BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Nije htio BHT da gledamo kako gube pa nam nije omogucio prijenos :'D. Nekad mi stvarno bude zao ovih nasih sportista kad covjek pogleda kako i od koga sve gube.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
thelightblue
- Kontakt:
Blago tebiVGS je napisao/la:Meni ne radi ni onaj francuski stream vise, samo crn ekran
Link?thelightblue je napisao/la:Blago tebiVGS je napisao/la:Meni ne radi ni onaj francuski stream vise, samo crn ekran
"We need to suffer. And we need to fight."
Osvoji prvi game

- DragonGirl
- Kontakt:
Damir se žalio na povredu neki dan, vjerovatno i to ima utjecaja... 
Ukljesten zivac, izbodu ga injekcijama i dobar je za mec, nije moguce da je to veliki razlog iako malog utjecaja sigurno imaDragonGirl je napisao/la:Damir se žalio na povredu neki dan, vjerovatno i to ima utjecaja...
Nad tobom sunce najljepše sja
http://rio2016.francetvsport.fr/videos/ ... 26365.htmlCaptain4 je napisao/la:Link?thelightblue je napisao/la:Blago tebiVGS je napisao/la:Meni ne radi ni onaj francuski stream vise, samo crn ekran
Ali moras preko hole prebacit na francuski ip da bi radilo, ja sam izgasio jer je negledljivo, previse stopa.
Damir se uvijek žali na povredu... 
- DragonGirl
- Kontakt:
Ma ko zna, možda je i trema... Ali hajde da halalimo prve setove, trgnite se!pinoglavi je napisao/la:Ukljesten zivac, izbodu ga injekcijama i dobar je za mec, nije moguce da je to veliki razlog iako malog utjecaja sigurno imaDragonGirl je napisao/la:Damir se žalio na povredu neki dan, vjerovatno i to ima utjecaja...
Jel ima na tvu
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
ima na bht, pa sta ce drugo prenositi nego Damira, nece valjda vijesti nprHarika je napisao/la:Jel ima na tvu
Bravoo
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Joj yebote k'o da zivim u Zimbabveu ili kako se vec pise, pa nemam gdje da gledam tenisere koji predstavljaju BiH na OI

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Link?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
AHAHHAHAHAHAHA ZNAO SAM DA CE OVE FUTE PRENOSITI
UGASILI SE DABOGDA
UGASILI SE DABOGDA
Bašić 2 puta zaredom prodaje prednost od 40-0 i gubi gem

Mirza je kriminalan neznam koliko sam puta vidio da vodi 40:0 na svom servisu pa opet izgubi [emoji849]
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
E jest Damir lud ja ne vjerujem.Gubi lik 5:1u prvom setu i umjesto da brzo zavrsi i spremi se za iduci on pogine da se vrati dodje na 5:4 i zijani i sad sa duplo manje snage ide na drugi set.
I da yebem BHT-u sve jer nijednog naseg ne prenose a prenose neku Flipkens sve im yebli.
Ucinili su sve da prenose trosa ahaahahahahaha

I da yebem BHT-u sve jer nijednog naseg ne prenose a prenose neku Flipkens sve im yebli.
Ucinili su sve da prenose trosa ahaahahahahaha
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
nema od ovih nasih nehljebara nista, luzeri bili luzeri ostali
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
boomerang5
- Kontakt:
Dobro pa ne leze avans hahahah
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.