meni je najsmjesnije kod suke koji god igrac suta s distance ima odlican sut,on bi npr. za kinga reko da ima odlican sutJuveSissoko je napisao/la:ma sve mi je jasno,i Cruz et nek je KruS,al kad lijepo pise Genaro sto smor citav zivot cita GenarE,ili voDZstvo,da ne govorim o sastavljanju recenica,jos onaj neki dan aplaudira u pola prenosa,ili Sukina "Sutina",pa nisi na pijaci nego na drzavnoj televiziji,isto komenarise kao ja kod kuce,kad kazem "joj vidi golcine,kakva sutina,sto ga zakuca kroz usi mu " jos samo tako da pocne i bice sve ok,
Sportski komentatori
-
Phill Jackson
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
e da, sjecam se kad je spanija izvodila slobodnjak protiv cilea cini mi se, ili mozda sad protiv portugala. namjesta loptu xavi, oni pokazu piquea u kaznenom koji je opasan u skoku. komentator valjda konta da je i on kod lopte i kaze, pique ima odlican sut, mogli smo se u to uvjerit vise puta ove sezone. ja se ne sjecam da je i jedan gol dao iz nekog suta sa distance 
Da da sjećam se nekoliko puta je to rekao za Carraghera i Skrtela.
(u EPL)
FK Pjetlovi
- JuveSissoko
- Kontakt:
jos mi je "gotiva" ,a to je cesto kod nasih komentatora,kaze" odlican centarsut,ali nikoga nema blizu lopti",pa kako je odlican ako je poslat tamo gdje nikog nema ni blizu,mozda misli on zavrno je dobro,e jbga,pola njih onda ima "dobar centarsut"Phill Jackson je napisao/la:meni je najsmjesnije kod suke koji god igrac suta s distance ima odlican sut,on bi npr. za kinga reko da ima odlican sutJuveSissoko je napisao/la:ma sve mi je jasno,i Cruz et nek je KruS,al kad lijepo pise Genaro sto smor citav zivot cita GenarE,ili voDZstvo,da ne govorim o sastavljanju recenica,jos onaj neki dan aplaudira u pola prenosa,ili Sukina "Sutina",pa nisi na pijaci nego na drzavnoj televiziji,isto komenarise kao ja kod kuce,kad kazem "joj vidi golcine,kakva sutina,sto ga zakuca kroz usi mu " jos samo tako da pocne i bice sve ok,
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
jbt koliko kasni slika 
- JuveSissoko
- Kontakt:
jaka je jos jedna izjava bila, ne znam ko,al kaze " Pepe je imao sjajnu sezonu u Juventusu",al lik nije bio jos ni stavio potpis ove godineWolverine je napisao/la:e da, sjecam se kad je spanija izvodila slobodnjak protiv cilea cini mi se, ili mozda sad protiv portugala. namjesta loptu xavi, oni pokazu piquea u kaznenom koji je opasan u skoku. komentator valjda konta da je i on kod lopte i kaze, pique ima odlican sut, mogli smo se u to uvjerit vise puta ove sezone. ja se ne sjecam da je i jedan gol dao iz nekog suta sa distance
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Daj ljudi zovite ove sa BHT-a da puste kakvog komentatora iz studija , ovaj iz Afrike prije na petnaest minuta priča 
Sranje u bojamaWolverine je napisao/la:jbt koliko kasni slika
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Lopta kod Mela nije ni dod'o prema Robinhu ovaj se vec dere goll 
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
Ovamo himne se intoniraju on se dere gooollll!!!
Nekasni slika, nego su nam komentatori toliko dobri da znaju unaprijed desavanja na terenuWolverine je napisao/la:jbt koliko kasni slika
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
hahahahahahaguber90 je napisao/la:Nekasni slika, nego su nam komentatori toliko dobri da znaju unaprijed desavanja na terenuWolverine je napisao/la:jbt koliko kasni slika.
1946
Ovaj Javni Servis je najgora televizija na svijetu. Neznaju uskladiti ton i sliku unistise mi utakmicu...

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ništa mi mrže nema od togadrH je napisao/la:Ovaj Javni Servis je najgora televizija na svijetu. Neznaju uskladiti ton i sliku unistise mi utakmicu...![]()
Mislim da nije to do uskladjenja tona i slike jer u pojedinim momentima sve je bilo normalno.
Pre ce biti da levat gleda tekmu uzivo nego na ekran.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Nisam te bas najbolje shvatio, ali ako si zelio da kazes da komentator prati tekmu uzivo prati jeDevil je napisao/la:Mislim da nije to do uskladjenja tona i slike jer u pojedinim momentima sve je bilo normalno.
Pa da on je na stadionu i ima ekran pored sebe koji prikazuje situaciju koja je i kod nas na Tv-u.E sad u pojedinim momentima je bilo sve normalno kao da radi iz studija,medjutim u pojedinim momentima kao da je lik gledao situaciju na terenu bez da gleda na ekran sta je kod nas.guber90 je napisao/la:Nisam te bas najbolje shvatio, ali ako si zelio da kazes da komentator prati tekmu uzivo prati jeDevil je napisao/la:Mislim da nije to do uskladjenja tona i slike jer u pojedinim momentima sve je bilo normalno.
Pre ce biti da levat gleda tekmu uzivo nego na ekran.i to se moglo srediti sa dodavanjem blagog kasnjenja zvuka i to je to, barem ja mislim da je to rijesenje moguce.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ma budala vidis da nema kod nas normalnih komentatora da si bog, al hajde sta je tu je valja nam se patit sa njima.Devil je napisao/la:Pa da on je na stadionu i ima ekran pored sebe koji prikazuje situaciju koja je i kod nas na Tv-u.E sad u pojedinim momentima je bilo sve normalno kao da radi iz studija,medjutim u pojedinim momentima kao da je lik gledao situaciju na terenu bez da gleda na ekran sta je kod nas.guber90 je napisao/la:Nisam te bas najbolje shvatio, ali ako si zelio da kazes da komentator prati tekmu uzivo prati jeDevil je napisao/la:Mislim da nije to do uskladjenja tona i slike jer u pojedinim momentima sve je bilo normalno.
Pre ce biti da levat gleda tekmu uzivo nego na ekran.i to se moglo srediti sa dodavanjem blagog kasnjenja zvuka i to je to, barem ja mislim da je to rijesenje moguce.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ton ide prije slike za djelic sekunde, a kako je Kristic gledao uzivo utakmicu a ne u monitor ispred njega, stvorio je probleme gledaocima. Valjda je imao imalo mozga da skonta da ce to predstavljati problem, ali ko sisa gledaoce, nek on uziva.........

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.