i prekršajni nalozi za oštećenje tuđe imovine i vandalizam. Pa da mi je rođeni brat, neka je plati.
Opravdavati vandalizam sa raskidima ugovora je nonsens. Jedno je stvar lične kulture i odgoja, a drugo lošeg poslovanja (ili neznanja, prevare... ali ne ulazim u to).
Kao sto kažu "lahko je tuđim k****m gloginje mlatiti..."
Da je mlatnut likce u subotu pa nek ide sve u p.m
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Hajde molim vas, eto molim vas. Da prestanemo pricat o glupostima i negativnim stvarima na ovom forumu,
Ovo nas ceka prekosutra...

-
- Kontakt:
podrška za totija...FrancescoTotti je napisao/la:Hajde molim vas, eto molim vas. Da prestanemo pricat o glupostima i negativnim stvarima na ovom forumu,
Znaš na šta sam misliouNbx je napisao/la:A sad ih prodajemo u Tursku za te pare?KenChoo je napisao/la:Čitam Napoli nudi 13 mil. za Roga, a Mamić traži 15. Blizu su dogovora. Pa sad kontam, kada ćemo mi doživiti da prodamo nekog igrača za ovu cifru u neki dobar klub, a da to nije Turska..![]()
@Sabinho
Meni ost'o frtalj i po, rastalićemo se oko nje, pa bar po jednu sašit.

Semsudine, ogadi fudbal mutiranim i radioaktivnim, povedi nas u novu pobjedu i srusi negativnu tradiciju koju imamo u Hakalinom gradu! Amin 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Mog'o bi ga Elvis iz kornera zavrnut.joker90 je napisao/la:Semsudine, ogadi fudbal mutiranim i radioaktivnim, povedi nas u novu pobjedu i srusi negativnu tradiciju koju imamo u Hakalinom gradu! Amin

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- FrancescoTotti
- Kontakt:
HOCU.joker90 je napisao/la:Semsudine, ogadi fudbal mutiranim i radioaktivnim, povedi nas u novu pobjedu i srusi negativnu tradiciju koju imamo u Hakalinom gradu! Amin

joker90 je napisao/la:Semsudine, ogadi fudbal mutiranim i radioaktivnim, povedi nas u novu pobjedu i srusi negativnu tradiciju koju imamo u Hakalinom gradu! Amin

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
E da se i ja jednom sa tobom sve slozimobiteljskicovjek je napisao/la:Treba fino izracunati koliko je dato za raskide, koliko je Dino ukrao, koji procenat uzimaju od igraca itd.
Kad se to sabere treba sve popaliti, vijecnicu, postu, vjerske objekte, skole, pozorista i naravno sve knjige u gradu, gdje god se nalazile. Kad sve fino izgori bacit' koji krompir u onaj zar, namazat kajmakom i zalit pivom.

benko raskinuo ugovor na svoj zahtjev
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Kad budes imao kvalitetnog igraca, tad ces ga i prodati.KenChoo je napisao/la:Čitam Napoli nudi 13 mil. za Roga, a Mamić traži 15. Blizu su dogovora. Pa sad kontam, kada ćemo mi doživiti da prodamo nekog igrača za ovu cifru u neki dobar klub, a da to nije Turska..
Mi dovodimo otpadke za dzaba, Mamic je Roga platio 5 miliona eura Splitu. Svi ste se i na ovom forumu smijali tome,i govorili kako je to pranje para.
Bez ulozenog, nema ni zarade.
Dinamo je svemirski brod za nas.
Trenutno korisnika/ca: Dave, gh0stHZ, KarloIvandic, Kaunas, Proximic, relativizam i 23 gosta.