PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Ko ga nije volio nije ni obolio!wobly92 je napisao/la:Ponos i dika Hordi i FK Sarajevo, idol brkice! Sutra daje 2 gola zeničkom Čeliku.Omark je napisao/la:ON VOLI SARAJVO, PRAVI JE HORDAŠ, LEON BENKO JEDAN JE OD NAS!
Gooooool jeeeee! Sarajevo vodi, titula na Kosevu! Jos ce 97 godina proci, ovo u seljacici iz Tuzle nece da dozive u svom gradu i stadionu!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Samo da je sutra izurinirati ponos radioaktivnog grada!!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Aj vrati profil pastrmki i muhi kad si jos uvijek tako poletanaleksandar_veliki je napisao/la:S kim su vasi klubovi u ovj play-off fazi evropskih takmicenja![]()
![]()
. malistezahajduk
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Moj prvi igra sutra u Travniku a drugi za par dana na poljudu protiv jevreja u ELaleksandar_veliki je napisao/la:S kim su vasi klubovi u ovj play-off fazi evropskih takmicenja![]()
![]()
. malistezahajduk
Može li se šta uraditi kroz ligu ili opet gledate u guzove Dinamu na temperaturi -20 C?aleksandar_veliki je napisao/la:S kim su vasi klubovi u ovj play-off fazi evropskih takmicenja![]()
![]()
. malistezahajduk
Da hoce Hajduk do finala, vratili bi se svi ikad banovani i pali borci! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Znaš šta sam rekao za ovaj acc?aleksandar_veliki je napisao/la:S kim su vasi klubovi u ovj play-off fazi evropskih takmicenja![]()
![]()
. malistezahajduk
De hajmo rokadu napraviti, ti meni vrati Rokokoa, ovaj banuj za sva vremena.
aleksandar_veliki je napisao/la:Dinamo je za nas Barcelona, a mi za vas Realarelinho je napisao/la:Može li se šta uraditi kroz ligu ili opet gledate u guzove Dinamu na temperaturi -20 C?aleksandar_veliki je napisao/la:S kim su vasi klubovi u ovj play-off fazi evropskih takmicenja![]()
![]()
. malistezahajduk
![]()
. Kazu strucnjaci ma tu smo mi negdje sa Hajdukom. Umalo
![]()
![]()
A nekada si navijao za Želju. Kako vrijeme utiče na čovjeka.
A Iskra i Vandali?aleksandar_veliki je napisao/la:Mi u Bugojnu kao klinci nikad nismo culi za Zelju. Kod nas se navijalo za Hajduk i Sarajevo![]()
![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- elamalakia
- Kontakt:
Tema se zove PL prepucavanjaaleksandar_veliki je napisao/la:S kim su vasi klubovi u ovj play-off fazi evropskih takmicenja![]()
![]()
. malistezahajduk
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Ja kako znam da prije par godina nisi tako pričao.aleksandar_veliki je napisao/la:Mi u Bugojnu kao klinci nikad nismo culi za Zelju. Kod nas se navijalo za Hajduk i Sarajevo![]()
![]()
A ti si iz Bugojna. Jednom im ja u onom kaficu "krug" davno prije 10-12 godina izvalio halogenke mostarske. Vadili im jezike nakon njihovih albanki sjemenaraaleksandar_veliki je napisao/la:Mi u Bugojnu kao klinci nikad nismo culi za Zelju. Kod nas se navijalo za Hajduk i Sarajevo![]()
![]()
Lafo Hajduk, plaćenik bi za Dinamo počeo navijat za koju šoldu. 
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
asanoviću_veliki bola vracaj raji identitete
ovako sam ko norvezanin u kiltu 
Drzim te za rijec brato. Znam da nisi pakaš i da neces izraditaleksandar_veliki je napisao/la:Ne ide tako, moze vam u naviku preci. Solinasa juce iscupam, on danas jos gori. Cekaj da Hajduk pobijedi. Ide nas pa neces dugo cekatiCocaine je napisao/la:asanoviću_veliki bola vracaj raji identiteteovako sam ko norvezanin u kiltu
.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
arelinho je napisao/la:Ja kako znam da prije par godina nisi tako pričao.aleksandar_veliki je napisao/la:Mi u Bugojnu kao klinci nikad nismo culi za Zelju. Kod nas se navijalo za Hajduk i Sarajevo![]()
![]()
Tada se podržavala plava boja.
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Oj jeseni tugo moja,kisna i oblacna
I danas je moja draga od zalosti placna
I danas je moja draga od zalosti placna
lezVe do bagro
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.