Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

jasan
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la jasan » 06 avg 2016, 22:16

Steta sto je Siroki ovako pao bolje bi bilo da su i oni tu sa ova cetiri kluba i uz Radnik na proslogodisnjem nivou bilo bi ekstra mada ni ovako nece bit nezanimljivo sigurno
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 06 avg 2016, 22:17

Kakve scene na utakmici Zri Olimp hahahahaha
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 avg 2016, 22:19

Besic je napisao/la:Kakve scene na utakmici Zri Olimp hahahahaha
Sto
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 06 avg 2016, 22:20

solinas je napisao/la:
Sto
Ma smjesni ovi igraci Olimpica,sami padaju onaj loptu profulo 5 puta hahah
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 avg 2016, 22:23

Besic je napisao/la:
solinas je napisao/la:
Sto
Ma smjesni ovi igraci Olimpica,sami padaju onaj loptu profulo 5 puta hahah
Aha.. :)
Ma Olimpic je novi Velez
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 06 avg 2016, 22:40

Ma kakav Olimpic. Gracić je imao ''ideju'' da ''renta'' taj klub pa mu ljudi nije rekli da to nije poslovni prostor.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 06 avg 2016, 22:57

Mancini na aparatima :urnebes:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 06 avg 2016, 23:04

Imao je Olimpic tezak raspored, rekao bih cak i najtezi u prva tri kola. Sigurno ce skupiti bodova do kraja sezone, ali mislim da ce svakako igrati ligu za opstanak, a nije iskljuceno ni ispadanje iz lige.

Visok poraz danas je bio ocekivan. Ja sam mislio da ce biti 3-0, ali eto, tu je to.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 06 avg 2016, 23:20

Sljedece kolo igraju sa Celikom, ako ne dobiju mogu se komotno seliti u drugu ligu.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 avg 2016, 23:33

Beduin je napisao/la:Celik opasniji, ali opet sve jalovo izgledalo. Nadam se slicnom i nastavku i podjeli bodova, ako vec ne mogne domacin pobijediti.
Neka mi Mortem halali. :D

I sta kazu, dobra tv prava? Dovoljno je cuti samo komentatore i sve ti je kasno za sta se pare daju, MojaTV i rinaka.
Onaj Velid kad se javi uzivo sa terena, meni se srce steglo, covjek samo sto nije rekao: "nemojte me vise". Koja boja glasa, koja nevoljnost...
Umri :( :plac:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 06 avg 2016, 23:43

MortemHz je napisao/la:
Beduin je napisao/la:Celik opasniji, ali opet sve jalovo izgledalo. Nadam se slicnom i nastavku i podjeli bodova, ako vec ne mogne domacin pobijediti.
Neka mi Mortem halali. :D

I sta kazu, dobra tv prava? Dovoljno je cuti samo komentatore i sve ti je kasno za sta se pare daju, MojaTV i rinaka.
Onaj Velid kad se javi uzivo sa terena, meni se srce steglo, covjek samo sto nije rekao: "nemojte me vise". Koja boja glasa, koja nevoljnost...
Umri :( :plac:
:* :urnebes:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 06 avg 2016, 23:50

Željezničar opet oštećen.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Scout1921
Kontakt:

Post Postao/la Scout1921 » 06 avg 2016, 23:53

Sarajevo je bez Benke druga ekipa,to trci,to napada...a vidilo se i danas,nego tog Radovca su puno dizali,a sad i ne igra,sto bi znacilo prodaj dok imas priliku,kako god na dobitku si u ovoj ligi,i Siroki je dobro naplatio Zakarica ,da su cekali sumnjam da bi puno uzeli

AzaKamikaza
Kontakt:

Post Postao/la AzaKamikaza » 07 avg 2016, 00:39

Penal nad Bokačinijem?
Da li je bio ili ne?
Meni sa tribina je izgledalo kao da je povučen.
Vi što ste pratili preko streama, šta kažete?
Željezničar iz metropole!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 07 avg 2016, 01:19

Coromandel je napisao/la:
Zip je napisao/la:Al liga je puni pogodak :D
Koliko samo golova..

Lijepo lijepo :)
Dogodine mozda i dobijemo u Zenici, ako se ne ugase do tada..
možda ih dobijemo, samo ako odradimo pripreme na brdu žuč. naravno, sa opremom naai.
I da se ugasimo ne bi pobjedili na bilinom :mrgreen:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

4672980102091213
Kontakt:

Post Postao/la 4672980102091213 » 07 avg 2016, 01:42

Ponovo dosta solidno kolo sa golovima. Rano je jos pricati, ali ovaj Siroki mi ne djeluje kao prije i bice im tesko uhvatiti prikljucak pogotovo ako ne dobiju Zrinjskog iduce kolo. Sto se tice Sarajeva rekao sam da su prvi favorit za titutlu sa Duljevicem, Benkom i "normalnim" trenerom. Medjutim Benko je otisao, ovaj kreten pojma nema jos ako ode Duljevic i Sarajevo vise nije kandidat za titulu. Naravno dosta zavisi od drugih. Zeljo je nepoznanica i nama navijacima, a kamoli ostalim. Zrinjski i Sloboda se jos uvijek traze. Bice pravi derbi sad na Tusnju i na Pecari. Krupa me pozitivno iznenadila kao i Celik.
I da stalno kudim sudije, pa evo da kazem da je Valjic bio odlican i prvo kolo i veceras na Grbavici kao i njegovi pomocnici. Definitvno nas najbolji sudija, mada je i on daleko od evropskih standarda.
Za zivot cijeli !

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 07 avg 2016, 01:51

Ma Siroki to polahko. Bitno je uci medju prvih 6. Ionako im puca **** za titulu.

Blagojevic, Lendric i Miroslav. Na njihovim pozicijama u ligi nema boljih igraca.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 avg 2016, 01:57

4672980102091213 je napisao/la:Ponovo dosta solidno kolo sa golovima. Rano je jos pricati, ali ovaj Siroki mi ne djeluje kao prije i bice im tesko uhvatiti prikljucak pogotovo ako ne dobiju Zrinjskog iduce kolo. Sto se tice Sarajeva rekao sam da su prvi favorit za titutlu sa Duljevicem, Benkom i "normalnim" trenerom. Medjutim Benko je otisao, ovaj kreten pojma nema jos ako ode Duljevic i Sarajevo vise nije kandidat za titulu. Naravno dosta zavisi od drugih. Zeljo je nepoznanica i nama navijacima, a kamoli ostalim. Zrinjski i Sloboda se jos uvijek traze. Bice pravi derbi sad na Tusnju i na Pecari. Krupa me pozitivno iznenadila kao i Celik.
I da stalno kudim sudije, pa evo da kazem da je Valjic bio odlican i prvo kolo i veceras na Grbavici kao i njegovi pomocnici. Definitvno nas najbolji sudija, mada je i on daleko od evropskih standarda.
vidim cvrljas da je protiv Viteza bilo 900 ljudi na Tusnju a 7000 kod vas....pa dal si normalan,jbt :urnebes: :urnebes: :rol: ....mislim,cemu laganje :urnebes: ...vi ste bas pacenici teski....i nije bilo 900 nego 459....prenesi centrali :kafa: :rol: :rol: :rol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

4672980102091213
Kontakt:

Post Postao/la 4672980102091213 » 07 avg 2016, 02:15

staragarda je napisao/la:
4672980102091213 je napisao/la:Ponovo dosta solidno kolo sa golovima. Rano je jos pricati, ali ovaj Siroki mi ne djeluje kao prije i bice im tesko uhvatiti prikljucak pogotovo ako ne dobiju Zrinjskog iduce kolo. Sto se tice Sarajeva rekao sam da su prvi favorit za titutlu sa Duljevicem, Benkom i "normalnim" trenerom. Medjutim Benko je otisao, ovaj kreten pojma nema jos ako ode Duljevic i Sarajevo vise nije kandidat za titulu. Naravno dosta zavisi od drugih. Zeljo je nepoznanica i nama navijacima, a kamoli ostalim. Zrinjski i Sloboda se jos uvijek traze. Bice pravi derbi sad na Tusnju i na Pecari. Krupa me pozitivno iznenadila kao i Celik.
vidim cvrljas da je protiv Viteza bilo 900 ljudi na Tusnju a 7000 kod vas....pa dal si normalan,jbt :urnebes: :urnebes: :rol: ....mislim,cemu laganje :urnebes: ...vi ste bas pacenici teski....i nije bilo 900 nego 459....prenesi centrali :kafa: :rol: :rol: :rol:
Opusti se i nemoj sta zamjerit. Vidimo se u srijedu :)
Za zivot cijeli !

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 avg 2016, 02:21

4672980102091213 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
Opusti se i nemoj sta zamjerit. Vidimo se u srijedu :)
ma sta cu ti bolan zamjerit nego presmijesno mi da se neko punoljetan tim stvarima bavi :D :D ...zivio :salut: :salut:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.