Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Pustice pocetkom drugog poluvremena, stedi covjek bateriju 

tacno bi ovu neizivljenu djecurliju posuto nogama...ono vidi ciglu i ko da je boga licno vidio, sad ce o tome serendat mjesec dana,...jer zaboga, eto bio je u pravu
Jok, meni rekose mulaomerovic izvrstan u radu sa mladim vidim izvrsno radi sa njim sulejmanovicem i gegicemMElloo je napisao/la:Atic ni na klupi ?
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
2. poluvrijeme
Gegic je dobio danas deset minuta u prvom i napravio 3 licne, Sulejmanović je primao injekcije prije dolaska u Sloveniju.nerminh74 je napisao/la:Jok, meni rekose mulaomerovic izvrstan u radu sa mladim vidim izvrsno radi sa njim sulejmanovicem i gegicemMElloo je napisao/la:Atic ni na klupi ?
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Svi kazu prepao se pa ga pedagoski zaljepio za klupu, a sta jr aticuEthel je napisao/la:Gegic je dobio danas deset minuta u prvom i napravio 3 licne, Sulejmanović je primao injekcije prije dolaska u Sloveniju.nerminh74 je napisao/la:Jok, meni rekose mulaomerovic izvrstan u radu sa mladim vidim izvrsno radi sa njim sulejmanovicem i gegicemMElloo je napisao/la:Atic ni na klupi ?
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Vidjet cemo nakon turnira u Makedoniji (ako se ne varam da se tu igra), ovako moze biti kasno prikljucivanje pripremema Atica i odmor. Ostali sve manje-vise dobijaju priliku.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
o selektoru misljenje nakon turnira u mkd i nakon odaabira 12.....mada stvarno ne znam zasto zahiragic dobija priliku a atic nikako.....prije bi zvao mrtvog vasiljevica nego ovog pajaca
palim
palim
evo ustanovilo se da gegic nista bolji od zahiragica u senorima, nego sta bi sa avdibegovicom sjecam se lika jos iz gruzije
- Trezeguet17
- Kontakt:
Ima li negdje statistika dosadasnjeg dijela meca ???
36 SCUDETTI Forza Juve !!!
Juventusovi igrači u finalu 2006 godine: Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Camoranesi, Alessandro Del Piero, Thuram, Vieira, Trezeguet Forza Juve !!!
Juventusovi igrači u finalu 2006 godine: Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Camoranesi, Alessandro Del Piero, Thuram, Vieira, Trezeguet Forza Juve !!!
Nije selektor kriv za Gegica, nema to nikakve veze sa njegovim pedagoskim sposobnostima. Dobio je cijelu drugu cetvrtinu i imao dovoljno vremena da se opusti. Nije se opustio i bio katastrofalan, nema razloga da se prigovara Mulaomerovicu zbog toga. Meni je zao samo sto Sulejmanovic i Atic nisu igrali, iskreno me ne zanima kakav je Halilovic, jer je jasno odavno da nam on ne moze pomoci. Generalno ovo meni skroz lose izgleda, ako Damir nije kriv zbog Gegica, jeste zbog katastrofalne odbrane. Vanjska linija nam je uzasna, ne mozemo ocekovati da nas samo visoki igraci nose kroz utakmice. O kvaliteti vanjske linije dovoljno govori cinjenica da je Musa najbolji i najefikasniji.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Gordić-Musa-Milošević-Teletović-Nurkić
Neće to izgledati loše što se tiče startne petorke, sad koliko će ko dobiti šansu s klupe vidjet ćemo.
Neće to izgledati loše što se tiče startne petorke, sad koliko će ko dobiti šansu s klupe vidjet ćemo.
Sta je sa stipanovicem nije igrao ni minute
Bilo bi mi samo zao da Stipanovic ispasta, a out su definitivno i Gegic i Zahiragic, znaci dva backup playa, ne znam kako se to misli zakrpit, a za napad se nisam ni sikiro, odbrana me brine,a mirza je definitvno nece nadoknaditi...Dzanan i Jusuf veceras su dokazali da ti nije potrebno vise od jedne utakmice da dokazes da si klasa, nesto poput Dzekinog debija za City.
nerminh74 je napisao/la:Sta je sa stipanovicem nije igrao ni minute
igrati ce Nermine,sve u svoje vrijeme

ne vidim ko napada Mulu zbog Gegica, nego su svi mislili da je bolji od Zahiragica a sjedi na klupi, a vidilo se da nijedan nije za povest. Ali eto, 2 su utakmice samo odigrane tjesi me to, eto to me tjesi, da me tjesi to..... 

-
- Kontakt:
Iz većine komentara ovdje uvijek na kraju utakmice u prvi plan izađe neka razočaranost. Hajte momci budite brutalno realni prema sebi. Mi imamo Teletovića i Nurkića i mega nadarenog talenta Musu. SVe ostalo su žeton igrači. Zato je nama Đedović tako koristan. A Đedović nije nikakav mega evropski igrač. Zato nama uvijek "upadne" crnac. Pustite facebooke, portale, novine o velikom broju extra talenata. Samo je Musa taj. Nije to ni Atić. Samo nadareni klinac za kojeg se ne zna hoće li biti igrač. Zahiragić, Gegić, Vrabac, Buza, Sulejmanović..... sve su to momci sa talentom za koje ne znamo kakvi će igrači postati. Opet, ovo je neminovnost, pa ovi nam moraju igrati,. jer je red da im se pruži prilika. Prošlo je vrijeme generacije Peršića, šutala,...oni su stari više. Tako nam je kako nam je, mi bolje nemamo.
Nemojte upadati u zamku sami sebi. Ovaj turnir je pokazao da i ova skoro pa potpuno drugačija ekipa nije toliko loša. Eh druga je stvar što ih ima (a ima ma koliko mislili da nema) koji misle da su ovi silni naši back up igrači toliki talenti da je sva Evropa glupa pa im ne daje priliku. Jok eto Sulejmanovića je Barselona pustila jer ne želi sebe pojačati, nego su donijeli poslovnu odluku da je bolje da pojačaju Cibonu. A Atića svi mrze u Grčkoj pa mu ama baš čitavu sezonu nisu dali priliku. Ono **** pare, sada ćemo da se svetimo Bosancima jer su oni nas 1498 porazili u nekom tamo ratu. I što se tiče igre u odbrani. Pa svi ali baš svi su govorili da su radili na fizici i da ništa ne očekuju od ovog turnira, a ovaj zabrinut za odbranu. Šta si očekivao ? Ljudi moji mi ćemo u kvalifikacijama svakako igrati guzovaču, samo sada imamo malo više aduta (Nurka i Teletović), al razlika je što smo dosta mladih ubacili. Bez Đedovića i crnca playmakera ne razmišljajte o nekom ozbiljnijem Euru. Tamo nas neće nositi ni Buza ni Vrabac ni Atić ni Sulejmanović ni Karahodžić.... Sve su to žetoni koji su tu da potpomognu. Jako ružno zvuči izraz žetoni, jer nemam namjeru momke da vrijeđam, naprotiv jako ih poštujem kao igrače i talente, ali spustimo se na zemlju. Mnogo krvi i znoja moraju propišati da bi bili igrači za 20 minuta Eurolige, a koliko znam niko od njih ni na papiru nije konkurisao za nju. Ustvari Gordić, Musa i Nurkić. I to i jeste to....
Nemojte upadati u zamku sami sebi. Ovaj turnir je pokazao da i ova skoro pa potpuno drugačija ekipa nije toliko loša. Eh druga je stvar što ih ima (a ima ma koliko mislili da nema) koji misle da su ovi silni naši back up igrači toliki talenti da je sva Evropa glupa pa im ne daje priliku. Jok eto Sulejmanovića je Barselona pustila jer ne želi sebe pojačati, nego su donijeli poslovnu odluku da je bolje da pojačaju Cibonu. A Atića svi mrze u Grčkoj pa mu ama baš čitavu sezonu nisu dali priliku. Ono **** pare, sada ćemo da se svetimo Bosancima jer su oni nas 1498 porazili u nekom tamo ratu. I što se tiče igre u odbrani. Pa svi ali baš svi su govorili da su radili na fizici i da ništa ne očekuju od ovog turnira, a ovaj zabrinut za odbranu. Šta si očekivao ? Ljudi moji mi ćemo u kvalifikacijama svakako igrati guzovaču, samo sada imamo malo više aduta (Nurka i Teletović), al razlika je što smo dosta mladih ubacili. Bez Đedovića i crnca playmakera ne razmišljajte o nekom ozbiljnijem Euru. Tamo nas neće nositi ni Buza ni Vrabac ni Atić ni Sulejmanović ni Karahodžić.... Sve su to žetoni koji su tu da potpomognu. Jako ružno zvuči izraz žetoni, jer nemam namjeru momke da vrijeđam, naprotiv jako ih poštujem kao igrače i talente, ali spustimo se na zemlju. Mnogo krvi i znoja moraju propišati da bi bili igrači za 20 minuta Eurolige, a koliko znam niko od njih ni na papiru nije konkurisao za nju. Ustvari Gordić, Musa i Nurkić. I to i jeste to....
Zahiragic ce vjerovatno biti u 12 jer nemamo na 1 nikog, cak je i Gordic u karijeri puno na 2 igrao. Naravno da kvalitet nema, ali sta je-tu je. Gegic je igrao 10 min, (balavac je jos u odnosu na Adija koji je stariji 3 godine), dok je ovaj samo jucer odigrao oko 30 min, ne znam sta si zapeo za dijete. Ako mislis da Mirzina trenutna odbrana nije sasvim dobra za neki evropski nivo, onda ga nisi ni gledao ove sezone u NBA.
Zahiragic ce dobiti tih 5 min...kao Arci u gruziji.Nije Gegic jos za ovoga..armin dju je napisao/la:ne vidim ko napada Mulu zbog Gegica, nego su svi mislili da je bolji od Zahiragica a sjedi na klupi, a vidilo se da nijedan nije za povest. Ali eto, 2 su utakmice samo odigrane tjesi me to, eto to me tjesi, da me tjesi to.....
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Koja je ljudina Dzanan, ne samo da nas odusevljava na parketu nego nam i prijenos i snimak omoguci preko FB. Kraljunidjeveze je napisao/la:
2. poluvrijeme

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.