Hrasno1921 je napisao/la:Argentina je napisao/la:Fizicki smo spremni kao zemlja, to se vidjelo zadnjih 20 minuta, Samo naprijed ovako. Trener mi se sve vise svidja.
Najslabija karika kao i uvijek JUG - baklje(besotrebno), lose navijanje, uzasne parole.
Za informaciju, sve sto smo imali evrope na grbavici je prije rata, od polufinala do ostalih evropskih tekmi. sve legende su nam iz tog vremena. prvak regionalne loge koja se planira donosi 2,5 miliona eura, 7 mjeseco donosi cak 700 000 eura, mi toliko nijedno u evroi nismo zaradili. smijesno sta klosarcici i papcici potencijaru. ocito vise vole sa Krupom i Metalegeom(valjda se tako pise) igrati pred 5 hiljada, nego sa Zvezdom ili Dinamom pred 15 hiljada. Nismo svjesni kolike bi novce dobili sa gledaolicama, sponzorila i ostalim.
pa mi nismo nikad igrali evropu, grupnu fazu, sanjamao o play offu, regija cijela redovno igra to, pa sad hrvati imaju tri kluba i mi fol nismo, mrzim saku klosara na jugu sto se zovu navijacima Zelje.
NE REGIONALNOJ LIGI !!
I ja sam protiv regionalne lige, jer ne zelim da igramo ligu sa cetnicima i ustasama i tu prije svega mislim na navijacke skupine koje su u tom smjeru orijentisane a ne na normalne Hrvate i Srbe, ne ligi sa nacionalistickim sljamom i fasistima, borili smo se za svoje i na kraju izborili, treba ulagati u ovu nasu ligu koja ce siguran sam dizati se i po kvalitetu i po svemu ostalom, liga 12. je tek pocetak toga.
I kako te nije stid Manijake nazivati klosarcicima i papcima? za mene takvim komentarom ti si jedan obicni klosar a zatim i papak, stidi se
Druze, navijacku tribinu juga cini 500 ljudi, realan budi cak ni toliko, o tome govori i brojka gostujucih navijaca. Vidi se da nisi citao nista o regioanlnoj ligi, jer gostujuci navijaci nisu u planu prve tri godine, a nakon toga bi se to pitanje stavilo na stol. Ti si jedan to tih, po komentaru to zakljucujem(izvini ako grijesim). Znam da vas je strah da ne dodje vise navijaca delija ili torcide na Grbavicu nego sto vas je u kopu, ili da vas ode na gostovanje 200. Ali, molim te ovo dobro procitaj. Regionalna liga donosi sljedece:
- 15 000 u prosjeku(pokazatelj prijateljska s Dinamom i Hajdukom). to je tri puta vise para nego danasnja tekma
->Tekma Krupa ili Maribor ili Partizan, ne moze se mjeriti atraktivnost i dolazak navijaca.
- vise navijaca, znaci vise sponzora
- vise sponzora znaci bolji generalni spoznor
- vise tv prenosa i novaca
kazem ti , 7o mjesto donosi 700 000 eura, a imamo u evropu i nase prvenstvo, znaci imamo tribinu za godinu dana ako bi zavrsili 7i u jdnoj sezoni.
Primjer Dinama, zamisli da su Pjacu proodavali ako najboljeg igraca regioanlne lige, a ne naj igraca NHL, koja je 99% nastimana liga.
Reci mi jedan argument zasto ne regionalna liga?!
I DA, JUG JE KLOSARSKI, NEKO KO ALI BAKLJE I STETI KLUB JE KLOSAR I GLUP, AKO NEKO MISLI SUPROTNO, ONDA ZAPALI BAKLJU I PLATI KAZNU ZA ISTU!!!
--