Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Narode ovo je prva utkmica...Halilovic je igrao 28 min,a u kvalama nece ni min.Zahiragic tesko da ce igrati kvale...Musa je igrao na 2 a to je dosta pozitivno za nas...Polako ,danas su igrali ovi sto su malo odmorniji a naredni turnir ce igrati oni sto ce igrati bitne tekme.
Musa top 10 pick u NBA.
lumani je napisao/la:Fale nam 4 najbolja igraca a ovdje izbila panika:)
ja bolan
nermin sada likuje jer je Damir dozivio prvi poraz na klupi repke
nisam puno ni ocekivao od ovog turnira tako da nije ni neko veliko razocarenje...
e sad me interesuje samo kako kod slovenije Dragic moze igrati, a Mirza ne moze za nas?
Zar nije isto pravilo za sve Nba Igrace, taj uslov NBA klubova?
e sad me interesuje samo kako kod slovenije Dragic moze igrati, a Mirza ne moze za nas?
Mirza je dobio slobodno malo duze, vjerovatno je tako trazio od Mulaomerovica. I on i Juka bi po pravilu mogli biti tu od pocetka augusta.reeds je napisao/la:nisam puno ni ocekivao od ovog turnira tako da nije ni neko veliko razocarenje...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Užas, Mulaomerovicev poraz sve mi vise ide na onu stvar ovaj novi savez A reprezentacija bez Nurkica i Teletovica užasna Mulaomerovicev poraz katastrofalno vođenje utakmice. U16 ekipa ispada iz A divizije pravit cemo mi Haruna od govana na kraju
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Nedzad je ima 2-3 fine utakmice tako da nije medzu 10 najgorih, ali dino hodzic je u uskoj konkurencijiHeller je napisao/la:Nedžad Sinanović?Ethel je napisao/la:Od Zahiragica gori igrac nije obukao dres reprezentacije.
Ovo je sramota, od Belgije kojoj je najjaci igrac Matt Lojeski a ostali 3 koplja iza.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
kobe24 je napisao/la:Mirza je dobio slobodno malo duze, vjerovatno je tako trazio od Mulaomerovica. I on i Juka bi po pravilu mogli biti tu od pocetka augusta.reeds je napisao/la:nisam puno ni ocekivao od ovog turnira tako da nije ni neko veliko razocarenje...
Mozda je i bolje sto smo izgubili, jer bi nas moguce sutra Slovenci razmontirali pa bi tek onda bila paljba ovdje
,ovako sa Portugalcima malo nabit samopouzdanja kako kosarkasi tako i mi navijaci
mada ako se sjecam dobro nekad su nam i ti Portugalci znali praviti probleme u kvalifikacijama prije par godina, kad su pogadjali one suteve od tablu za 3 sa istekom napada u Skenderiji
ako se ne varam
Nermin iskljucivo navija za BiH, bez obzira sto je vode prodane duseChinaglia je napisao/la:nermin sada likuje jer je Damir dozivio prvi poraz na klupi repke
Mada me zaboli za ovu utakmicu jer za razliku od mnogih ja znam za sta sluze pripremne utakmice
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Rusi ocigledno nisu upuceni u modernu kosarku, pa dobise glupani 53 razlike prvu pripremnu, nisu svjesni kakvo im iznenadjenje spremamonerminh74 je napisao/la:Nermin iskljucivo navija za BiH, bez obzira sto je vode prodane duseChinaglia je napisao/la:nermin sada likuje jer je Damir dozivio prvi poraz na klupi repke
Mada me zaboli za ovu utakmicu jer za razliku od mnogih ja znam za sta sluze pripremne utakmice
Rusi igrali protiv kosarkaske velesile bielorusije i jos im nije igrao ko ono?
Ponavljam mene zaboli za pripremne (mozda one zadnje) mene zanimaju samo sluzbene
Ponavljam mene zaboli za pripremne (mozda one zadnje) mene zanimaju samo sluzbene
kad se igra ovo sutra?nadam se da juka nece forsirat u silnoj zelji da se popisa na sve one sto su sumnjali u njega......samo bi nam jos trebalo da se povrijedi
gegicu bar 20 min
gegicu bar 20 min
- Beduin
- Kontakt:
Ja sam ocekivao vise od Buze i Vrabca po pitanju karijere i napretka. Pogotovo ovaj prvi je izgleda potonuo.
Atic, neko rece da je otpisan za kvalifikacije? Vala odlicno je igrao nedavno da mladju selekciju i njega moramo lagano forsirati za naredne izazove, uz Musu i jos nekoliko dokazanih talenata.
Renfro? Zbog kakvih privatnih razloga je otisao, nisam primjetio da je obznanjen razlog?
I na kraju, Mulaomerovic nikad nece imati moju podrsku zbog odluke da nastavi igrati za Hrvatsku, za razliku od Mrsica. I kad je dosao u Slobodu istog sam misljenja bio. Ako si ispao **** i izdajica, onda budi dosljedan i u buducnosti.
BiH je u srcu i uvijek cu je podrzavati, ali ovog selektora nikad.
Atic, neko rece da je otpisan za kvalifikacije? Vala odlicno je igrao nedavno da mladju selekciju i njega moramo lagano forsirati za naredne izazove, uz Musu i jos nekoliko dokazanih talenata.
Renfro? Zbog kakvih privatnih razloga je otisao, nisam primjetio da je obznanjen razlog?
I na kraju, Mulaomerovic nikad nece imati moju podrsku zbog odluke da nastavi igrati za Hrvatsku, za razliku od Mrsica. I kad je dosao u Slobodu istog sam misljenja bio. Ako si ispao **** i izdajica, onda budi dosljedan i u buducnosti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Re: Odg: RE: Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Aticeve igre na U20 prvenstvu su bile sve osim odlicne.Beduin je napisao/la:Ja sam ocekivao vise od Buze i Vrabca po pitanju karijere i napretka. Pogotovo ovaj prvi je izgleda potonuo.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
- Beduin
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Zar nije bio najbolji (ili 2. najbolji) strijelac u ekipi?Ethel je napisao/la:Aticeve igre na U20 prvenstvu su bile sve osim odlicne.Beduin je napisao/la:Ja sam ocekivao vise od Buze i Vrabca po pitanju karijere i napretka. Pogotovo ovaj prvi je izgleda potonuo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sami su krivi vala, imali su šansi i šansi da igraju kroz mlade reprezentacije i napreduju, al vjerovatno nisu dovoljno radili sami na sebi. Vrabac svake godine slobodna puca sve lošije i lošije, sa onakvim fizikalijama on se ofanzivno muci samo tako. da su meni njihove godine i talenat pa iz dvorane ne bi izlazio, ako nema dvorane ima koš na ulici, pucaj dok ti ruka ne otrneBeduin je napisao/la:Ja sam ocekivao vise od Buze i Vrabca po pitanju karijere i napretka. Pogotovo ovaj prvi je izgleda potonuo.
nema potpisa
Cini mi se da je utakmica u 20 h. Ja mislim da Juka nece ni igrat, bar mi tako djeluje ona izjava Mulaomerovica na onom videu za sa.ba.baglama je napisao/la:kad se igra ovo sutra?nadam se da juka nece forsirat u silnoj zelji da se popisa na sve one sto su sumnjali u njega......samo bi nam jos trebalo da se povrijedi
gegicu bar 20 min
Heller je napisao/la:Nedžad Sinanović?Ethel je napisao/la:Od Zahiragica gori igrac nije obukao dres reprezentacije.
Ovo je sramota, od Belgije kojoj je najjaci igrac Matt Lojeski a ostali 3 koplja iza.
Kad Zahiragić ubaci 28 poena Barceloni nek se javi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.