NK Široki Brijeg

fixator
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la fixator » 02 jul 2010, 00:58

svaka čast hercegovci na pobjedi ;) ,
dokrajčite ih kući
:)
puno sreće u nastavku
Semper Fidelis

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 02 jul 2010, 00:59

Devil je napisao/la:Cestitke momci na stvarno zasluzenoj pobedi,tokom citave tekme ste bili bolji tim,imali nekoliko dobrih suteva dok oni samo jedan pravi.Igrali lepo od noge do noge,zatvoreni njihovi najopasni igraci Cimerotic i Prasnikar(njeg tek video kada je izlazio iz igre).Sasvim zasluzena pobeda i lagano u revansu odigrati i onda hrabro na Austriu ici.
Meni se posebno dopao kod vas ona 4.Mislim da je to Kozul,odlicna partija u odbrani i onaj jedan pokusaj kada je laznjakom izbacio jednog Slovenca i onda lepo sutao no Botonjic sjajno odbranio.
Kožul da , jedna informacija vezana za tog dečka da je prošle godine ljetos tek prestao sa kemoterapijama tj. dečko je obolio od karcinoma i evo nakon nepune godine dana se već ustalio u prvom sastavu ( svatko tko je upućen zna šta znače kemoterapije,zračenja i liječenje od karcinoma ) , meni je samo žao što on nije kapetan ekipe tj. nije mi jasno zašto nije jer je jedini vođa i lider kojeg imamo u svojim redovima + je domaći igrač .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 02 jul 2010, 01:54

Cestitke Sirokom na pobjedi u Ljubljani,svaka cast! mislim da ste vise nego dostojno prezentovali nas fudbal i drzavu naravno! Sretno u narednim evropskim utakmicama!Pokazali ste da je bh liga jaca od slovenske,jos da Zeljo hoce pokazati da je nasa liga bolja od izraelske,heh bilo bi super,ali tesko je to ocekivati..

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 02 jul 2010, 03:33

Svaki put kad nasi timovi igraju u Europi, pa makar se radilo i o Zrinjskom (vjerovali ili ne,tako je) navijam za nas, i dosta raje oko mene me pita "sta imas navijat' za te klubove" ,odgovorim im da svi ti klubovi nose predznak BiH, i predstavljaju ovu drzavu, i naravno ligu.
Kad sam vec kod lige, dosta toga je vec receno, ne mislim da zaostajemo ni za Hrvatskom, ni Srpskom ligom, tako da se ne bi slozio da su spomenute jace, jer ako cemo ligu gledati kroz 2, ili 3 kluba, ona mi i nije zanimljiva.

Kod nas se jos mnoge stvari moraju uraditi, najvise po pitanju saveza, ali je definitivno da je Siroki Brijeg, a to sam uvijek i pisao, jedan jako ozbiljan sportski kolektiv, i da se moze reci da su postali konstanta u Europi, i da imaju iskustvo u Euro utakmicama, i ne bi me cudilo da doguraju daleko,

Jos jednom cestitke Sirokom na zasluzenoj (tako sam cuo) pobjedi, i da sto dalje dogurate, pa i da dovedete nekog zestokog na Pecaru, nadam se da vam jedan Rodjeni ne bi smetao na tribinama...Sretno!

TOJEMOJTIM
Kontakt:

Post Postao/la TOJEMOJTIM » 02 jul 2010, 08:54

Babilon je napisao/la:SIroki i Zrinjski su pokazali veceras da nasa liga ni u kome slucaju se nemoze smatrati 99. ligom u svijetu od 100ih u konkurenciji,znam neki ce reci pa sto pobjedili ste kazahstance i slovence,da ali ti isti kazahstanci su npr . igrali lani sa galatom 1:1,redovno intertoto prolazili 3 prepreke i sl. dok jedna Slovenija nema jaku ligu ali su kud i kamo cjenjeniji nego mi.
I nisu samo pobjede u pitanju vec i nacin na koje su te pobjede ostvarene a to je znalacki,iskusno i dominantno od oba kluba,u uzvratima moze sto sta se desiti jer je nogomet okrutna igra ali ove dvije pobjede nasih predstavnika trebaju biti poticaj drzavnoj televiziji da barem domace utakmice prenose ako vec nemaju novca za gostujuce,treba promovirati nogomet sto je vise moguce jer nasi talenti su kud i kamo zasluzili vise od 99 mjesta i da ih se izruguje na zapadu ,puno srece i Zelji i Borcu da i oni poprave bh koeficijent ,svima ce nam lakse biti u buducnosti.
Normalnoj bh raji hvala na svim cestitkama koje su iskreno uputili !
tebi i takvim poput tebe vrijedi iskreno čestitati i poželiti sreću

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 02 jul 2010, 09:21

Čestitam i vama na pobjedi.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 02 jul 2010, 09:40

Bravo Siroki!

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 02 jul 2010, 09:49

Svaka vam cast i sto dalje dogurali :).
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 02 jul 2010, 09:52

Bravo majstori, otresli ste janeske pakase, uobrazene i nafurane. Sad ih jos nalupajte 3-0 na pecari i nek placu :D

Odlicna 2 rezultata za BH fudbal i kvalitet lige je iz godine i godinu sve bolji. Samo da Borac i Zeljo isprate ove dobre rezultate i nastave ovaj niz.
Cuva Bog Zelju svog!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 02 jul 2010, 10:12

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 02 jul 2010, 10:27

Kevin je napisao/la:vidi bevande lafa :lol: :lol:

http://abcportal.info/files/slike/20100 ... evanda.jpg
Je se Šuki ugojio
Audere est Facere

bomber
Kontakt:

Post Postao/la bomber » 02 jul 2010, 11:30

Sve cestitke igracima Sirokog i sretno u revansu

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 02 jul 2010, 11:40

Piše: A. Beganović
Petak, 02.07.10. 08:55.
Nekadašnji reprezentativac Slovenije i najiskusniji igrač Olimpije, Sebastijan Cimerotič, nakon poraza od Širokog Brijega rekao je da još uvijek ništa nije gotovo.

"Od prve minute susreta moglo se uočiti da gotovo niti jedan igrač iz naše momčadi nema evropskog iskustva, dok se u igri Širokog Brijega primijetilo da su ipak mnogi igrači već igrali evropske susrete. I to je po mom mišljenju presudilo. Međutim, to nije i ne smije biti izgovor. Razočarali smo naše navijače ali život ide dalje", rekao je Cimerotič i dodao:

"Ako se već na samom startu moramo oprostiti od Evrope, onda u Širokom Brijegu moramo barem pokušati napraviti nešto više. Svi misle da je sve izgubljeno, a ja kažem da je rezultat 0:2 dostižan. Čuda se događaju, no da bismo napravili dobar rezultat na Pecari, neki igrači moraju svladati tremu."
ako vec ocekuju neko cudo nek ne idu u siroki neg u medjugorje :mrgreen: siroki ce ih na pecari poderat ko siroce napolitanku :D
-PAJA Fan Club!!

CRC_LJ77
Kontakt:

Post Postao/la CRC_LJ77 » 02 jul 2010, 12:45

čestitam na pobjedi...bolje ste igrali a naši manekeni pozirali.. ;)

ZeljoHercegovina
Kontakt:

Post Postao/la ZeljoHercegovina » 02 jul 2010, 13:00

Cestitke, i puno srece u nastavku:D
FK Zeljeznicar ---- BiH Reprezentacija

DinoZaa
Kontakt:

Post Postao/la DinoZaa » 02 jul 2010, 13:17

Čestitke na pobjedi,sretno u daljem nastavku natjecanja ;)
Allez l'OM

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 02 jul 2010, 13:50

Duple cestitke od mene ;) ;)
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 02 jul 2010, 14:03

hvala...i sretno svim ostalim predstavnicima!
jos jedan dokaz da nasa pl nije uopce losija od susjednih (pogotovo slovenske)

Borkan
Kontakt:

Post Postao/la Borkan » 02 jul 2010, 15:35

bih liga je bolja od slovenske, sto potvrdjuju i fifini koeficijenti a za malo slabija od srpske i hrvatske.

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 02 jul 2010, 16:14

Borkan je napisao/la:bih liga je bolja od slovenske, sto potvrdjuju i fifini koeficijenti a za malo slabija od srpske i hrvatske.
Po kvalitetu i nisu vise bolje nego sto to pokazuju ti koeficijenti, ali nasi igraci tamo lete jer su mnogo vece plate... u Dubrovackom GOSK-u, inace treceligasu, igraci primaju i po tri ili cetiri puta vece plate nego recimo u Slobodi (prosjecno gledano)... ovo je iz pouzdanih izvora.
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: GrgurPlinskii i 19 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []