nije da nešto pametujem, al nekontam trenera gdje mu sara heljić ošuta 9 lopti i pogodi 6, a ova tri beka imaju zajedno šut 6/35
ako je isti sistem kao u sarajevu trebali bi do kraja dobiti irsku/finsku/bugarsku da idemo u borbu za a diviziju
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Izgleda da je potpisala za Al Riyadi iz BeirutaAdmir_Sa je napisao/la:Visković Gabriela prešla u play off, kao i još jedna mlada igračica iz Viteza
Zna li iko šta je Melisa odlučila, ostaje li još godinu ili ide vani?
Libanona ali ona Milica i jos jedna dosle su samo za neki turnir u Europi koliko ja imam info.guillermo je napisao/la:Izgleda da je potpisala za Al Riyadi iz BeirutaAdmir_Sa je napisao/la:Visković Gabriela prešla u play off, kao i još jedna mlada igračica iz Viteza
Zna li iko šta je Melisa odlučila, ostaje li još godinu ili ide vani?koji je takodjer doveo i Milicu Dabovic.Poletilo se za parama jbg.
Ako je tako dobro je.Vjerovatno ce u Tursku onda.TaRgEt_ je napisao/la:Libanona ali ona Milica i jos jedna dosle su samo za neki turnir u Europi koliko ja imam info.guillermo je napisao/la:Izgleda da je potpisala za Al Riyadi iz BeirutaAdmir_Sa je napisao/la:Visković Gabriela prešla u play off, kao i još jedna mlada igračica iz Viteza
Zna li iko šta je Melisa odlučila, ostaje li još godinu ili ide vani?koji je takodjer doveo i Milicu Dabovic.Poletilo se za parama jbg.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.