Ne kazem da nije bilo par idiota, ali vecina je ispostovala, a bilo je na dnu dole par idiota koji nisu ni gledali utakmicu, nego prema Hordama samo nesto dobacivali. Ali to su narkomanska posla.titi14oldschool je napisao/la:Nista cudno.Tako je svaki put,samo se obicno nadje neki balavac iz vaseg tabora koji umisli da je cuo da neko psuje i da je uzvikivao "srbija" itd...cudi me da se jos niko nije javiojoker90 je napisao/la:Bio sam na zapadu Bilinog, svaka cast Zenicanima za aplauz i podrsku kad su nasi pjevali Vedran Puljic! Nema ljubavi nikakve između nas, ali ono je bilo fino vidjeti.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
titi14oldschool
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Mislim da takvih idiota ima svugdje,cestitam vam na bodujoker90 je napisao/la:Ne kazem da nije bilo par idiota, ali vecina je ispostovala, a bilo je na dnu dole par idiota koji nisu ni gledali utakmicu, nego prema Hordama samo nesto dobacivali. Ali to su narkomanska posla.titi14oldschool je napisao/la:Nista cudno.Tako je svaki put,samo se obicno nadje neki balavac iz vaseg tabora koji umisli da je cuo da neko psuje i da je uzvikivao "srbija" itd...cudi me da se jos niko nije javiojoker90 je napisao/la:Bio sam na zapadu Bilinog, svaka cast Zenicanima za aplauz i podrsku kad su nasi pjevali Vedran Puljic! Nema ljubavi nikakve između nas, ali ono je bilo fino vidjeti.
Re: PL prepucavanja
Bude tih par idiota svugdje koji ne cine vecinu ali sve je do toga sta neki pojedinac ili mediji zele vidjeti.
Nad tobom sunce najljepše sja
Hvala, uzet cemo vam bod i na Kosevu Bgm!titi14oldschool je napisao/la: Mislim da takvih idiota ima svugdje,cestitam vam na bodu
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Osttribine
- Kontakt:
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Ne nadje se neki balavac iz naseg tabora koji umisli, nego bilo je par pojedinaca koji su psovali prosli put Vedrana, znam jer sam licno bio na tekmi kao i danas ali kazem radi se o pojedincima, a ono je danas bilo za pohvalu svaka vam cast, i zaista mi je drago sto ste prekinuli bojkot ili mozda niste, ali fkt je bila dobra podrska za domaci tim, cak vise vasih navijaca nego prosli put.titi14oldschool je napisao/la:Nista cudno.Tako je svaki put,samo se obicno nadje neki balavac iz vaseg tabora koji umisli da je cuo da neko psuje i da je uzvikivao "srbija" itd...cudi me da se jos niko nije javiojoker90 je napisao/la:Bio sam na zapadu Bilinog, svaka cast Zenicanima za aplauz i podrsku kad su nasi pjevali Vedran Puljic! Nema ljubavi nikakve između nas, ali ono je bilo fino vidjeti.
-
titi14oldschool
- Kontakt:
E ti sto su navijali za nas su gori od onih sto su sjedili u lozi.Osttribine je napisao/la:Ne nadje se neki balavac iz naseg tabora koji umisli, nego bilo je par pojedinaca koji su psovali prosli put Vedrana, znam jer sam licno bio na tekmi kao i danas ali kazem radi se o pojedincima, a ono je danas bilo za pohvalu svaka vam cast, i zaista mi je drago sto ste prekinuli bojkot ili mozda niste, ali fkt je bila dobra podrska za domaci tim, cak vise vasih navijaca nego prosli put.titi14oldschool je napisao/la:Nista cudno.Tako je svaki put,samo se obicno nadje neki balavac iz vaseg tabora koji umisli da je cuo da neko psuje i da je uzvikivao "srbija" itd...cudi me da se jos niko nije javiojoker90 je napisao/la:Bio sam na zapadu Bilinog, svaka cast Zenicanima za aplauz i podrsku kad su nasi pjevali Vedran Puljic! Nema ljubavi nikakve između nas, ali ono je bilo fino vidjeti.
- FrantoBauzek
Nakon prskanja i degeneka na forumu, i reality check-a na Bilinom od strane Likce-a, podobrili se ovi navijaci FK Sarajeva na forumu
Auu, treba ovo cesce raditi, mozda napravimo i ljude od vas 
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
- Osttribine
- Kontakt:
Mozda, ali kazem mozda i vi nekad nesto osvojite nakon 97 godina postojanja pa budete onda imali argumenata prepucavati se sa navijacima ostalih klubova.FrantoBauzek je napisao/la:Nakon prskanja i degeneka na forumu, i reality check-a na Bilinom od strane Likce-a, podobrili se ovi navijaci FK Sarajeva na forumuAuu, treba ovo cesce raditi, mozda napravimo i ljude od vas
Celik im je samo pokazao gdje im je mjesto.
Bez obzira na uslove u Celiku,svi igraju fudbal i niko nece "skinuti gace".
Trenutno ekipa Sarajeva je mrtvi prosjek.
Siroki ce vjerujem dohvatiti ligu za prvaka ali ako se uozbilje,ovako jos kiks dva i liga za opstanak im ne gine.
Bez obzira na uslove u Celiku,svi igraju fudbal i niko nece "skinuti gace".
Trenutno ekipa Sarajeva je mrtvi prosjek.
Siroki ce vjerujem dohvatiti ligu za prvaka ali ako se uozbilje,ovako jos kiks dva i liga za opstanak im ne gine.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- FrantoBauzek
Recenica, koja je uzgred i netacna. Ne samo to, nego je laz. Ali da, nismo nikad uzeli prvenstvenu titulu, to je cinjenica. Argumente imas trenutnim rezultatima, a to vi nemateOsttribine je napisao/la:Mozda, ali kazem mozda i vi nekad nesto osvojite nakon 97 godina postojanja pa budete onda imali argumenata prepucavati se sa navijacima ostalih klubova.FrantoBauzek je napisao/la:Nakon prskanja i degeneka na forumu, i reality check-a na Bilinom od strane Likce-a, podobrili se ovi navijaci FK Sarajeva na forumuAuu, treba ovo cesce raditi, mozda napravimo i ljude od vas
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
- Beduin
- Kontakt:
Bas tako Osttribine, sto ste vi za nas u fudbalu (po dosadasnjim uspjesima), tako smo mi za vas po ljudskosti. Ja sam uvijek za ovo drugo.Osttribine je napisao/la:Mozda, ali kazem mozda i vi nekad nesto osvojite nakon 97 godina postojanja pa budete onda imali argumenata prepucavati se sa navijacima ostalih klubova.FrantoBauzek je napisao/la:Nakon prskanja i degeneka na forumu, i reality check-a na Bilinom od strane Likce-a, podobrili se ovi navijaci FK Sarajeva na forumuAuu, treba ovo cesce raditi, mozda napravimo i ljude od vas
A doci cemo i do jednog pokala, imamo fore 3 godine pa da s obrazom zaokruzimo stoljece postojanja.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
KOEEEEE DRUGIIIII
KOMEEEE JE VRACEN ACCCCCCCC
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- Osttribine
- Kontakt:
A niste ni kup uzeli takodje, nikakva laz, titulu i kup nemate, kada nesto od toga osvojite javite se, jednu ste sezonu nakon Boga pitaj koliko godina odigrali da valja i opet nista niste osvojili da napomenem, a pametujete kao da ste jedan od najtrofejnijih klubova, a mi smo proslu sezonu odigrali ocajno to stoji, a ova je tek pocela tako da je rano za neke procjene.FrantoBauzek je napisao/la:Recenica, koja je uzgred i netacna. Ne samo to, nego je laz. Ali da, nismo nikad uzeli prvenstvenu titulu, to je cinjenica. Argumente imas trenutnim rezultatima, a to vi nemateOsttribine je napisao/la:Mozda, ali kazem mozda i vi nekad nesto osvojite nakon 97 godina postojanja pa budete onda imali argumenata prepucavati se sa navijacima ostalih klubova.FrantoBauzek je napisao/la:Nakon prskanja i degeneka na forumu, i reality check-a na Bilinom od strane Likce-a, podobrili se ovi navijaci FK Sarajeva na forumuAuu, treba ovo cesce raditi, mozda napravimo i ljude od vas
Da je Bemko igrao danas ne bi vi bili drugi već treći, a mi drugi, a oni prvi. Sreća ne uvede ga Hurta u igru.Rokoko87 je napisao/la:KOEEEEE DRUGIIIII
I ostali dabogda drugi, i ovakav raspored bio i na kraju
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Osttribine
- Kontakt:
Dobro fino onda, moramo apelovati nsbih da osmisle neki trofej za ljudskost pa da vam urucimo bar taj trofejBeduin je napisao/la:Bas tako Osttribine, sto ste vi za nas u fudbalu (po dosadasnjim uspjesima), tako smo mi za vas po ljudskosti. Ja sam uvijek za ovo drugo.Osttribine je napisao/la:Mozda, ali kazem mozda i vi nekad nesto osvojite nakon 97 godina postojanja pa budete onda imali argumenata prepucavati se sa navijacima ostalih klubova.FrantoBauzek je napisao/la:Nakon prskanja i degeneka na forumu, i reality check-a na Bilinom od strane Likce-a, podobrili se ovi navijaci FK Sarajeva na forumuAuu, treba ovo cesce raditi, mozda napravimo i ljude od vas
A doci cemo i do jednog pokala, imamo fore 3 godine pa da s obrazom zaokruzimo stoljece postojanja.
Neka bude ovakav raspored na kraju, a da mi izdominiramo u ligi za prvaka.wobly92 je napisao/la:Da je Bemko igrao danas ne bi vi bili drugi već treći, a mi drugi, a oni prvi. Sreća ne uvede ga Hurta u igru.Rokoko87 je napisao/la:KOEEEEE DRUGIIIII
I ostali dabogda drugi, i ovakav raspored bio i na kraju
Široki postao redovna mušterija Lendriću.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
I Aco, hvala ti, prošli u grupnu fazu aBd.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Jel' malo zahladni, Ahmetović pokaza svoje pravo lice.
Zafrkanciju na stranu, lik ozbiljno ima nekih problema sa zdravljem i zimi ne može da diše normalno i to se odrazi na njegovu igru. Neka vam je sa srećom sa njim.
Sreća imate još boljeg napadača od njega.
Zafrkanciju na stranu, lik ozbiljno ima nekih problema sa zdravljem i zimi ne može da diše normalno i to se odrazi na njegovu igru. Neka vam je sa srećom sa njim.
Sreća imate još boljeg napadača od njega.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- TobeYarabi
- Kontakt:
sta ovo karavlasi samo o benku pisu
1-sloboda ima trofej
2-sloboda nema trofej ali ima ime
3-dajte slobodi milion
4-tzv fk sloboda, uz zvezdu igra najbolji fudbal na balkanu

1-sloboda ima trofej
2-sloboda nema trofej ali ima ime
3-dajte slobodi milion
4-tzv fk sloboda, uz zvezdu igra najbolji fudbal na balkanu
- Beduin
- Kontakt:
Koji ce nam vrag, zna se to i bez pokala. Nama treba da osvojimo sta u ligi pa da se zna da smo i u fudbalu nesto.Osttribine je napisao/la:
Dobro fino onda, moramo apelovati nsbih da osmisle neki trofej za ljudskost pa da vam urucimo bar taj trofej
Nego, ja ne razumijem prilike oko FK Sarajeva, zaista ih logicki ne shvatam, pored svega pozitivnog u materijalnom smislu, da se neki iskorak ne pravi... zar je Dino toliki i jedini problem?
Zadnja izmjena: Beduin, dana/u 06 avg 2016, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.