Chelsea (Dzomba) - Liverpool (Gaston) 2:4
Strijelci: Bony, Hazard/ Martial 2x, Ben Arfa 2x
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
2.kolo
Man City(hulinho) vs Inter(forzainter) 2-2
strelci Diego Costa, Joveti/ Ribery, Lukaku
zbog problema sa host, ja sam morao biti iako nije po propisu
Liverpool (Gaston) - Atl.Madrid (Bambus) 1-0 sluzbeno
Javljao mu se 3x za odigravanje utakmice. Trebali odigrati još u četvrtak, više ne odgovara na poruke.
Ako se javi, odigrat ćemo.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Inter (ForzaInter) - Liverpool (Gaston) 2-6
Strijelci: Tello, Ribery/ Ronaldinho 2x, Ben Arfa, Sturridge 3x
Ž.Kartoni: 1/0
4. Kolo Palermo(Carli22)- Villareal(Hada[Civa])
Prvo domaćin se slaže sa ovime što ću navesti. Slikovnih prikaza nemamo zbog gubitka konekcije 3x.
Krenuli smo utakmicu regularno i pri rezultatu 1:4 sa igračem manje za mene tj gosta u 38-40' minuti konekcija puca. Dogovorili smo se da odigramo utakmicu do neke 55-te minute s tim da ću ja crveni napraviti što prije. I počeli smo novu utakmicu ja sam napravio crveni karton. I igrali smo do 40 minute i ja sam vodio 0:2 i ponovo konekcija puca. Domaćin se slaže da ostane rezultat koji je bio i odlučio da ne igramo tih još nekih 10-15 minuta. Dakle, konačno.
Palermo- Villareal 1:6
Strijelci: Xhaka / Mandžukić 3x, Lens, ElSharawy, J. Moutihno
Kartoni: Ž 0:0, C 0:1, Kaboul.