GANI60 je napisao/la:Pozzu ljudi danss sam doveo svu mušku familiju na tekmu ranije smo došli da se produži članska pokoji rekvizit uzme sveo ok .Samo moram da kažem da sam jako jako razočaran dresovima tj njihovom kvalitetom fušeraj živi za 69KM kvaliteta nula bodova.Danas ako Bog da do pobjede.
Hvala za info u vezi dresova. Trebala mi je cijene, posto sam cesto na putu proteklih dana.
Oprosti, nemam namjeru da pametujem, ali iskreno gledajuci tesko uopste treba ocekivati neki kvalitet za "nisku" cijenu! Tko je ja proizvodac tko to sebi moze danas da priustiti, pa cak za jedan odredeni period koji bi iskoristio kao marketing, osim ovih brendiranih kojima mi nismo interesantni?
Nemoj pogresno da protumacis, jer recimo jedan original "NIKE dres Engleske reprezentacije iznosi 90 GBP = 207 BAM (1 GBP = 2,3071 BAM) i sada se postavlja pitanje, ako nasi ljudi zaista zele kvalitet, da li oni zapravo imaju finansijsku moc to sebi mogu priustiti? Zato je ovdje vrlo tesko pronaci/dobiti kvalitet, jer cijena diktira apsolutno sve.
Bas me zanima kako od ovih svih "insajdera" po forumu, nitko da pohvali marketing kampanju!
POTREBAN INFO: Da li ce opet MUP KS praviti problem oko unosa kisobrana na stadion? Hvala