amin da ode da se posere u usta dini kusturici i hurticu i kantardzicuAVNOJ je napisao/la:Jedan kolega, dosta vezen za posao u Hercegovini tj onaj mepas mi rece da su iz sirokog ponudili Benki 30.000 KM mjesecno plus premije. Tesko mi je uopste i povjerovati u to al eto dole medju glavnim facama sirokog je to glavna tema.
Molim Boga da to nije istina i da nema nist od toga.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Rece da ce otici kada navijaci tako budu htjeli. Svaku tekmu mu se j.. stara, familija, njemu ocigledno to nije znak da ide. Dino-covjek od rijeci! Natjecite se u talovima i lopovluku! Mogao bi on nama biti, kao Konakovic Bosni!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
ma x mrtvi, ko da gledam 1500 ljudi, igraci mlitavo igraju, ovi se bore trce ginu..Rahma je napisao/la:Bice **** protiv Krupe, nisu oni tako losi.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Ma nema teorije,ima Benko i obraz i spoznaju,da se ne prelazi sa konja na magarca osim ako se nije neka nužda al baš..zlo87 je napisao/la:jedino ako je lud preci ce u listicuAVNOJ je napisao/la:Jedan kolega, dosta vezen za posao u Hercegovini tj onaj mepas mi rece da su iz sirokog ponudili Benki 30.000 KM mjesecno plus premije. Tesko mi je uopste i povjerovati u to al eto dole medju glavnim facama sirokog je to glavna tema.
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Te price kako ce Benko otici u Siroki, Zrinjski, Slobodu, Zeljeznicar su plod jedne kuhinje koja pokusava Leona ocrniti i prikazati ga kao negativca. Uostalom, nek ide covjek gdje hoce, hvala mu na svemu i svaku marku je posteno zaradio, za svakog igraca i svakog u klubu je Sarajevo.
Sta je ovo ljudi moji... Pa mi uopce nismo bolja ekipa od Celika, koji se skupio prije 15ak dana... Nemojmo se samo vadit' na tradiciju, molim vas! Da smo ih razvalili igrom, imali dvadesetak sansi, mogli bi reci da nismo imali srece i da je tradicija na njihovoj strani, ali nismo. Nismo uopce bili bolji od njih. U pitanju je klasicni nedostatak kvaliteta (igraca i trenera), a hocemo da se trkamo sa Slobodom, Zrinjskim i konama.. Fakat se trebamo zapitat' koji su nama dometi ove sezone, prvenstveno sa ovakvim trenerom, koji jos uvijek ne zna sta mu se desava sa ekipom..
Pa zamislite sta bi nam danas uradila ta neka ekipa iz Jajca, koja je ogadila fudbal smogovcima u prvom kolu.. Sreca pa smo protiv kona imali igraca vise skoro cijelu utakmicu!
Jos veceras bi prodao Duljevica i nogirao Hurtica pa bi onda lijepo sutra na pressici rekao da je cilj Sarajeva ove sezone plasman u ligu za šampiona! Ovakvom igrom i odabirom igraca tesko da mozemo vise od 5. mjesta!!!
Jos uvijek nije kasno za promjene!!
(zeljovac Hurtic - noga iz kluba, amer Bekic - noga iz grada)
Pa zamislite sta bi nam danas uradila ta neka ekipa iz Jajca, koja je ogadila fudbal smogovcima u prvom kolu.. Sreca pa smo protiv kona imali igraca vise skoro cijelu utakmicu!
Jos veceras bi prodao Duljevica i nogirao Hurtica pa bi onda lijepo sutra na pressici rekao da je cilj Sarajeva ove sezone plasman u ligu za šampiona! Ovakvom igrom i odabirom igraca tesko da mozemo vise od 5. mjesta!!!
IDEMO PONOVO!
aj ne seriMartinSco je napisao/la:Sta je ovo ljudi moji... Pa mi uopce nismo bolja ekipa od Celika, koji se skupio prije 15ak dana... Nemojmo se samo vadit' na tradiciju, molim vas! Da smo ih razvalili igrom, imali dvadesetak sansi, mogli bi reci da nismo imali srece i da je tradicija na njihovoj strani, ali nismo. Nismo uopce bili bolji od njih. U pitanju je klasicni nedostatak kvaliteta (igraca i trenera), a hocemo da se trkamo sa Slobodom, Zrinjskim i konama.. Fakat se trebamo zapitat' koji su nama dometi ove sezone, prvenstveno sa ovakvim trenerom, koji jos uvijek ne zna sta mu se desava sa ekipom..
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Možda 30.000 kuna, ali i to je puno, samo lud može u to povjerovati.AVNOJ je napisao/la:Jedan kolega, dosta vezen za posao u Hercegovini tj onaj mepas mi rece da su iz sirokog ponudili Benki 30.000 KM mjesecno plus premije. Tesko mi je uopste i povjerovati u to al eto dole medju glavnim facama sirokog je to glavna tema.
+1fks74 je napisao/la:Sto se tice saida trazili ste gledajte on je novi alispahic
Kakva **** agonija na temi. Sarajevo se voli nakon pobjede Zrinjskog ili izgubljene od Krupe... od tih momaka koji su sada na terenu nemamo boljih, tako da nam jedino preostaje to da damo podrsku njima da naprave sto bolji rezultat u srijedu. Drugacije sigurno nece moci, mozemo samo napraviti situaciju jos gorom.
Amer Dupovac!
- TobeYarabi
- Kontakt:
Igraci nisu krivi za danasnju blamazu. Kriv je onaj majmun na klupi, yebo ga onaj ko ga drzi tu gdje jes. PODRSKA IGRACIMA!!!
Moj poljice koliko sam ja nacuo toliko je i nama trazio. Iskreno kazem volio bi da to nije istina i da od tog nema nistaSiouxLukavac je napisao/la:Možda 30.000 kuna, ali i to je puno, samo lud može u to povjerovati.AVNOJ je napisao/la:Jedan kolega, dosta vezen za posao u Hercegovini tj onaj mepas mi rece da su iz sirokog ponudili Benki 30.000 KM mjesecno plus premije. Tesko mi je uopste i povjerovati u to al eto dole medju glavnim facama sirokog je to glavna tema.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- TobeYarabi
- Kontakt:
jel vi navijate za FK SARAJEVO ili za benku??? dobio je papire i nek se nosi u 3 lijepe, sretno mu bilo..
Zorice, jaaavi se, jaaavi se! Sto ne bi, sto ne bi, sto neeee bi?? Meni se ovo u Zenici nije dopalo, a tebi, a tebi, a teeebi?
[youtube][/youtube]
Da ga pjesmom zovnemo, znam da voli postaviti pjesmu kad provocira!
[youtube][/youtube]
Da ga pjesmom zovnemo, znam da voli postaviti pjesmu kad provocira!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kako je krenula ova nazadak situacija i ovi neće još plus da sjašu (a rekli da hoće ukoliko navijači...esc) moramo izgleda malo bolje il više da reagujemo osim standardnim prozivanjem ili da ista skroz i prestanu,jer tako se nedobija ništa a samo se doljeva ulje na vatru i otežava,trenutno nam prosječnoj ekipi kakva realno i jesmo (uz povremeni bljesak).Mislim glavnom greškom i kiksom sa Ješićom,talđijama i ken choa, chon kena kako već,koji ga na kraju uz,navodno,svoje insistiranje i dovede u klub?? Al inaće sve manje znam šta je reč svakako,vezano za nekad veliki klub kojeg sportski levati prave prosječnim timom naše lige sve više i više,uz "nestručne milijardere (ako takvo šta i postoji)!!!! 
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
-
nukleusmember
- Kontakt:
dino se trenutno pita u klubu k'o šoja otprilike,imate kineza hotelijera koji je odavno glavni i taj nakav odbor,ne kontam fkt kako niko njih ne spominje
VVVBK
VVVBK
-
nukleusmember
- Kontakt:
ne znam jel taj kinez uopšte živi ovdje?mor'o bi se na njemu pritisak napraviti da smijeni ovu budalu dok se može spasiti šta se spasiti može,to je jedina opcija
VVVBK
VVVBK
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naravno da ne zivi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Malo hladnije glave bacit neki kom.a i sad je tesko,razocaran malo je reci,zadugo me gostovanje neko nece vidjet,a i o Kosevu cu dobro razmislit,i kad mi neko kaze treba im dati podrsku,a oni se voze ko pometine po terenu,e moju ce imati kad je i zasluze,a to je kad zapnu i kad se bore,pa izgubi 10:0,bori se ja ti necu zamjeriti,a danas katastrofa,mi se kao borimo za neku titulu,a mrtvog Celika otpisali svi,ispao,a danas se nije znalo ko je ko,ko se za sta bori,nemam snage vise ni kritikovati ni Hurtica ni igrace mislim balerine,oni su za nekog finog sporta,ritmicka gimnastika npr.ne svi,pojedini 
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.