komšo moj fini. crn sam ti ko cumur sto ga ova guba kopa svaki dan. ima li turistkinja?Cocaine je napisao/la:Vidi ovog šošona šmekera iz ruralnih dijelova okoline tuzlestaragarda je napisao/la:ovo onaj moler opet signal negdje ufatio izgleda...po danu moler-zanatlija a nocu brdski jupoldzija...doktor Dzekil i Hajd....ću,on na moru bio....hahahhahahahaha....mozda al ako je imao par stanova narucenih....iduci put nek povede onog beraca iz vrapcica pa da brze napadnu stan da zavrse mozda im i ostane jedno popodne za kupanja![]()
da ti napisem ime ili zalijepim sliku hanume sa krastom na gornjoj i herpesom na donjoj usni
pa da me prijaviš adminu drukaro jedna ofucana pickasta. Ja bola meni i komšiji je sat vremena do mora. Mi se najedemo za rucak pa nas opali da se rashladimo u gradcu dok se tebi kicma pretvori u oblik sica dok ti serpe zveckaju u gepektu i dok lomis termos boce uz svitavu
bjezi cobane jedan majmunoliki sa stajlingom i kosuljama sa doceka novih godina iz 1980
a usa brnjo jedan idi kupi brabonjke iza koza treba njivu zađubrit i ne nosi sarmu više u neum ukadio si sa seljaklukom i one čehe u sandalama i čarapama
evo ti kost pa glođi bar do ivan sedla
![]()
![]()
![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
shzna je napisao/la:Zato što ništa drugo i ne zaslužujete.Evolve je napisao/la:Čemu nesimpatije druze?AzaKamikaza je napisao/la:@Evolve i @brig **** ĆEMO VAM TETKU ,RASPALI SE DABOGDA
VEDRAN PULJIĆ!
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Ovo nisu istineCocaine je napisao/la:sa stajlingom i kosuljama sa doceka novih godina iz 1980
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Evolution87
- Kontakt:
Sto ga brato isprska

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Pavijane, odpepaj na temu nizeligasa pa se nadjebaji sa navijačima Lukavca, goska i branitelja... Ovdje se kekaju navijaci ozbiljnih klubova tebe klocu niko nije pozivao... U polje i za poslom.. ..a to za spominjanje familije i privatnih stvari na forumu... Defektas si bio defektas si ostao... Nema to veze sa godinama i drukanjem....Cim si ti uspio do sad 10 trajnih banova dobit jasno je o kakvom je klocu riječ...ubit će te vijagra šabane grbaviCocaine je napisao/la:Vidi ovog šošona šmekera iz ruralnih dijelova okoline tuzlestaragarda je napisao/la:ovo onaj moler opet signal negdje ufatio izgleda...po danu moler-zanatlija a nocu brdski jupoldzija...doktor Dzekil i Hajd....ću,on na moru bio....hahahhahahahaha....mozda al ako je imao par stanova narucenih....iduci put nek povede onog beraca iz vrapcica pa da brze napadnu stan da zavrse mozda im i ostane jedno popodne za kupanja![]()
da ti napisem ime ili zalijepim sliku hanume sa krastom na gornjoj i herpesom na donjoj usni
pa da me prijaviš adminu drukaro jedna ofucana pickasta. Ja bola meni i komšiji je sat vremena do mora. Mi se najedemo za rucak pa nas opali da se rashladimo u gradcu dok se tebi kicma pretvori u oblik sica dok ti serpe zveckaju u gepektu i dok lomis termos boce uz svitavu
bjezi cobane jedan majmunoliki sa stajlingom i kosuljama sa doceka novih godina iz 1980
a usa brnjo jedan idi kupi brabonjke iza koza treba njivu zađubrit i ne nosi sarmu više u neum ukadio si sa seljaklukom i one čehe u sandalama i čarapama
![]()
![]()
![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ooo komsija ma ima normala da ima brato. Kad poneses 9,8 ocjenu u 2015 znaci da si u top 10 ali sta to ova pojedina seljadija zna. Vidis kako odmah pjene kad mu dirnes cobana sugradjanina a kad pastrmka brani svog onda je navijac zrinjskog,fasista i zivi u tzv Istocnom Mostaru. Valjda je clan zelenih tz pa mu oni tako prenijeliRigoletto je napisao/la:komšo moj fini. crn sam ti ko cumur sto ga ova guba kopa svaki dan. ima li turistkinja?Cocaine je napisao/la:Vidi ovog šošona šmekera iz ruralnih dijelova okoline tuzlestaragarda je napisao/la:ovo onaj moler opet signal negdje ufatio izgleda...po danu moler-zanatlija a nocu brdski jupoldzija...doktor Dzekil i Hajd....ću,on na moru bio....hahahhahahahaha....mozda al ako je imao par stanova narucenih....iduci put nek povede onog beraca iz vrapcica pa da brze napadnu stan da zavrse mozda im i ostane jedno popodne za kupanja![]()
![]()
![]()
![]()
Virtu i Evo

Drukara si najveca na ovom forumu jazavac jedan. Samo smekas klosaru jedan. Redovno provociras i onda kad te osramotim i kad ti se citav forum smije onda sam kloc. Sam krojis svoju sudbinu. Okani se mene i Veleza i necu te zitgu vise. Porazen si mnogo puta valjda si skontao majka mu starastaragarda je napisao/la:Pavijane, odpepaj na temu nizeligasa pa se nadjebaji sa navijačima Lukavca, goska i branitelja... Ovdje se kekaju navijaci ozbiljnih klubova tebe klocu niko nije pozivao... U polje i za poslom.. ..a to za spominjanje familije i privatnih stvari na forumu... Defektas si bio defektas si ostao... Nema to veze sa godinama i drukanjem....Cim si ti uspio do sad 10 trajnih banova dobit jasno je o kakvom je klocu riječ...ubit će te vijagra šabane grbaviCocaine je napisao/la:Vidi ovog šošona šmekera iz ruralnih dijelova okoline tuzlestaragarda je napisao/la:ovo onaj moler opet signal negdje ufatio izgleda...po danu moler-zanatlija a nocu brdski jupoldzija...doktor Dzekil i Hajd....ću,on na moru bio....hahahhahahahaha....mozda al ako je imao par stanova narucenih....iduci put nek povede onog beraca iz vrapcica pa da brze napadnu stan da zavrse mozda im i ostane jedno popodne za kupanja![]()
![]()
![]()
![]()
kad ste vi postali ozbiljan klub? otidji u neku mikrokreditnu organizaciju i uzmi neki keš i odvedi tu jadnu garibicu bar do neuma. Je.bo te taj bingo sto ga igras u pauzama kad ne taksiras, tu neces marke dobit a djeci ces izbit i zadnji komad parizera sa stolastaragarda je napisao/la:Pavijane, odpepaj na temu nizeligasa pa se nadjebaji sa navijačima Lukavca, goska i branitelja... Ovdje se kekaju navijaci ozbiljnih klubova tebe klocu niko nije pozivao... U polje i za poslom.. ..a to za spominjanje familije i privatnih stvari na forumu... Defektas si bio defektas si ostao... Nema to veze sa godinama i drukanjem....Cim si ti uspio do sad 10 trajnih banova dobit jasno je o kakvom je klocu riječ...ubit će te vijagra šabane grbaviCocaine je napisao/la:Vidi ovog šošona šmekera iz ruralnih dijelova okoline tuzlestaragarda je napisao/la:ovo onaj moler opet signal negdje ufatio izgleda...po danu moler-zanatlija a nocu brdski jupoldzija...doktor Dzekil i Hajd....ću,on na moru bio....hahahhahahahaha....mozda al ako je imao par stanova narucenih....iduci put nek povede onog beraca iz vrapcica pa da brze napadnu stan da zavrse mozda im i ostane jedno popodne za kupanja![]()
![]()
![]()
![]()
Pastrmka mars na temu zwajtarasa [FACE WITH STUCK-OUT TONGUE AND WINKING EYE][FACE WITH STUCK-OUT TONGUE AND WINKING EYE]
Banujte ovog shoshona
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Banujte ovog shoshona
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
DRŽAVA TUZLA!!
Benko je emotivno vezan za Sarajevo,ali je profesionalac, zeljan uspjeha i novih pobjeda. 
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
I ja sam Krle emotivno vezan za tebe. Bez obzira na sve drag si mi pravo. Pusasolinas je napisao/la:Benko je emotivno vezan za Sarajevo,ali je profesionalac, zeljan uspjeha i novih pobjeda.
Benko ima više trofeja nego tvoj nazoviklub.wobly92 je napisao/la:Pusti se samketa, nego dal' bi se odrekao Šeki Vrabac, a da Bemko ostane na Koševu?High je napisao/la:Gdje nestade Samke?
Velika je dilema, morao sam pitati.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Pa de kada me volis tako popusi mi.Cocaine je napisao/la:I ja sam Krle emotivno vezan za tebe. Bez obzira na sve drag si mi pravo. Pusasolinas je napisao/la:Benko je emotivno vezan za Sarajevo,ali je profesionalac, zeljan uspjeha i novih pobjeda.
Nisam rekao da te volim nego da si mi drag. I jbga gdje ces to napisat. Stvarno si smece jbtesolinas je napisao/la:Pa de kada me volis tako popusi mi.Cocaine je napisao/la:I ja sam Krle emotivno vezan za tebe. Bez obzira na sve drag si mi pravo. Pusasolinas je napisao/la:Benko je emotivno vezan za Sarajevo,ali je profesionalac, zeljan uspjeha i novih pobjeda.
Pa sta kontas,posle svega sto pises o Tuzli i tuzlacima,da popijemo pivce mozda..
Znam ti sve profile vec tri godine koliko pisem na ovom forumu(znam ko si u stvarnosti i mozes furati djecu ovdje),i sta si sve pisao,kakve gadosti na vasem forumu za Tuzlu a bogami i Sarajevo,jos su ljudi nesto malo i kopirali ovdje. sto se mene tice,produzi kako te nije stid prigovarati nesto bilo kome.Zaobidji me.
Znam ti sve profile vec tri godine koliko pisem na ovom forumu(znam ko si u stvarnosti i mozes furati djecu ovdje),i sta si sve pisao,kakve gadosti na vasem forumu za Tuzlu a bogami i Sarajevo,jos su ljudi nesto malo i kopirali ovdje. sto se mene tice,produzi kako te nije stid prigovarati nesto bilo kome.Zaobidji me.
Ma sta pises eseje levat jedan lozim te kome ces ti bit dragsolinas je napisao/la:Pa sta kontas,posle svega sto pises o Tuzli i tuzlacima,da popijemo pivce mozda..
O pravim tuzlacima sve rijeci hvale probisvjet doe heller skver pinoglavi i ostali. Jbga moramo pisat bljuvotine jedni na druge nismo homici
tuzlansko sarajevska argetaška koalicija i izljevi bijesa prema svima koji ljetuju van plasticnih bazena iz binga su cesto vidjena pojava na ovom forumu.
Usra ga i ti komsija. Mojne globalizacije ima ovdje dobre raje pravoRigoletto je napisao/la:tuzlansko sarajevska argetaška koalicija i izljevi bijesa prema svima koji ljetuju van plasticnih bazena iz binga su cesto vidjena pojava na ovom forumu.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Ode frajer jednom na Jadran i pise po forumu o tome zadnjih mjesec dana 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.