ja bih rekao marko josilo, i to bez oknkurencijenerminh74 je napisao/la:Nedzad je ima 2-3 fine utakmice tako da nije medzu 10 najgorih, ali dino hodzic je u uskoj konkurencijiHeller je napisao/la:Nedžad Sinanović?Ethel je napisao/la:Od Zahiragica gori igrac nije obukao dres reprezentacije.
Ovo je sramota, od Belgije kojoj je najjaci igrac Matt Lojeski a ostali 3 koplja iza.
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Zna li netko hoće li večeras biti kakvog streama,pa makar na FB?
Ako vam ide suviše lahko - pogledajte bolje, možda vam ide nizbrdo.
Carpe diem!
Carpe diem!
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Bit ce strim na Musinoj stranici,a izgleda da ce Juka igrat..

ako mogu zanovjetat....neka snimatelj sjedne na vrh tribina, radi koliko-toliko boljeg pregleda
Ma, meni je i ono jucer odlicno bilo, samo da se moze gledati i da je rezolucija solidna u smislu da se moze prepoznati koji igrac je u pitanju. Volio bih da Juka zaigra, cisto da se vidi ta dominacija.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Šta vi očekujete od Juke, da će raditi šta želi? Pa i drugi centri igraju košarku, neće mu niko prostirati crveni tepih. Jedno je sigurno, u odbrani je svjetska klasa dok u napadu je meni Kikan jači, bar do sada prikazanom u karijeri.Federer17 je napisao/la:Ma, meni je i ono jucer odlicno bilo, samo da se moze gledati i da je rezolucija solidna u smislu da se moze prepoznati koji igrac je u pitanju. Volio bih da Juka zaigra, cisto da se vidi ta dominacija.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Ako je suditi po slici sa Jukinog instagram profila u dresu repke, onda mozemo ocekivati neke minute veceras. Ja prizeljkujem veliku minutazu za Gegica, Sulejmanovica, Gajica, Atica, pa i Buzu. Ne mogu da vjerujem da je Nedim u tolikom autu, momak je u psiholoskom smislu smijesan, a imao je sve predispozicije da postane opasan igrac. Ako se ne pokaze ni veceras i pocne gubiti svaku loptu koju dobije, ako nema hrabrosti da potegne neki sut i pokusa neki prodor, lagano mu reci da za njega trenutno nema mjesta u ovoj ekipi. Nadam de da ce Zahiragic i Halilovic ovu utakmicu presjediti na klupi (Ammar i Emir umjesto njih), da ce Musa i Atic podijeliti minute, a da ce Minja ipak malo manje igrati na racun Buzinih minuta.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Bilo koja rotacija je uredu osim davanje minutaze Zahiragicu.
Nad tobom sunce najljepše sja
Ima li kakav stream?
- PeppermintSA
- Kontakt:
Juka u prvoj prema statsu

Re: RE: Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Je l' ozbiljno?Tracy3McGrady je napisao/la: Šta vi očekujete od Juke, da će raditi šta želi? Pa i drugi centri igraju košarku, neće mu niko prostirati crveni tepih. Jedno je sigurno, u odbrani je svjetska klasa dok u napadu je meni Kikan jači, bar do sada prikazanom u karijeri.
https://www.facebook.com/MusaDzanan/?fref=nfovisnik je napisao/la:Link?
Ako bude, bice ovdje, ne moras 10x u 5min pitat.
Re: Odg: RE: Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
HvalaFederer17 je napisao/la:https://www.facebook.com/MusaDzanan/?fref=nfovisnik je napisao/la:Link?
Harun i Kifla na intenzivnoj

Dajte link za statistiku
Ako vam ide suviše lahko - pogledajte bolje, možda vam ide nizbrdo.
Carpe diem!
Carpe diem!
Kikan ni cunj ne moze branit 
Evo Gege
Evo Gege
Ja nemogu da vidim taj prenosFederer17 je napisao/la:https://www.facebook.com/MusaDzanan/?fref=nfovisnik je napisao/la:Link?
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.