PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
braco moja, sad sam citao onu temu brada i brkovi
pa sta je ono, titu ti neyebem 
-
titi14oldschool
- Kontakt:
-
titi14oldschool
- Kontakt:
- FrantoBauzek
Metalleghe je dobio na Bilinom, a FK Sarajevo da ne dobije? Strasan domacin, ali opet veliki broj kvalitetnih igraca ih je napustilo. Sve osim pobjede Sarajeva je iznenadjenje
Naprijed LikCe
Naprijed LikCe
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
- tuzlak1987
- Kontakt:
Franto pa sta ti je nemoj pisati tako normalne postoveFrantoBauzek je napisao/la:Metalleghe je dobio na Bilinom, a FK Sarajevo da ne dobije? Strasan domacin, ali opet veliki broj igraca ih napustio. Sve osim pobjede Sarajeva je iznenadjenje![]()
Naprijed LikCe
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pustili ga danas malotuzlak1987 je napisao/la:Franto pa sta ti je nemoj pisati tako normalne postoveFrantoBauzek je napisao/la:Metalleghe je dobio na Bilinom, a FK Sarajevo da ne dobije? Strasan domacin, ali opet veliki broj igraca ih napustio. Sve osim pobjede Sarajeva je iznenadjenje![]()
Naprijed LikCe
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FrantoBauzek
MortemHZ je onaj, sto bi sjekirom da gadja. Nekako se sjetim pjesme od Ede. Indikativan izbor
"Do juce svjetla gasili sjekirama, sad su u odjelima."
"Do juce svjetla gasili sjekirama, sad su u odjelima."
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jedne te iste stvari ponavljas konstantno, znamo, vidjeli smo sinoc. Ocekujem sad fasisticke i islamofobne izjave, mozda poneki i ratni zlocinac koji je toliko zla nama ucinio, ne bi ti bio prvi put. Sad ces nekad poceti to, kad te to pocne prebacivati? 
- FrantoBauzek
Brate, to sto ove "brdjani postali gradjani" promjesam, nemoj se hvatati na te fazone. Vidis da ih saljem po cevape svako malotuzlak1987 je napisao/la: Franto pa sta ti je nemoj pisati tako normalne postove
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja sam naucio Bosanski prije par mjeseci, valjda cemo se moci sporazumjeti majka mu stara..solinas je napisao/la:Nemoj sa frantom da se kacis. Budes li ugrozio partiju i bratstvo, poslat ce te u izgnanstvo u komunisticku islamofobnu Tuzlu gdje ce na arapa poput tebe napuckat komunista@ da te ganja bezbol palicom (doduse ona je meni namjenjenaMortemHz je napisao/la:Jedne te iste stvari ponavljas konstantno, znamo, vidjeli smo sinoc. Ocekujem sad fasisticke i islamofobne izjave, mozda poneki i ratni zlocinac koji je toliko zla nama ucinio, ne bi ti bio prvi put. Sad ces nekad poceti to, kad te to pocne prebacivati?).
-
titi14oldschool
- Kontakt:
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Za Sarajevo je Celik uvjek strasan domacin:mrgreen:FrantoBauzek je napisao/la:Metalleghe je dobio na Bilinom, a FK Sarajevo da ne dobije? Strasan domacin, ali opet veliki broj kvalitetnih igraca ih je napustilo. Sve osim pobjede Sarajeva je iznenadjenje![]()
Naprijed LikCe
Neznam zasto ali sjetih se jednog skeca Dine Mehmeda MujkicaMortemHz je napisao/la:Ja sam naucio Bosanski prije par mjeseci, valjda cemo se moci sporazumjeti majka mu stara..solinas je napisao/la:Nemoj sa frantom da se kacis. Budes li ugrozio partiju i bratstvo, poslat ce te u izgnanstvo u komunisticku islamofobnu Tuzlu gdje ce na arapa poput tebe napuckat komunista@ da te ganja bezbol palicom (doduse ona je meni namjenjenaMortemHz je napisao/la:Jedne te iste stvari ponavljas konstantno, znamo, vidjeli smo sinoc. Ocekujem sad fasisticke i islamofobne izjave, mozda poneki i ratni zlocinac koji je toliko zla nama ucinio, ne bi ti bio prvi put. Sad ces nekad poceti to, kad te to pocne prebacivati?).
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- FrantoBauzek
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Oni kazu: Nije da nijetiti14oldschool je napisao/la:Za Sarajevo je Celik uvjek strasan domacin:mrgreen:FrantoBauzek je napisao/la:Metalleghe je dobio na Bilinom, a FK Sarajevo da ne dobije? Strasan domacin, ali opet veliki broj kvalitetnih igraca ih je napustilo. Sve osim pobjede Sarajeva je iznenadjenje![]()
Naprijed LikCe
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
A ko ce pisat o tim glupostima nego ova becka izdrkotina.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- FrantoBauzek
Htio sam mu odgovoriti adekvatno, ali neka si prekinuo prepiskualeksandar_veliki je napisao/la:Posto kila patriotizma. Prekinite vise s tom pricom na temi PL prepucavanja. Svaki dan pet istih likova pisu o istoriji i patriotizmu.
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Nije fer sto brises bas sam mu se fino nagovorio bez psovanja.aleksandar_veliki je napisao/la:Posto kila patriotizma. Prekinite vise s tom pricom na temi PL prepucavanja. Svaki dan pet istih likova pisu o istoriji i patriotizmu.
Uostalom covjek konstantno provocira sa tom temom za mene koji je takodjer proveo djetinstvo i rat dole,ciji je otac ugradio sebe i svoje zdravlje u drzavu to je uvreda.
Mogao bi posjetiti malo i temu Chat i banovati likove koji pozivaju na raspad drzave.
Ti rigotino ustaska u Mostar sto sa cuke od ovaca sisla,da cutis.
"Modra boja,na bijelome platnu,
- FrantoBauzek
Kaze Bemko: evo 10 maraka za cevape za raskid ugovora.
Kaze koosoki i feminizirani: Druze, nece ici. Daj barem jos 10 maraka.
Pita Bemko: zasto?
Njih dvojica: pa da se obojica zgotivimo i uzmemo i jogurt pored.
Bemko ih pogleda i ostavi 25 maraka, te rece:
Evo vam i petica, da imate za kolu.
Nakon toga je zalupio vratima i pomislio: Mogao sam mozda i jeftinije proci, ali samo da odem vise iz ove proklete avlije. Dosta mi je vise pucnjava i lutalica na ulicama.
Baj, baj
Nakon toga je zalupio vratima i pomislio: Mogao sam mozda i jeftinije proci, ali samo da odem vise iz ove proklete avlije. Dosta mi je vise pucnjava i lutalica na ulicama.
Baj, baj
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Bog humora!FrantoBauzek je napisao/la:Kaze Bemko: evo 10 maraka za cevape za raskid ugovora.
Baj, baj
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.