Nemaju oni pojma ni o košarci u Americi. Pa eto prije sedmicu koliko već Rose je izjavio da su Warriorsi i Knicksi glavni supertimovi NBA lige.NEZALAGANJE je napisao/la:Stoudemire: I may be retiring from the NBA, but I’m not saying goodbye to basketball just yet. My next step is playing for Hapoel Jerusalem, one of the top teams in Europe.![]()
Ovi americki igraci zaista nemaju pojma o kosarci izvan njihovih granica.Samo mi nije jasna jedna stvar,cemu ovakva izjava kad nesto ne znas!??
NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Svaštara
Dobro Rose je uvijek izjavljivao gluposti. Amar se činio kao malo pametniji tip.Donnie Darko je napisao/la:Nemaju oni pojma ni o košarci u Americi. Pa eto prije sedmicu koliko već Rose je izjavio da su Warriorsi i Knicksi glavni supertimovi NBA lige.NEZALAGANJE je napisao/la:Stoudemire: I may be retiring from the NBA, but I’m not saying goodbye to basketball just yet. My next step is playing for Hapoel Jerusalem, one of the top teams in Europe.![]()
Ovi americki igraci zaista nemaju pojma o kosarci izvan njihovih granica.Samo mi nije jasna jedna stvar,cemu ovakva izjava kad nesto ne znas!??
![]()
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa dobro,Rose je samo zaboravio koja je godina.Donnie Darko je napisao/la:Nemaju oni pojma ni o košarci u Americi. Pa eto prije sedmicu koliko već Rose je izjavio da su Warriorsi i Knicksi glavni supertimovi NBA lige.NEZALAGANJE je napisao/la:Stoudemire: I may be retiring from the NBA, but I’m not saying goodbye to basketball just yet. My next step is playing for Hapoel Jerusalem, one of the top teams in Europe.![]()
![]()
to kaze reda radi,nece reci da je odlucio igrati za jedan od najslabijih timova u evropi
- Donnie Darko
- Kontakt:
Tako to ide inače, sjećam se kad prve Carterove pres konferencije kad je trejdan u Sunse, najavljivao titulu, lafo on i Nash duo a zajedno 800 godina imali.
Kao što kaže filip, neće reći došao sam u smeće od ekipe da hladim jaja i zaladim pare lakše nego ikada.
Kao što kaže filip, neće reći došao sam u smeće od ekipe da hladim jaja i zaladim pare lakše nego ikada.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Kad je draftovan, ocekivao sam od njeg barem solidnog bakcup igraca, steta, ali ajde bolje mu je i tamo nego stalno po DL igratifilip13 je napisao/la:http://nbacro.com/vijesti/bivsa-ncaa-zv ... kini-26055
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Zašto je Durant drugi igrač lige? Po čemu je bolji od Currya ili Westbrooka?Reds1234 je napisao/la:Ne rekao sam za Duranta,citaj malo bolje,znamo tko je najbolji igrac ligeKawhi je napisao/la:Znači Curry i Durant su top 2 igrača lige?Reds1234 je napisao/la:Sada umjesto Barnesa, imaju top 2 igraca lige, tako da je to velika razlika.
Treba bit i realan, ne uvijek jalan, pa nismo navijaci Spursa.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Donnie Darko
- Kontakt:
1. LeBron
2. Curry
3. Durant
It is known
2. Curry
3. Durant
It is known
1.LeBron
2.Russ
3.Durant/Curry
2.Russ
3.Durant/Curry
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Znači Curry i Durant su top 2 igrača lige?
[/quote]
Ne rekao sam za Duranta,citaj malo bolje,znamo tko je najbolji igrac lige
[/quote]
Zašto je Durant drugi igrač lige? Po čemu je bolji od Currya ili Westbrooka?[/quote]
Jos nisi izasao iz iluzije da je wess bolji od Duranta?
Ne rekao sam za Duranta,citaj malo bolje,znamo tko je najbolji igrac lige
Zašto je Durant drugi igrač lige? Po čemu je bolji od Currya ili Westbrooka?[/quote]
Jos nisi izasao iz iluzije da je wess bolji od Duranta?
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan