Pa ne kažem da smo vas nadmašiliBitiSrcemVezan je napisao/la:@virtual kakvo je čupanje bez 30 milja štete?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Hocemo li o peharima?staragarda je napisao/la:dosadili ste vise i Bog i narodu sa tim stolicama, j e b a l e vas stolice vise
vid ovog shupkaThetraphak1921 je napisao/la: Hocemo li o peharima?
znas li ti moj pasvord od tobeyarabi ili rinuka?
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
vidi da nije oooyeah123admirr je napisao/la:znas li ti moj pasvord od tobeyarabi ili rinuka?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Čuo sam da su neki trčali čak i do Crne Gore.Virtu4l je napisao/la:Pa i mi smo čupali prošli put i još dobili batine od murije
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
slobodaimaimehahaha97admirr je napisao/la:vid ovog shupkaThetraphak1921 je napisao/la: Hocemo li o peharima?![]()
![]()
znas li ti moj pasvord od tobeyarabi ili rinuka?
Jedino Dinamo odskace vi ste prosjek.aleksandar_veliki je napisao/la:Savjet, pratite Hajduk, pratite pravu ekipu i nikad vise ne govorite da ste tu negdje s nama po kvaliteti. Ide nas dobro, a i ja odmah bolje volje.
Prosjek pred bankrotom.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Šta ti sad naumpade MileThetraphak1921 je napisao/la:Hocemo li o peharima?staragarda je napisao/la:dosadili ste vise i Bog i narodu sa tim stolicama, j e b a l e vas stolice vise
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Virtu4l je napisao/la:vidi da nije oooyeah123admirr je napisao/la:znas li ti moj pasvord od tobeyarabi ili rinuka?
![]()
![]()
![]()
daj mi admina da ti spucam trajni ban za ovoaleksandar_veliki je napisao/la:Savjet, pratite Hajduk, pratite pravu ekipu i nikad vise ne govorite da ste tu negdje s nama po kvaliteti. Ide nas dobro, a i ja odmah bolje volje.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Odj.ebite od Ordagićaaleksandar_veliki je napisao/la:Savjet, pratite Hajduk, pratite pravu ekipu i nikad vise ne govorite da ste tu negdje s nama po kvaliteti. Ide nas dobro, a i ja odmah bolje volje.
Nad tobom sunce najljepše sja
Šta'š platiti opštinskoaleksandar_veliki je napisao/la:Cupali jeste, a da li ste platiliVirtu4l je napisao/la:Pa i mi smo čupali prošli put i još dobili batine od murije![]()
![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- TobeYarabi
- Kontakt:
mer'abaaa

-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Citav reprogram, pa ga vodite 
ostav'te se solinasa, eno ga priziva benkaru
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma pisalo se i na našoj temi ''šta će u mrtvi Hajduk'', pripazi malo na takvealeksandar_veliki je napisao/la:Solinas kaze pred bankrotom, a nudimo vam jednu ratu reprogramapinoglavi je napisao/la:Odj.ebite od Ordagićaaleksandar_veliki je napisao/la:Savjet, pratite Hajduk, pratite pravu ekipu i nikad vise ne govorite da ste tu negdje s nama po kvaliteti. Ide nas dobro, a i ja odmah bolje volje.
.
Uzimite ga ali da pokrijete troškove istoka
Nad tobom sunce najljepše sja
- MocMahale444
Aco neka si vratio sok na slamku, valjalo se s ovim dripcima boriti skoro sam. Ovaj Virto samo poslije bitke se pojavi
Rokoko87 javi se vidis da sam rek'o (fino) ovom Hajdukovcu da vas pusti zato sto truhne tema. Citajuci taksi bojs.
Solinas I za tebe sam se bunio ali nemoj protiv Tite rahmetli, ostalo
pusti franhella ima prenose.
Rokoko87 javi se vidis da sam rek'o (fino) ovom Hajdukovcu da vas pusti zato sto truhne tema. Citajuci taksi bojs.
Solinas I za tebe sam se bunio ali nemoj protiv Tite rahmetli, ostalo
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Vrati Franti 9 profila. 
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
kakve bitke moj muha, ne možeš od pitara i tuzlaka doć' do riječi
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- TobeYarabi
- Kontakt:
ma nekiideeee nekideeeVirtu4l je napisao/la:ostav'te se solinasa, eno ga priziva benkaru
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zato Aco svako kolo Ordagica u tim kola metne 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.