Moderator/ica: admin
za udjbenike19TM87 je napisao/la:hahahahahaha najbolji izveden korner koji sam ikad vidio![]()
Koju ti utakmicu gledas pa ti je sudija odlican??Nisam odavno gledao losijeg sudiju..nema autoritet nikakav ,gubi se kvalitetno ,ne svira ocigledne prekrsaje ,igraci Brazila ga psuju u facu -ne smije nista..o'kle smijesnog japanca sa sudjenjem!!cole-ch je napisao/la:Wooow, koja odbrana golmana holanndjana! Zasluge idu malo i na dobar sut Kake. Najbolja parada do sada na SP-u, definitivno.
Gol Robinja, pas Silve za udzbenike. Ofsajd korektan, sudija do sada vrlo odlican.
Zanimljivo, Brazil bolji, ali Oranje jos traze igru....bice cupavo!
U pravu si, al'....Zagor je napisao/la:"Odtad mrzim Holandiju, Ajax, cvijece i holandjane otad mrzim Srbe, ne mogu ih smislit jarane2. Da se razumijemo to ne govori Edo nego neki izvjesni Alen u pjesmi samo što on pjeva, naravnovezirac je napisao/la:K'o sto Edo Maajka nekako rece:
"... od tad mrzim Ajax, lale i Holandiju, ne mogu ih smislit!"...
A sta recimo fali ovim brazilskim dresovima, mogla bi komotno i nasa reprezentacija zaigrati u njima. Boje stimaju 1/1
Mraaaak su dobri!
Idemo Kareoke!!!.
Nidje veze prica , cuj japanac ne smije suditivelez_mostar je napisao/la:Koju ti utakmicu gledas pa ti je sudija odlican??Nisam odavno gledao losijeg sudiju..nema autoritet nikakav ,gubi se kvalitetno ,ne svira ocigledne prekrsaje ,igraci Brazila ga psuju u facu -ne smije nista..o'kle smijesnog japanca sa sudjenjem!!cole-ch je napisao/la:Wooow, koja odbrana golmana holanndjana! Zasluge idu malo i na dobar sut Kake. Najbolja parada do sada na SP-u, definitivno.
Gol Robinja, pas Silve za udzbenike. Ofsajd korektan, sudija do sada vrlo odlican.
Zanimljivo, Brazil bolji, ali Oranje jos traze igru....bice cupavo!
čuj jeli malo....ugasio TV i streamam preko neta utakmicu koliko me iznerviroharis10 je napisao/la:Raja,jel vama malo brzi komentator od slike il je to do mene?
ma malo komentator otputovao do Juzne Afrike pa zato brza zvuk od slike, da komentarise iz studija bilo bi ureduharis10 je napisao/la:Raja,jel vama malo brzi komentator od slike il je to do mene?
Slika kasni ,sreca ARD prenosi pa imam rezrvnu varijantuharis10 je napisao/la:Raja,jel vama malo brzi komentator od slike il je to do mene?
U pravu si,samo sto mathijsen ne igra ovaj put...steve-o je napisao/la:rekoh ja cim naidju na na opasniji napad, da ce mathijsen/heitinga(prosjecni igraci) propustiti.. za sad brazil nesto bolji, jedva cekam da vidim hoce li marwijk ista uciniti sto se tice taktike!
pa napisao sam ja da je limitiran covjek procitana prica i opet nastavljaWolverine je napisao/la:Robben uvjek ista akcij. zaleti direkt u kazneni prostore, kad dodje na ivicu istog uspori, onda nagla promjena prava i pokusaj suta. jbt pa znas li ista drugo uradit.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.