samocelik je napisao/la:šipu ga FočakFrancescoTotti je napisao/la:tišu radioaktivnisamocelik je napisao/la:Ja te je*em Saraj'vooo
Mozel se disat, iako mozda imas dva nosa
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
samocelik je napisao/la:šipu ga FočakFrancescoTotti je napisao/la:tišu radioaktivnisamocelik je napisao/la:Ja te je*em Saraj'vooo

Ma brate, ovaj je nas neki sa TK-asamocelik je napisao/la:šipu ga FočakFrancescoTotti je napisao/la:tišu radioaktivnisamocelik je napisao/la:Ja te je*em Saraj'vooo
Ma gotovi ste vi, kad vam Bemko hattrick zabije neće vas nigdje bit'.samocelik je napisao/la:Pitaj svoje večeras, kad ga opet podudlaju kao godinama u nazad
Ovo je kao javno priznavanje da je neko gay.avenija je napisao/la:![]()
Ima li vode da se DEEN okupa ili je redukcija ?FrancescoTotti je napisao/la:Pa naravno da su gay, zenica puna ****. Inace je opste poznato da se po zatvorima karindjaju izmedju sebe.. po uzoru na te muskarcine i jesu napravili svoju grupicu, koja je zapravo ugasena
Jedan od razloga zasto je Beeemko napustio placuci LGBT seher je i to sto se preevise zblizio sa HZ.Pacov je napisao/la:kome ovi iz LGBT sehera govore da su gay? Vise imaju uguz ucmar udruzenja vec sandzak pekara
htjeli Benku za kapitena, kazu najveci profesionalac :lol:Raonffa je napisao/la:On voli Saraj'vo pravi je hordaš, Leon Beeeenko jedan je od nas!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.