uglavnom ono sto sam ja primjetio mjenjali su takticki prikaz/podesavanja, ima slika ooko online cuda i master lige, ali ne znam sta je tu mjenjano, uglavnom ovdje sam ja slike nasao https://www.facebook.com/JVPESeFIFA/
a evo i oficijalni trailer
[youtube][/youtube]
kako god po onom sto pise trebao bi biti jos bolji od 17-ke sa ovim planiranim poboljsanjima, ali valjda nece nesto drugo zayebat
i da izlazi nekad u septembru
Zadnja izmjena: JoseeMourinho, dana/u 17 jun 2016, 02:37, ukupno mijenjano 1 put.
Pistol je napisao/la:nadam se da je zaj**ancija , ali to nije oficijelni trailer ...
Ima trailer na youtube , ne prikazuje nista mnogo. Uglavnom nema nikakvih snimaka samog gameplaya i vjerovatno nece ni biti barem jos mjesec dana
ukucah na google i kopiro link nije to taj evo sad sam pravi stavio
inace na ovom traileru pjesma tj. melodija kada krece da li vam podsjeca na staru pjesmu iz fife 2000?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nema licenciranih Juventusa,Bayerna i Uniteda, jer su sa FIFA-om potpisali ugovore, nema cijele španske lige samo će licencirani biti Barca i Atl. Madrid, to sam pročitao na jednom forumu, ne znam koliko je tačno..
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
MirsoNi je napisao/la:Nema licenciranih Juventusa,Bayerna i Uniteda, jer su sa FIFA-om potpisali ugovore, nema cijele španske lige samo će licencirani biti Barca i Atl. Madrid, to sam pročitao na jednom forumu, ne znam koliko je tačno..
tacno, jako siromasna lista kad su licence u pitanju
MirsoNi je napisao/la:Nema licenciranih Juventusa,Bayerna i Uniteda, jer su sa FIFA-om potpisali ugovore, nema cijele španske lige samo će licencirani biti Barca i Atl. Madrid, to sam pročitao na jednom forumu, ne znam koliko je tačno..
tacno, jako siromasna lista kad su licence u pitanju
Uj jesu propali da cak ni real madrid nije licenciran xd ostlai samo na francuzima, holandjanima i italijanima bez juventusa. Pored toga jos desetak klubova i to je to. Fakat jadno. Ni bayerna u citavoj igrici pa mogli su makar staviti sa fejk imenom...
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Ma svjesna je Fifa da ih Pes dere u gameplayu, zato igraju na kartu licenci dresova, grbova, imena... ja cu ga opet uzet za PS3, bit ce patcheva za 5-10 dana nakon izlaska igre.