juvetorino je napisao/la:Ocel doć pitara makar 300 u Ze?
nece 300 nego MILJA ...sto ces vidjet svojim okicama napacenim
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
juvetorino je napisao/la:Ocel doć pitara makar 300 u Ze?
Sto bi reko jedan nas vrli forumas....a sto cemo igrat sa tri napadaca...??joker90 je napisao/la:Ostavio bih skoro sve isto kao protiv laznih Mostaraca, osim sto ne bih krenuo sa 2 napadaca odmah. Said sumnjam da je spreman jos, tako da bih krenuo sa Samirom na poziciji desetke ili cak mozda probao vise i tog famoznog Cetkovica da vidimo kakav je. Ali opet, mozda je bolje da on pocne onu protiv Krupe na AFH, gdje ce biti puno lakse nego u Zenici. Kasnije ubaciti Dusana umjesto Kadusica, kao na derbiju, ako budemo trebali ganjati rezultat, jer se pokazao ofanzivno jacim od Advana puno. Nadam se da ce i Mihojevic konacno biti u sastavu, pa makar s klupe uci kasnije.
Lokomotiv Moskva (RUS), VfL Borussia Mönchengladbach (NJEM), AC Sparta Praha (ČEŠ), Villarreal CF (ŠPA) i BSC Young Boys (ŠVI)SiouxLukavac je napisao/la:Može li mi neko napisati sve ekipe koje smo mogli dobiti u plej ofu kada smo igrali sa Borusijom?
HvalaSabinho je napisao/la:Lokomotiv Moskva (RUS), VfL Borussia Mönchengladbach (NJEM), AC Sparta Praha (ČEŠ), Villarreal CF (ŠPA) i BSC Young Boys (ŠVI)SiouxLukavac je napisao/la:Može li mi neko napisati sve ekipe koje smo mogli dobiti u plej ofu kada smo igrali sa Borusijom?
Nema od upozorenja nista hilmaga, bilo bi super kad bi dobio ovlast da dajes banove ima stvarno dosta napacenih likova koji samo tako kvare temu, ali prvo da pocistimo u svojoj avliji, ima ovih sto se predstavljaju kao navijaci Sarajeva a kenjaju pravohilmo je napisao/la:Navijači drugih klubova upozorenje, pisanje nastaviti na temi Opće diskusije
Nemoj majke ti sad ce odma pocet rasprava ko je navijac Sarajeva a ko ne. Nek Hilmaga brise postove ti ih ignorisi i idemo dalje.ElCartel11 je napisao/la:Nema od upozorenja nista hilmaga, bilo bi super kad bi dobio ovlast da dajes banove ima stvarno dosta napacenih likova koji samo tako kvare temu, ali prvo da pocistimo u svojoj avliji, ima ovih sto se predstavljaju kao navijaci Sarajeva a kenjaju pravohilmo je napisao/la:Navijači drugih klubova upozorenje, pisanje nastaviti na temi Opće diskusije
Hilmo vec ima previse ovlasti!ElCartel11 je napisao/la:Nema od upozorenja nista hilmaga, bilo bi super kad bi dobio ovlast da dajes banove ima stvarno dosta napacenih likova koji samo tako kvare temu, ali prvo da pocistimo u svojoj avliji, ima ovih sto se predstavljaju kao navijaci Sarajeva a kenjaju pravohilmo je napisao/la:Navijači drugih klubova upozorenje, pisanje nastaviti na temi Opće diskusije
Nema na cemu kraljuuSiouxLukavac je napisao/la:HvalaSabinho je napisao/la:Lokomotiv Moskva (RUS), VfL Borussia Mönchengladbach (NJEM), AC Sparta Praha (ČEŠ), Villarreal CF (ŠPA) i BSC Young Boys (ŠVI)SiouxLukavac je napisao/la:Može li mi neko napisati sve ekipe koje smo mogli dobiti u plej ofu kada smo igrali sa Borusijom?
Sto smo ovo dobri i raspolozeni danas, sutra glat pobjeda izgleda.SiouxLukavac je napisao/la:Nema na cemu kraljuuSabinho je napisao/la:SiouxLukavac je napisao/la:Može li mi neko napisati sve ekipe koje smo mogli dobiti u plej ofu kada smo igrali sa Borusijom?
Hvala

Joj brate samo nek si to spomenuo. Ko so na ranu.SiouxLukavac je napisao/la:Može li mi neko napisati sve ekipe koje smo mogli dobiti u plej ofu kada smo igrali sa Borusijom?
Natjecite se u talovima, nataknem ga na..Lakoste je napisao/la:
Kakav trol.![]()
![]()
jeli ovo istina ili zajebavas... nemogu da vjerujemLakoste je napisao/la:
Kakav trol.![]()
![]()
Sad je jasno ko je majkl .caffetin je napisao/la:jeli ovo istina ili zajebavas... nemogu da vjerujemLakoste je napisao/la:
Kakav trol.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: bordospartanac, ebi46 i 37 gostiju.