Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
I Draxler ne zna šta bi, koji qurac si prije svega išao u Wolfsburg ako ćeš nakon jedne sezone tražiti odlazak. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Konigsblau
- Kontakt:
Nekadašnji napadač Schalkea izbacio "jaku" HerthuZdena04 je napisao/la:PUKKI!
Wir leben dich Schalke 04!
Izbacuje, ima još 10 minuta. Inače, sramota (ako ispadnu), i to poslije perfektnog prvog rezultata.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Valjda vam je jasno da ovu ligu cini Bayern i 17 prosjecnih ekipa.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Sramota!
Kad se samo sjetim da sam ih podržavao za borbu u LP, kontam zaslužuju.
Kad se samo sjetim da sam ih podržavao za borbu u LP, kontam zaslužuju.
To je taj Celticov panjZdena04 je napisao/la:PUKKI!
S obzirom da nisu mijenjali skoro nikako roster, a vidjeli smo kakav su krah doživjeli kako se sezona kraju približavala, bilo je za očekivati da će tako ući i u sljedeću. Ove sezone u najbolju ruku idu od 10 do 13 mjesta.
-
jamesrodriguez
- Kontakt:
Ti si toliko prepotentan , da MRZIS sve ostale klubove osim bayerna , to je za ne povjerovati , toliko MRZNJE u jednom insanu.FRANK RIBERY je napisao/la:Valjda vam je jasno da ovu ligu cini Bayern i 17 prosjecnih ekipa.
-
KayserSose
- Kontakt:
On je klaun.jamesrodriguez je napisao/la:Ti si toliko prepotentan , da MRZIS sve ostale klubove osim bayerna , to je za ne povjerovati , toliko MRZNJE u jednom insanu.FRANK RIBERY je napisao/la:Valjda vam je jasno da ovu ligu cini Bayern i 17 prosjecnih ekipa.
Koeficijent. kuknjava kuknjava kuknjava
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
-
jamesrodriguez
- Kontakt:
Neznam sto god da je , samo lik bi trebao definitivno otici na promatranje.KayserSose je napisao/la:On je klaun.jamesrodriguez je napisao/la:Ti si toliko prepotentan , da MRZIS sve ostale klubove osim bayerna , to je za ne povjerovati , toliko MRZNJE u jednom insanu.FRANK RIBERY je napisao/la:Valjda vam je jasno da ovu ligu cini Bayern i 17 prosjecnih ekipa.
Koeficijent. kuknjava kuknjava kuknjava
Baš mi je drago što ih je on izbacio, taj klub pun nakih ojebinaKonigsblau je napisao/la:Nekadašnji napadač Schalkea izbacio "jaku" HerthuZdena04 je napisao/la:PUKKI!
-
schickeria
- Kontakt:
Stvar je u tempiranju forme,za jake lige ova pretkola dolaze prerano i ekipe ne budu fizicki na nivou.
Vec se ovo desavalo sa stuttgartom,mainzom sad i herthom
Steta koeficijenta,ocekujem da i mainz napravi los rezultat u skupini i tako bundes u europa ligi ostane samo na schalkeu
Steta koeficijenta,ocekujem da i mainz napravi los rezultat u skupini i tako bundes u europa ligi ostane samo na schalkeu
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Zasto sam ja pisao da je katastrofa sto Mainz i Hertha idu u EL, ako su oni u top8 najboljih, kakvi su ostali. Nema opravdanja za ispadanje od ekipe koja nije ni u top 2 najbolje ekipe u Danskoj.schickeria je napisao/la:Stvar je u tempiranju forme,za jake lige ova pretkola dolaze prerano i ekipe ne budu fizicki na nivou.
Ove retarde gore necu komentarisati, djeco nadjite djevojke, posla kakvog,povalite nesto, umrijecete nevini, ostavite se drkice za tastaturom. Prodje vam zivot na ovom forumu, ucinite nesto sa svojim jadnim i cemernim zivotima.
Bayern nikad nece imati konkurenciju u ovoj ligi, svi ostali toliko kaskaju da bi Bayern komotno mogao krenuti od pete lige i opet bi bio za par godina nsjbolji. Bayern i 17 luzere...
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
jamesrodriguez
- Kontakt:
Tebe je zaista tesko i komentarisati , pa ti si lik koji sjedi nonstop za tastaturom , pa vrati se unazad godinu dana ,koliko si samo bezveznih i promasenih postova otkucao to je za plakatiFRANK RIBERY je napisao/la:Zasto sam ja pisao da je katastrofa sto Mainz i Hertha idu u EL, ako su oni u top8 najboljih, kakvi su ostali. Nema opravdanja za ispadanje od ekipe koja nije ni u top 2 najbolje ekipe u Danskoj.schickeria je napisao/la:Stvar je u tempiranju forme,za jake lige ova pretkola dolaze prerano i ekipe ne budu fizicki na nivou.
Ove retarde gore necu komentarisati, djeco nadjite djevojke, posla kakvog,povalite nesto, umrijecete nevini, ostavite se drkice za tastaturom. Prodje vam zivot na ovom forumu, ucinite nesto sa svojim jadnim i cemernim zivotima.
Bayern nikad nece imati konkurenciju u ovoj ligi, svi ostali toliko kaskaju da bi Bayern komotno mogao krenuti od pete lige i opet bi bio za par godina nsjbolji. Bayern i 17 luzere...
Kad vec hoces da budes nesto na ovom forumu , onda to uradi sa stilom , da to vrijedi i ima smisla.
Ovako se samo prosipas iz dana u dan , meni je zaista zao takvih ljudi.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Svakakvih insana, pardon hajvana u Bozijoj basci. Neke je jednostavno trebalo abortirati.
Sane novi igrac Werdera.
Wolfsburg nudi produzenje ugovora Dostu, Caligiuriju i Benagliju, igracima koje su prije sezone otpisali. Vrlo zanimljivo.
Sane novi igrac Werdera.
Wolfsburg nudi produzenje ugovora Dostu, Caligiuriju i Benagliju, igracima koje su prije sezone otpisali. Vrlo zanimljivo.
-
agentzero7
- Kontakt:
Dardai je katastrofa trener,taj lik je stvarno ocajan...defanzivno orijentiran do bola,naprijed ama bas nista nije napravio u skoro 2 sezone.
Hertha ima solidan igrački kadar,za sredinu ljestivce sigurno ali kad imas ocajnog trenera kao sta je to njihov slucaj onda ovako zavrsis u Europi.
Weinzerl i Augsburg su najbolji primjer kad imas odlicnog trenera i solidnu momcad kako u Europi se moze igrati.
GA DL LJI VO
Wolfsburg je isto smijesan u pm,Dost,Caliguri i Benaglio...pa prije bi forsirao Brekala,Osmishena(kako već) i nekog mladog golmana nego igrao sa ovom trojicon,e moj Allofs,pogrijesio sam s tebon ocito.
@FRANCK RIBERY-ja stvarno volim procitati tvoje postove jer u vezi transfera dosta tog poznajes i volim kad ovdje pises neke informacije koje ja neznam ,ali pretjerujes nekad s gađenjem ostatka lige...
Hertha ima solidan igrački kadar,za sredinu ljestivce sigurno ali kad imas ocajnog trenera kao sta je to njihov slucaj onda ovako zavrsis u Europi.
Weinzerl i Augsburg su najbolji primjer kad imas odlicnog trenera i solidnu momcad kako u Europi se moze igrati.
GA DL LJI VO
Wolfsburg je isto smijesan u pm,Dost,Caliguri i Benaglio...pa prije bi forsirao Brekala,Osmishena(kako već) i nekog mladog golmana nego igrao sa ovom trojicon,e moj Allofs,pogrijesio sam s tebon ocito.
@FRANCK RIBERY-ja stvarno volim procitati tvoje postove jer u vezi transfera dosta tog poznajes i volim kad ovdje pises neke informacije koje ja neznam ,ali pretjerujes nekad s gađenjem ostatka lige...
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Nekad u revoltu neke stvari kazem, zaista je katastrofa da Hertha ispadne od takve ekipe, pa danske klubove u Evropi je izbacivala i Slavija iz Bosne i Hercegovine. Mozda sam pretjerao sa ocjenom ostatka lige, ali izuzev Bayerna sta su drugi napravili zadnje tri godine? Po rezultatima apsolutno nista. Prosle godine imali smo blijesak Wofsburga samo zahvaljujuci cinjenici da su u 1\8 finala igrali sa jakim Gentom.agentzero7 je napisao/la:Dardai je katastrofa trener,taj lik je stvarno ocajan...defanzivno orijentiran do bola,naprijed ama bas nista nije napravio u skoro 2 sezone.
GA DL LJI VO
Znamo sta su nam u Evropi donosile ekipe poput Nurnberga, Mainza, Herthe...
Zaista se liga svela na jedno ime kad su rezultati u pitanju, postalo je realno da drugi klubovi nikad nece napraviti rezultate poput Seville ili Atletika.
-
schickeria
- Kontakt:
Mislim da dugorocno uz pravu transfer politiku schalke bvb gladbach wolfsburg lever mogu doci na razinu atletica i seville.
Spanjolski klubovi ne ulazu puno vise ,ali su zadnjih godina imali bolji scouting i trenere ,recimo jedan weinzierl mora doci narazinu emeria,za to ima i talenta i momcad
Spanjolski klubovi ne ulazu puno vise ,ali su zadnjih godina imali bolji scouting i trenere ,recimo jedan weinzierl mora doci narazinu emeria,za to ima i talenta i momcad
- Omerbavarac
- Kontakt:
samo pogledati Sevillu i njen nacinrada i sve ce ti biti jasno.
Niko me ne moze ubijediti da jedan Bundesligas nije mogao izdvojiti 10-ak miliona za Gansa ili Ben Jedera, pa cak i vise a radi se o izuzetnim igracima.
Ja odavno govorim da treba raditi na Francuskom trzistu, odakle se mogu dovesti vrlo kvalitetni igraci te Italijanskom, gdje su igraci skupi jer su vlasnici tvrdi pregovaraci ali sa niskim platama koje Bundesligasi bez problema mogu duplirati te bi taj faktor trebao biti jedan od glavnih uzdanica...
Hertha je napravila los rezultat, pogazili su sve ono za sto su se borili prosle sezone (sva sreca pa nisu bili 4 u ligi), te su time sebi umanjili novcane bonuse i postali predmet ismijavanja.
Nazalost, ali svake godine jedna ovakva ekipa uleti u Europu i napravi los rezultat osim ako se ne varamprosle sezone Augsburg, koji se nekako izvukao iako su i oni mogli zavrsiti na slican nacin.
Niko me ne moze ubijediti da jedan Bundesligas nije mogao izdvojiti 10-ak miliona za Gansa ili Ben Jedera, pa cak i vise a radi se o izuzetnim igracima.
Ja odavno govorim da treba raditi na Francuskom trzistu, odakle se mogu dovesti vrlo kvalitetni igraci te Italijanskom, gdje su igraci skupi jer su vlasnici tvrdi pregovaraci ali sa niskim platama koje Bundesligasi bez problema mogu duplirati te bi taj faktor trebao biti jedan od glavnih uzdanica...
Hertha je napravila los rezultat, pogazili su sve ono za sto su se borili prosle sezone (sva sreca pa nisu bili 4 u ligi), te su time sebi umanjili novcane bonuse i postali predmet ismijavanja.
Nazalost, ali svake godine jedna ovakva ekipa uleti u Europu i napravi los rezultat osim ako se ne varamprosle sezone Augsburg, koji se nekako izvukao iako su i oni mogli zavrsiti na slican nacin.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
schickeria
- Kontakt:
Wolfsburg kakav god bio ,bio bi ozbiljniji predstavnik.Omerbavarac je napisao/la:samo pogledati Sevillu i njen nacinrada i sve ce ti biti jasno.
Ali mislim da ovo nije mjerilo forme,stvar je tempiranja forme i manje vise svi klubovi iz velikih liga imaju problem u ovoj fazi takmicenja
Vidjet cemo koga ce gladbach izvuci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.