FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pantelija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pantelija » 05 avg 2016, 00:09

recite svom gazda dini da ne prolazi suplja za benku kako je ocekivao ...

sa cimija i jajala na rustema i radovca

sa benke na ahmetovica i bekica, sa delaca na pavlovica... napredujemo, nema sta
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 05 avg 2016, 00:12

hilmo je napisao/la:
PeppermintSA je napisao/la:Vidim da neki i dalje ne daju da se nešto kaže protiv ove uprave...

Eh moji... da samo znate ko je koliko ukrao, preko koga, u talu s kojim menadžerima, kako funkcioniše akademija, koje se tu pare i dalje uzimaju, šta se sve naplaćuje, kako se treneri vrte, koliko profesionalni predsjednici koji su otjerani iz vakufske uzimaju, zašto se konstantno tjeraju igrači itd. itd.

Ja sve znam, a ništa nije rekla-kazala. Nisam na ovom forumu nikad komentarisao rad uprave, ali vjerujte, javnost ni osminu ne zna.
Pa eto ti znaš, upućen si, imaš dokaze. Nemoj ih iznositi ovdje, obrati se kantonalnom tužilaštvu i sve riješi.

Benku ne može niko ocrniti, previše je dao ovom klubu, to piće uoči utakmice nije nešto zašto bi se ugovor raskidao sa igračem. Očito nemaju zajednički jezik. Razumijem da Tan neće u FK Sarajevo upumpavati novac, ili bacati ga kao u bure bez dna, Razumijem da nismo u stanju dati više od postojećeg ugovora, a možda smo prinuđeni da ga smanjim, on to ne želi da prihvati i njega razumijem.

Benki sretno, hvala mu za sve, mi moramo dalje.

Svaka cast. Za to UKRAO, fino dokaze u fascikla i pred tuzilastvo! Pa dokazi to sto tvrdis!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 05 avg 2016, 00:14

Odoh otvoriti jednu pivu Benki u cast :D

Jos puno ce vode Miljackom proteci dok nam ne dodje onakav igrac u klub.

Pricali nam o Misimovicu, nama Rustemovic igra.
Pominjali grupne faze, mi se raspalog Celika bojimo :D

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 avg 2016, 00:17

FrancescoTotti je napisao/la:Dakle tebi je logicnije da oslabljeni budemo odmah na pocetku sezone nego na polusezoni? I najbolji igrac i to dokazano, nema potrebe da ti tu ista objasnjavam.
Smatram da sa zdravim Ahmetovicem nismo oslabljeni, a da li cemo biti samo Bog dragi zna. ;) Pa objasni mi? Kazes "najbolji koji je ikad igrao ovu ligu"... Igrali su je i Dzeko, Modric, Zukanovic... Zato te pitam da mi objasnis.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

BICA
Kontakt:

Post Postao/la BICA » 05 avg 2016, 00:18

Evander je napisao/la:Odoh otvoriti jednu pivu Benki u cast :D

Upravo,covjek objasnio....idemo silaznom putanjom

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 05 avg 2016, 00:19

UPRAVA NAPOLJE,dino ODLAZI !!!

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 05 avg 2016, 00:20

Sabinho je napisao/la:
uNbx je napisao/la:
@PitarBordo @RedEvil

Momci, je li vam poznato kome je prije 20-ak minuta nastupio rođendannnnnnnnnn???? :tokralju: :tokralju: :njanjanja: :njanjanja: :zviz: :zviz: :opaopa: :bow: :ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota: :bih:
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 avg 2016, 00:23

BitiSrcemVezan je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
uNbx je napisao/la:
@PitarBordo @RedEvil

Momci, je li vam poznato kome je prije 20-ak minuta nastupio rođendannnnnnnnnn???? :tokralju: :tokralju: :njanjanja: :njanjanja: :zviz: :zviz: :opaopa: :bow: :ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota: :bih:
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: Sveti Amer. :tokralju: :tokralju: Da nam bude ziv i zdrav i sa Ahmetom reseta protivnicke mreze jos dugo, dugo godina. :bih: :bih: :ljepota: :ljepota: :ljepota:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 05 avg 2016, 00:24

Sabinho je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Dakle tebi je logicnije da oslabljeni budemo odmah na pocetku sezone nego na polusezoni? I najbolji igrac i to dokazano, nema potrebe da ti tu ista objasnjavam.
Smatram da sa zdravim Ahmetovicem nismo oslabljeni, a da li cemo biti samo Bog dragi zna. ;) Pa objasni mi? Kazes "najbolji koji je ikad igrao ovu ligu"... Igrali su je i Dzeko, Modric, Zukanovic... Zato te pitam da mi objasnis.
hahahahahahahahahahha daj ba ne budi smijesan, svi ti su igrali sa 15 godina ovdje jbt, tek pocinjali karijeru i nikad se ni culo nije za njih dok su bili tu! Benko je dosao kao najzvucnije pojacanje i to i opravdao. Evo ti informacije jednog forumasa: "od dolaska Dine Selimovica do dolaska Benke u klub je uslo 10-ak napadaca u periodu 5 godina. Ne racunajuci Emira Hadzica tih 10-ak napadaca je ukupno dali 28 golova u 5 godina racunajuci sva takmicenja. A Leon je to presico za sezonu ipo."
Uostalom zasto ja tebi ovo i objasnjavam...

A ta kostatacija da sa Ahmetovicem nismo oslabljeni nije nikakav odgovor na moje pitanje vec samo grubo zaobilazenje i skrecanje sa pitanja.
Nejse, ti odavno podrzavas sve sto se radi u klubu i ne sumnjam da uzivas u svakom potezu vodecih ljudi kluba pa tako i ovom. Samo uzivaj.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 05 avg 2016, 00:25

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

slika
Sretan doktore!
1946

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 avg 2016, 00:25

Evander je napisao/la:Odoh otvoriti jednu pivu Benki u cast :D

Bit cemo bolji nego proslu sezonu, ako ga povrede zaobidju Ahmetovic ce zabiti vise od Benke

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 avg 2016, 00:27

FrancescoTotti je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
hahahahahahahahahahha daj ba ne budi smijesan, svi ti su igrali sa 15 godina ovdje jbt, tek pocinjali karijeru i nikad se ni culo nije za njih dok su bili tu! Benko je dosao kao najzvucnije pojacanje i to i opravdao. Evo ti informacije jednog forumasa: "od dolaska Dine Selimovica do dolaska Benke u klub je uslo 10-ak napadaca u periodu 5 godina. Ne racunajuci Emira Hadzica tih 10-ak napadaca je ukupno dali 28 golova u 5 godina racunajuci sva takmicenja. A Leon je to presico za sezonu ipo."
Uostalom zasto ja tebi ovo i objasnjavam...

A ta kostatacija da sa Ahmetovicem nismo oslabljeni nije nikakav odgovor na moje pitanje vec samo grubo zaobilazenje i skrecanje sa pitanja.
Nejse, ti odavno podrzavas sve sto se radi u klubu i ne sumnjam da uzivas u svakom potezu vodecih ljudi kluba pa tako i ovom. Samo uzivaj.
Nisam smijesan, samo sam te pitao u kojem smislu mislis. :thumbup: Uzivam, tako mi pao grah. :bih:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 avg 2016, 00:29

Gdje ce zabiti 18+ :hmmmm:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 05 avg 2016, 00:29

Ocekivano. Sretno majstore :salut:

UPRAVA NAPOLJE
DINO ODLAZI
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 05 avg 2016, 00:31

Objasnio sam ti, hajde ti meni onda pojasni kako je moguce da podrzavas taj potez da se covjeku, koji je dokazao da je veliki profesionalac i da postuje odluke nadredjenih, daju slobodni papiri na pocetku sezone a ne na polovici do kad bi on realno zabio bar desetak golova i uveliko pomogao ekipi.
To mi ne ide u glavu iako ipak razumijem kako ti je tako grah pao...

Lijep pozdrav i sve najbolje.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 avg 2016, 00:35

FrancescoTotti je napisao/la:Objasnio sam ti, hajde ti meni onda pojasni kako je moguce da podrzavas taj potez da se covjeku, koji je dokazao da je veliki profesionalac i da postuje odluke nadredjenih, daju slobodni papiri na pocetku sezone a ne na polovici do kad bi on realno zabio bar desetak golova i uveliko pomogao ekipi.
To mi ne ide u glavu iako ipak razumijem kako ti je tako grah pao...

Lijep pozdrav i sve najbolje.
Brate moj, sve te razumijem i prihvatam tvoje misljenje 100%. Shvatam i koliko volis ovog igraca i to je fino, ali mozda nije sve bas tako jednostavno? Mozda je novac ipak nesto bez cega taj lik u vecoj mjeri nece da bude tu? Je li ti cudno sto je u najboljim godinama igrao po Saudijskoj Arabiji i sto je onakvu Rijeku zamijenio Kinom? SVAKA MU CAST jos jednom, ali treba dobro razmisliti.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 05 avg 2016, 00:36

benko vec odavno zeli da ide, i bolje je sto su ga pustili. da je ostao samo bi stvarao nemir medju igracima i navijacima. iovako imamo previse problema. bio je nas najbolji igrac i hvala mu za sve i sretno u novom klubu

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 05 avg 2016, 00:37

E ovo je fkt dno dna sto se tice uprave,taman kontas nemogu vise dosli su do dna,kad ova info.gdje padaju fkt nisko,i dokazuju cinjenicu da nemaju pojma sto se tice fudbala i opcenito sporta u cjelini,nabij na ku.rac sve redom sto se uprave tice,a ovaj @evander je fkt tu samo kad se nesto lose desi i kad kola krenu nizbrdo da ih jos malo pogura :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Memara
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Memara » 05 avg 2016, 00:42

FrancescoTotti je napisao/la: Neki igrac celika sutra povrijedi Ahmetovica, sta cemo onda?
Crnkić. Mnogi ovdje i ne znaju da je Crnkić i napadač, skoro pa cijelu sezonu u Češkoj je igrao u napadu. U slučaju povrijede Mersudina (pu pu pu nedaj Bože) u napad možeš staviti Crnkića, dok na njegovu poziciju možeš ubaciti Hodžića, Hebibovića, Amera pa i Anđušića.

Leone kralju, hvala ti za sve, sretno i sve najbolje.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 05 avg 2016, 00:45

BitiSrcemVezan je napisao/la:Mrsko mi je da odgvoaram svima pojedinačno, ali, na stranu zaebancija što ga gotivim, Am. Bekić je igrač koji se podobro podcjenjuje među bodriteljima bordo boje ;)
Dzaba pises, proglasen je tarabom, i nema tu vise pomoci, i to jos jedan koji daje zadnji atom snage na terenu, a kao bitno nam je da se bore :mrgreen:

Leon Benko nije najbolji igrac koji je igrao u ovoj ligi, drag mi je, jedan od najdrazih, ali nek je vise zavrsio ovaj cirkus oko njega.
Naravno Leonu hvala za sve i sretno dalje.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []