FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

amazon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amazon » 04 avg 2016, 21:59

Mi nismo Sarajevo, i ne daj Boze da budemo kao oni.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 avg 2016, 21:59

zeljoooooooooo je napisao/la:.

U svakom klubu se slične stvari dešavaju, SAMO KOD NAS, kao što neko napisa, odmah dođe par ljudi i govore o teorijama zavjere.
Nije to par ljudi, vec samo jedna osoba koja je vec odavno sprdnja na ovom forumu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 04 avg 2016, 22:05

Ma bezbeli da je šprdnja, ali eto.

Po meni je ovo i možda najbolja moguća opcija vezano za Bogija,
oslobodili smo se još jedne plate, a nije bilo realno za očekivati
da bi se na njemu nešto moglo zaraditi, kao što je slučaj sa Sadikovićem.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 04 avg 2016, 22:06

zeljoooooooooo je napisao/la:Koliko znam nakon što je rečeno da će Bogi na posudbu, on je odmah rekao da ne želi.

Treba vidjeti ugovor pa prosuditi ima li pravo na to.

Moguće da je odbio posudbu, nadajući se da će se nametnuti šefu. Budući da tako nije ispalo, prekomandovan je da trenira sa omladincima i tu su se odnosi već zategnuli.

Po meni, ovo je sasvim očekivan rasplet događaja, gdje igrač ne želi na posudbu, niti želi da trenira sa omladicima, a klub na njega ne računa.

U svakom klubu se slične stvari dešavaju, SAMO KOD NAS, kao što neko napisa, odmah dođe par ljudi i govore o teorijama zavjere.

Evo i kitari i Benko se isto sporazumno raziđoše, na nikom ništa. Milion puta se do sada desilo, i još će milion.
Jel to zelis reci da su iz kluba lagali kad su demantovali acin tekst da bogi nece na posudbu?

http://fkzeljeznicar.ba/demant-fk-zelje ... ija/20923/

Nije ti to lijepo tako ljude optuzivati za laganje javnosti, pogotovo ne kad se zna da je pola forumasa svrsavalo na elegantno poseravanje zlog g.ovnog.ovno.ba portala (naziv prepisujem od zije blekica)

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 04 avg 2016, 22:12

Pročitaj do kraja demant!

"Neimenovani izvori iz Kluba ne mogu biti izvor informacija za bilo koji medij. Jedini validan izvor informacije je zvanična web i Facebook stranica FK Željezničar."

I malo pokušaj vratiti film i vidjeti kada je objavljena vijest o tome da odbija posudbu.

A prema ovome što ja govorim, posudbu je mogao odbiti i nakon demanta.

Pouka ovog demanta je da malo smiri novinare koji, kako mogu primijetiti, u posljednje vrijeme, "sklepaju" skandaloznu i tendencioznu vijest, i na kraju napišu, "prema dobro informisanim izvorima unutar kluba", ili "izvor blizak klubu". Pa nismo djeca...

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 04 avg 2016, 22:17

amko123 je napisao/la: vrijedi pogledati
Meni se bas svidio ovaj prilog. Lijepa prica. Jedina zamjerka je ovaj covjek, clan upravog odbora, koji je rijec "ovaj" spomenuo minimalno 1000 puta. Neelokventan, ali hajde, nadam se da radi dobar posao kad vec ne zna pricati i dati intervju.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 04 avg 2016, 22:19

Upravo sam pregledao, baš lijepa priča.

Zbog ovoga i volimo Želju.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 04 avg 2016, 22:19

Ok. Ja samo da utvrdim da nisi zelio optuziti ih za laz. Za mnogo manje su se ovdje banovi trazili.

I ja vjerujem da je tek kasnije odbio, to je jedino logicno

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 avg 2016, 22:20

zeljoooooooooo je napisao/la: Pouka ovog demanta je da malo smiri novinare koji, kako mogu primijetiti, u posljednje vrijeme, "sklepaju" skandaloznu i tendencioznu vijest, i na kraju napišu, "prema dobro informisanim izvorima unutar kluba", ili "izvor blizak klubu". Pa nismo djeca...
Zasto ces smirivati novinare koji pisu istinu? Nije bitno je li skandalozna ili tendenciozna, bitno je da li je istina ili ne.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 04 avg 2016, 22:27

Ne odnosi se na one koji pišu istinu.

Misli se na one druge, željne dodatnog klika, gdje "mahalsku" priču potpišu kao "od izvora bliskog klubu",
samo da bi nešto napisali što bi privuklo čitatelje.

EDIT: Tom prilikom ne mislim ni na koga direktno, već općenito govorim,
a siguran sam da i ti sam možeš prepoznati mali milion takvih informacija
i vijesti kakvima smo svakodnevno bombardovani.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 04 avg 2016, 22:30

admin je napisao/la:Ok. Ja samo da utvrdim da nisi zelio optuziti ih za laz. Za mnogo manje su se ovdje banovi trazili.

I ja vjerujem da je tek kasnije odbio, to je jedino logicno
Nema ovdje banova više kao prije, niti normalne, konstruktivne diskusije, nažalost.

A to vezano za lobotomiju ne bih komentarisao, ozbiljni smo ljudi.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 04 avg 2016, 22:37

opet kazem, niti branim bogija, niti napadam upravu, ali ovo, po meni, nije trebalo ovako zavrsiti. bogicevic je zimus dosao na poziv ljudi iz uprave FKZ i sa njima dogovorio uslove o plati i duzini ugovora, sve u njegovoj 33. godini zivota. nakon pola godine, nasi skontaju da su se zajebali i dodje do ovakvog raspleta. stana je na pragu istog raspleta, a isto je doveden kao i bogi. dadu, nekako, na kraju, uspjesmo udomiti na posudbu. ko je slijedeci? bekric? halvadzic?... imamo ovog crnogorca na probi, a pise se i prica da se ozbiljno pregovara sa jos par igraca sredine terena. imamo li potrebe za toliko igraca sredine terena? nemamo i,ako neki novi potpisu, rjesavat cemo se nekih postojecih. i onda pljuvati po njima, govoriti kako nisu za Zelje, da su djubrad, jer su se usudili reci i uciniti nesto u zastitu svojih interesa i licnosti, itd. i tako u krug.

sve je ovo, samo, nastavak lose transfer politike i sportskog segmenta kluba. iskreno se nadam da ce i taj segment profukcionisati kako treba i izdici se na priblizan nivo administrativnom.
Zadnja izmjena: starigrad, dana/u 04 avg 2016, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 04 avg 2016, 22:39

zeljoooooooooo je napisao/la:Ma bezbeli da je šprdnja, ali eto.

Nismo se mi nicega oslobodili. Jadranko je svoje obaveze prema klubu ispunjavao, trenirao je s omladincima iako mislim da ni to nije morao. Ovdje cemo mu morati isplatiti sve i marku, ne mozes tek tako doci i reci nekom evo ti otkaz, a taj neko imo validan ugovor ovjeren u Savezu jos godinu i pol. Dalje, nismo se pomakli sekunde prema naprijed iako nas u to ubjedjivaju. Prema ljudima koji su dali veliki doprinos da mi postanemo to sto jesmo najtrofejniji klub ne odnosi se na ovaj nacin. Nama su legende Tarik Hodzic i Dino Djurbuzovic koji za prvi tim imaju zajedno nastupa u karijeri ko Jadranko za pola godine. Volimo Zelju, zivimo za nasu Svetinju, ali nismo bas toliki kreteni.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 04 avg 2016, 22:42

starigrad je napisao/la:opet kazem, niti branim bekrica, niti napadam upravu, ali ovo, po meni, nije trebalo ovako zavrsiti. bogicevic je zimus dosao na poziv ljudi iz uprave FKZ i sa njima dogovorio uslove o plati i duzini ugovora, sve u njegovoj 33. godini zivota. nakon pola godine, nasi skontaju da su se zajebali i dodje do ovakvog raspleta. stana je na pragu istog raspleta, a isto je doveden kao i bogi. dadu, nekako, na kraju, uspjesmo udomiti na posudbu. ko je slijedeci? bekric? halvadzic?... imamo ovog crnogorca na probi, a pise se i prica da se ozbiljno pregovara sa jos par igraca sredine terena. imamo li potrebe za toliko igraca sredine terena? nemamo i,ako neki novi potpisu, rjesavat cemo se nekih postojecih. i onda pljuvati po njima, govoriti kako nisu za Zelje, da su djubrad, jer su se usudili reci i uciniti nesto u zastitu svojih interesa i licnosti, itd. i tako u krug.

sve je ovo, samo, nastavak lose transfer politike i sportskog segmenta kluba. iskreno se nadam da ce i taj segment profukcionisati kako treba i izdici se na priblizan nivo administrativnom.
Samo ti je pitanje dana kad ce Bekric biti otjeran. U prevodu ako ne dovode svoju igrace koje planiraju ako im odu negdje drugo, Bekric ce ostati. Sve su prilike da ce scenariji biti slican.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 04 avg 2016, 22:43

plavousrcu je napisao/la:

Nismo se mi nicega oslobodili. Jadranko je svoje obaveze prema klubu ispunjavao, trenirao je s omladincima iako mislim da ni to nije morao. Ovdje cemo mu morati isplatiti sve i marku, ne mozes tek tako doci i reci nekom evo ti otkaz, a taj neko imo validan ugovor ovjeren u Savezu jos godinu i pol. Dalje, nismo se pomakli sekunde prema naprijed iako nas u to ubjedjivaju. Prema ljudima koji su dali veliki doprinos da mi postanemo to sto jesmo najtrofejniji klub ne odnosi se na ovaj nacin. Nama su legende Tarik Hodzic i Dino Djurbuzovic koji za prvi tim imaju zajedno nastupa u karijeri ko Jadranko za pola godine. Volimo Zelju, zivimo za nasu Svetinju, ali nismo bas toliki kreteni.
Ako je istina da je tako bez razloga dobio otkaz,
slažem se sa tobom, te mislim da nije uredu.

Ali, treba znati da svaki novi trener ima svoje želje i prohtjeve.

Ako je odlučio da ne računa na njega, kako bi ti postupio prema njemu?

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 04 avg 2016, 22:48

zeljoooooooooo je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:

Ako je istina da je tako bez razloga dobio otkaz,
slažem se sa tobom, te mislim da nije uredu.

Ali, treba znati da svaki novi trener ima svoje želje i prohtjeve.

Ako je odlučio da ne računa na njega, kako bi ti postupio prema njemu?
Sjeo sa njim i rekao mu da trener ne racuna na njega, ali da mi kao klub smo tu da mu olaksamo situaciju. Nesto mislim da je Siljak nesto tako i rekao. I sigurno bi doslo do nekog dogovora. Otjerati ga s juniorima i kadetima da trenira nakon sto je Siljak rekao da cemo mu pomoci, ako je rekao, nije korektno. Sta cemo ako se Kostic otjera za tri kola? Hocemo li onda i igrace na koje ne racuna Mujo otjerati da treniraju s djecom. Mi se stvarno gubimo polako i sigurno.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 04 avg 2016, 22:53

AKO je Šiljak rekao da će klub pomoći, a nije, onda nije korektno. Slažem se sa tobom.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 04 avg 2016, 22:57

zeljoooooooooo je napisao/la:AKO je Šiljak rekao da će klub pomoći, a nije, onda nije korektno. Slažem se sa tobom.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/siljak-b ... nje/197605

Nije bilo tesko prronaci. Mi se gubimo i neko bi morao zaustaviti ovo sranje koje se desava. Dogan, Mulalic i Serbo, tri trenera sa profi licencom izgubimo u godinu dana. Bruka sa Jervasom, sad Bogicevic. Ima li kraja i moze li neko objasniti sta i zbog cijih interesa se ovo desava?

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 04 avg 2016, 22:57

Ovdje pozitivno mogu samo pisati likovi koji nisu grad Sarajevo vidjeli Bog zna od kad i koji se uopce ne krecu medju normalnom rajom. Kafici, kafane, i slicno, nego informacije kupe po forumima gdje vecinom pisu tenkreci i to pravi. Traze ip adrese, zabadaju nos gdje im nije mjesto, a uzivo manji od makovog zrna tako zvani supci. Zato je suludo se vise natezati s takvim likovima, oni svakako sve mogu, ali da nam poturaju price kako je nesto dobro i normalno nece moci djecaci mali. Od Zelje se pravi privatna prcvarnica a ja jos ne vidim pomak u igri, rezultatima, a o trofejima da ne pricam. Pa smo zaboravili kako izgleda evropa, a poturaju se price o stadionU, da nam isti budu investitori slovenci. Istina boli me tuki sta ce oni raditi, hoce li klepati lovu, ja hocu da imamo ekipu, da se borimo za trofej, a dosta mi je citanja lazi i ispiranje mozgova lazima za rad svojih licnih ciljeva.
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 04 avg 2016, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 04 avg 2016, 22:58

amazon je napisao/la:
starigrad je napisao/la:opet kazem, niti branim bekrica, niti napadam upravu, ali ovo, po meni, nije trebalo ovako zavrsiti. bogicevic je zimus dosao na poziv ljudi iz uprave FKZ i sa njima dogovorio uslove o plati i duzini ugovora, sve u njegovoj 33. godini zivota. nakon pola godine, nasi skontaju da su se zajebali i dodje do ovakvog raspleta. stana je na pragu istog raspleta, a isto je doveden kao i bogi. dadu, nekako, na kraju, uspjesmo udomiti na posudbu. ko je slijedeci? bekric? halvadzic?... imamo ovog crnogorca na probi, a pise se i prica da se ozbiljno pregovara sa jos par igraca sredine terena. imamo li potrebe za toliko igraca sredine terena? nemamo i,ako neki novi potpisu, rjesavat cemo se nekih postojecih. i onda pljuvati po njima, govoriti kako nisu za Zelje, da su djubrad, jer su se usudili reci i uciniti nesto u zastitu svojih interesa i licnosti, itd. i tako u krug.

Samo ti je pitanje dana kad ce Bekric biti otjeran. U prevodu ako ne dovode svoju igrace koje planiraju ako im odu negdje drugo, Bekric ce ostati. Sve su prilike da ce scenariji biti slican.
ne gledam na ovo na nacin, na koji to ti cinis. citavo vrijeme se poteze prica o lancu uprava - kostic - cuk, a menadzer ovog slovenca, koji se najozbiljnije povezuje sa nama, je denis sadikovic, tako da taj famozni lanac puca. ali, ne sumnjam da ce se, od strane pojedinaca, samo prosiriti lanac sa sadikovicem i nastaviti prica o uzimanju love na transferima, raskidima ugovora (slucaj hervas), talu kroz plate, itd.

ja ne podrzavam takve stavove i sve gledam samo kao nesnalazenje u kvalitetnom odradjivanju posla po pitanju sportskog segmenta.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.