RIO 2016 - Košarka
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: RIO 2016 - Košarka
gledajuci ukupne karijere svih evropskih bekova i njihova ostvarenja,parker je vjerovatno najbolji evropski bek svih vremena
- branimir85
- Kontakt:
ali uvijek je najbolje pitanje tko je bolji igračfilip13 je napisao/la:gledajuci ukupne karijere svih evropskih bekova i njihova ostvarenja,parker je vjerovatno najbolji evropski bek svih vremena

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
49 mitomana.
Inace,dobar uvod.Da nije bilo onog hejtanje Spursa rekao bih odlican
Inace,dobar uvod.Da nije bilo onog hejtanje Spursa rekao bih odlican

- branimir85
- Kontakt:
OLIMPIJSKE IGRE (M) GRUPA A
Vrijeme
KM/Francuska-Australija sub,19:15
KM/Srbija-Venezuela ned,03:30
RIO DE JANEIRO
OLIMPIJSKE IGRE (Ž) GRUPA A
Vrijeme
KŽ/Francuska-Turska sub,17:00
KŽ/Brazil-Australija sub,22:30
KŽ/Bjelorusija-Japan ned,00:45
RIO DE JANEIRO
grupa b žene
KŽ/Kanada-Kina sub,19.15
Vrijeme
KM/Francuska-Australija sub,19:15
KM/Srbija-Venezuela ned,03:30
RIO DE JANEIRO
OLIMPIJSKE IGRE (Ž) GRUPA A
Vrijeme
KŽ/Francuska-Turska sub,17:00
KŽ/Brazil-Australija sub,22:30
KŽ/Bjelorusija-Japan ned,00:45
RIO DE JANEIRO
grupa b žene
KŽ/Kanada-Kina sub,19.15
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
ajde da ovdje objavljujemo na kojim tv kanalima su prnosi tekmi kosarkaskog turnira,cini mi se na BHT u 19 i 15 danas je prenos australija-francuska
- branimir85
- Kontakt:
Hrt2 SAD- Kina u ponoćfilip13 je napisao/la:ajde da ovdje objavljujemo na kojim tv kanalima su prnosi tekmi kosarkaskog turnira,cini mi se na BHT u 19 i 15 danas je prenos australija-francuska
[youtube][/youtube]
Pet minuta prvoklasnog sranja.filip13 je napisao/la:[youtube][/youtube]

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- branimir85
- Kontakt:
vidim da voliš ove šta bi bilo kad bi bilo ,daj neku postavu današnjeg SSSR-afilip13 je napisao/la:[youtube][/youtube]

49 mitomana što @SiamoNoi kaže.jestamaji je napisao/la:rio_Ferdy88 je napisao/la:.......veliki Tony Parker, ponajbolji europski bek svih vremena .....![]()
![]()
joj rio ..... izađi na ulicu i pitaj pedesetoricu ko je najbolji europski bek svih vremena, četrdesetdevetorica će ti reći isto ime (koje uzgred budi rečeno nije parker) a onaj pedeseti će ti vjerovatno reći nekog pokemona![]()
Parker je uz neke zvane Magic i LeBron jedini igrač koji je u NBA PO u top 10 i po poenima i po asistencijama. Čovjek zbog koga Spursi odustaše od potpisivanja nekog Kidda kad je bio FA jer su vjerovali da je Parker pravi igrač za njih. 4 puta NBA prvak, evropski prvak sa Španijom, MVP finala... Ali svi su uvjereni da bi Dražen nadmašio to iako je vjerovatno i Toni bio jači igrač, ali smrt nam dade masu "EKV je najbolja grupa ikad" ljudi i onih "od Dražena bi jedino Jordan bio bolji".branimir85 je napisao/la:ali uvijek je najbolje pitanje tko je bolji igračfilip13 je napisao/la:gledajuci ukupne karijere svih evropskih bekova i njihova ostvarenja,parker je vjerovatno najbolji evropski bek svih vremenajer karijera često ovisi o ozljedama,timu u kojem igraš ili preranoj smrti
Elem, najgore od svega je što i ja gotivim Dražena, čak sam nabavio i njegov dres iz Reala, ali u nekim stvarima ne treba pretjerivati.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- branimir85
- Kontakt:
Parker,Dražen,Kukoč,DIrk, i od centara Sabonis ,Pau ili Divac 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Sabonis je najpotkovaniji. Nije najveci jer se rodio u SSSR pa je kasno zavrsio tamo gdje je trebao zavrsiti tj bio je blokiran sa svih strana do nezavisnosti Litvanije.
A inace nije imao loseg segmenta u igri, sve je mogao raditi i jos je svojim stilom uveo revoluciju u kosarku ..
A inace nije imao loseg segmenta u igri, sve je mogao raditi i jos je svojim stilom uveo revoluciju u kosarku ..
kobe24 je napisao/la:Pet minuta prvoklasnog sranja.filip13 je napisao/la:[youtube][/youtube]Ovo isto da kazes nekom Bosancu ili Hrvatu da sastavi roster i onda nabaca vise od pola svojih sunarodnjaka. Da se razumijemo, svi bi mi uzeli dosta njih koje je i ovaj naveo, ali je presmijesno koliko je ocigledno Srbe gurao tu. Moja zivotna zelja je vidjeti Jugoslaviju na jednom velikom prvenstvu, ali se ona nazalost nikad nece ostvariti...
da,prilično nerealno,nisam poslusao prvo nego ovdje postavio,nidje veze bender pored šarića i mirze,ili čak i z. dragić pored simona
branimir85 je napisao/la:vidim da voliš ove šta bi bilo kad bi bilo ,daj neku postavu današnjeg SSSR-afilip13 je napisao/la:[youtube][/youtube]
uh,mislim da nisam toliko dobar poznavatelj bas svih kosarkasa iz tih drzava,ne bih mogao ovako iz glave nego staviti te ekipe pa birati a to je velik posao,možda i uradim ako stignem
Kawhi je napisao/la:49 mitomana što @SiamoNoi kaže.jestamaji je napisao/la:rio_Ferdy88 je napisao/la:.......veliki Tony Parker, ponajbolji europski bek svih vremena .....![]()
![]()
joj rio ..... izađi na ulicu i pitaj pedesetoricu ko je najbolji europski bek svih vremena, četrdesetdevetorica će ti reći isto ime (koje uzgred budi rečeno nije parker) a onaj pedeseti će ti vjerovatno reći nekog pokemona
Parker je uz neke zvane Magic i LeBron jedini igrač koji je u NBA PO u top 10 i po poenima i po asistencijama. Čovjek zbog koga Spursi odustaše od potpisivanja nekog Kidda kad je bio FA jer su vjerovali da je Parker pravi igrač za njih. 4 puta NBA prvak, evropski prvak sa Španijom, MVP finala... Ali svi su uvjereni da bi Dražen nadmašio to iako je vjerovatno i Toni bio jači igrač, ali smrt nam dade masu "EKV je najbolja grupa ikad" ljudi i onih "od Dražena bi jedino Jordan bio bolji".branimir85 je napisao/la:ali uvijek je najbolje pitanje tko je bolji igračfilip13 je napisao/la:gledajuci ukupne karijere svih evropskih bekova i njihova ostvarenja,parker je vjerovatno najbolji evropski bek svih vremenajer karijera često ovisi o ozljedama,timu u kojem igraš ili preranoj smrti
Elem, najgore od svega je što i ja gotivim Dražena, čak sam nabavio i njegov dres iz Reala, ali u nekim stvarima ne treba pretjerivati.
sa francuskom

- tuzlak1987
- Kontakt:
Dragic,Teodosic,Bogdanovica dva,Hezonja,Simon,Saric,Bjelica, Teletovic, Vucevic, Nurkic i Jokic.
12 igraca.
12 igraca.
paubranimir85 je napisao/la:Parker,Dražen,Kukoč,DIrk, i od centara Sabonis ,Pau ili Divac
gledajuci stojakovićeve dvije tri sezone,nije daleko ni on od titule najbolje evropske 3 svih vremena,a to pise covjek kojem je kukoc najdrazi kosarkas ikada
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.