Vrati upravu Zeljkana na ovaj forum sa lobotomija foruma, da i sa njima diskutujemo ko prije!aleksandar_veliki je napisao/la:malistezahajduk. Uzdraavlje, valja raditi, a moglo bi biti zanimljivo. Gdje ima dima bice i vatre.

Vrati upravu Zeljkana na ovaj forum sa lobotomija foruma, da i sa njima diskutujemo ko prije!aleksandar_veliki je napisao/la:malistezahajduk. Uzdraavlje, valja raditi, a moglo bi biti zanimljivo. Gdje ima dima bice i vatre.
Ja bih volio jos koji put dozivjeti prezentaciju "Piletovog trougla". Bas me zanima kako je to isplanirao u svojoj glavici ove sezone. kuknjavaRedEvil je napisao/la:Ma nista ne vracaj,ljepota bez njih![]()
Sta mislis ko bi pobijedio u natjecanju za kantu godine, on ili Franto? da je on jos aktivan tj.Sabinho je napisao/la:Ja bih volio jos koji put dozivjeti prezentaciju "Piletovog trougla". Bas me zanima kako je to isplanirao u svojoj glavici ove sezone. kuknjavaRedEvil je napisao/la:Ma nista ne vracaj,ljepota bez njih![]()
Sabinho je napisao/la:Ja bih volio jos koji put dozivjeti prezentaciju "Piletovog trougla". Bas me zanima kako je to isplanirao u svojoj glavici ove sezone. kuknjavaRedEvil je napisao/la:Ma nista ne vracaj,ljepota bez njih![]()
Ne vjerujem da cu ovo reci, ali mislim da bi piletina glatko izgubio. On je jos i dobar, kakvo je ovo zlo iz Tuzle!MortemHz je napisao/la:Sta mislis ko bi pobijedio u natjecanju za kantu godine, on ili Franto? da je on jos aktivan tj.Sabinho je napisao/la:Ja bih volio jos koji put dozivjeti prezentaciju "Piletovog trougla". Bas me zanima kako je to isplanirao u svojoj glavici ove sezone. kuknjavaRedEvil je napisao/la:Ma nista ne vracaj,ljepota bez njih![]()
da znaju sta je na cijeni, HNL bi osvojili :lol:wobly92 je napisao/la:Ja ludila, treb'o bi ovaj Hajduk malo češće pobjeđivat.
MortemHZ sto posto. Toliko izvrtanje istine u tvojim pisanjima, politicari bi ti pozavidjeli. Osim ako ti nisiMortemHz je napisao/la:Sta mislis ko bi pobijedio u natjecanju za kantu godine, on ili Franto? da je on jos aktivan tj.Sabinho je napisao/la:Ja bih volio jos koji put dozivjeti prezentaciju "Piletovog trougla". Bas me zanima kako je to isplanirao u svojoj glavici ove sezone. kuknjavaRedEvil je napisao/la:Ma nista ne vracaj,ljepota bez njih![]()
Bas glatko?joker90 je napisao/la:Ne vjerujem da cu ovo reci, ali mislim da bi piletina glatko izgubio. On je jos i dobar, kakvo je ovo zlo iz Tuzle!MortemHz je napisao/la:Sta mislis ko bi pobijedio u natjecanju za kantu godine, on ili Franto? da je on jos aktivan tj.Sabinho je napisao/la: Ja bih volio jos koji put dozivjeti prezentaciju "Piletovog trougla". Bas me zanima kako je to isplanirao u svojoj glavici ove sezone. kuknjava
Pa pile bi dogovorio sa frantom da ovaj drugi odustane od borbe za kantu, a onda bi frantoto namirio u borbi za drugo mjesto gdje bi ga pustio saurman (na piletov nagovor). Tako bi svi bili zadovoljnii svi ostali u top 3.MortemHz je napisao/la:Sta mislis ko bi pobijedio u natjecanju za kantu godine, on ili Franto? da je on jos aktivan tj.Sabinho je napisao/la:Ja bih volio jos koji put dozivjeti prezentaciju "Piletovog trougla". Bas me zanima kako je to isplanirao u svojoj glavici ove sezone. kuknjavaRedEvil je napisao/la:Ma nista ne vracaj,ljepota bez njih![]()
Ja krojim pravila, tako da se ne sekiraš, biće Franto ove godine u konkurenciji.joker90 je napisao/la:Kod glasanja za kantu meni se cini da ima ono pravio da mora imati određeni broj postova? Tesko da ce @FrantoCmarcek uopste biti nominovan, kad mijenja profile svako 7 dana i nije ni na jednom nakucao dovoljan broj postova.
Vazda je u top 5 od kako se bira kanta godine, ordinira na temama o ino fudbalu, košarci i diskusijamaMortemHz je napisao/la:A jeko ovaj Greivis, treceplasirani?
Ono se prosle godine vise pratilo nego izbori kad se odrzavaju! Steta sto se vise nikad nece ponoviti onakav epski okrsaj.Virtu4l je napisao/la:Ja krojim pravila, tako da se ne sekiraš, biće Franto ove godine u konkurenciji.joker90 je napisao/la:Kod glasanja za kantu meni se cini da ima ono pravio da mora imati određeni broj postova? Tesko da ce @FrantoCmarcek uopste biti nominovan, kad mijenja profile svako 7 dana i nije ni na jednom nakucao dovoljan broj postova.
Iako se prošlogodišnji izbor ne može nadmašiti...
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=43&t=10826
Izbori prekinuti kod rezultata 114:114![]()
![]()