FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Frutek
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Frutek » 02 jul 2010, 02:10

ajla je napisao/la: ej mani mi hordaske politike po nogama pa jel to fudbal ili balet sha ocekujes da ga pomiluje po glavi i kaze evo ti lopta izvini molim te klizeci udaranje po cjevanicam je dio fudbala a oni ako hoce da ih niko ne zakaci nek idu onda na balet...ha ja...a ja govorim za ovu godinu za ovu drugu polusezonu bila sam na svakoj utakmici i sloboda je samo primila 1 gol i to protiv travnika i to nije u 90...a ako hoces da mi se obracas obracaj mi se ajla ili ajlice a ne moja ajlice.....
I boja dresa odgovara

slika

:twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

ajla
Kontakt:

Post Postao/la ajla » 02 jul 2010, 10:54

Frutek je napisao/la:
ajla je napisao/la: ej mani mi hordaske politike po nogama pa jel to fudbal ili balet sha ocekujes da ga pomiluje po glavi i kaze evo ti lopta izvini molim te klizeci udaranje po cjevanicam je dio fudbala a oni ako hoce da ih niko ne zakaci nek idu onda na balet...ha ja...a ja govorim za ovu godinu za ovu drugu polusezonu bila sam na svakoj utakmici i sloboda je samo primila 1 gol i to protiv travnika i to nije u 90...a ako hoces da mi se obracas obracaj mi se ajla ili ajlice a ne moja ajlice.....
I boja dresa odgovara

slika

:twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
svaka casti sto si im slikovito pokazao...hehhe.... :D :D :D ....
FKR 1987..

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 02 jul 2010, 11:54

Imal ko kakvih informacija iz kluba ??

@CrnoCrveni

Dosadan si sa tim kako Sloboda igra,sta to tebe boli racku,igra kako trener postavi,i ti mi nasao pricat da se brane itd.jarane kad uzmete bodove iz Tuzle javi se,do tad kako neki kazu ni Barca nemoze uzet ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 02 jul 2010, 11:59

MOGUCA PRIJATELJSKA SLOBODA-BUDUCNOST ........
1947!

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 02 jul 2010, 12:43

Vidim kompleksi koje nabiju Sarajevo i HZ tesko se lijece hehe to mi je drago da vidim!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 02 jul 2010, 12:47

samo sarajevo je napisao/la:Vidim kompleksi koje nabiju Sarajevo i HZ tesko se lijece hehe to mi je drago da vidim!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 02 jul 2010, 13:00

harry_90 je napisao/la:
samo sarajevo je napisao/la:Vidim kompleksi koje nabiju Sarajevo i HZ tesko se lijece hehe to mi je drago da vidim!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kompleks zvani u-tri-utakmice-sedam-bodova :lol: :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton

ajla
Kontakt:

Post Postao/la ajla » 02 jul 2010, 13:01

haha sho me nasmija kompleksi vasi nisu ni uticali na nas tako da nema potrebe da se lijecimo a ni ti se nisi oporavio ovisan si o nama a to pokazuje koliko smaras na ovom forumu..... :mrgreen: :mrgreen:
FKR 1987..

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 02 jul 2010, 14:20

Pioniri Slobode prvaci drzave

U finalu su savladali Leotar nakon penala 5:4

Sve cestitke nasim pionirima i treneru Crnkicu,jos jedan dokaz da je tuzlanska skola fudbala jedna od najboljih u drzavi.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 02 jul 2010, 14:23

Sloboda: Besparica odgodila odlazak na planinu!

Gotovo se teško sjetiti kada je Sloboda cijeli prvi dio priprema obavila u Tuizli, a upravo se to događa u sezoni u kojoj su Tuzlaci najavili evropske planove!
Do prije nekoliko dana spominjao se Teslić, Kupres, Sanica, a naposljetku je odlučeno da se tuzlanski nogometaši pripremaju na Vlašiću.
No, plan su pokvarili pojedini igrači. Najprije se na pripremama nije pojavio Semjon Milošević, koji je dolazak na Tušanj uslovio plaćanje svega što dogovore unaprijed. Takav aranžmn sklopljen je s ovim igračem i kada je u proljeće došao na Tušanj. Lova na ruke i igram, moto je Miloševića koji se očito zasitio praznih obećanja.
Nakon njega, “potres” je izazvao Senad Mujić koji je napustio pripreme dva dana nakon što je prihvatio nastavak karijere na Tušnju.

- Ostali su mi dužni, obećavali su sve izmiriti prije odlaska na pripreme, a s obzirom da imam poodicu, ne mogu čekati. Potražit ću novi klub – poručio je Senad Mujić koji će se skrasiti u Budućnosti ili Zvijezdi.
Da je vrag odnio šalu i evropske planove, uvidio je i trener Vlatko Glavaš koji je, barem prema napisima u pojedinim medijima, rekao da mu je važnije imati igrače na okupu, nego otići na pripreme s nezadovoljnicima. Govorka se i o mogućem odlasku kapitena Denisa Mujkića u Tuzlu, ali njegov odlazak ne bi se previše osjetio s obzirom da Sloboda ima sjajnog mladog čuvara mreže, Tinu Divkovića oko koga se, međutim, vrte pojedini menadžeri iz Hrvatske.
Sada iz Slobode poručuju da će pokušati izmiriti sve obaveze igračima, dok će prvi dio priprema obaviti u Tuzli, u Bukinju i na Ilinčici!
Nije poznato još gdje će Sloboda na drugi dio priprema. Spominjalo se Međugorje, ali i tamošnjem sportskom centru se duguje, pa je kao nova destinancija spomenuta Crna Gora, vjerovatno Herceg Novi, gdje predsjednik Slobode Salih Šabović ima gradilišta, pa se vjeruje da će se zadužiti kako bi Sloboda tamo obavila priprema.
U ovakvoj situaciji, neizvjestan je i dolazak Staniše Nikolića, koji je jučer imao razgovore, ali još ništa sa sigurnošću nije dogovoreno.
Čudno je da u Slobodi ignorišu ponudu iz Odžaka, gdje je Sloboda već bila na pripremama. Osim dobrih uvjeta za rad, blizu je Tuzla, a ima i protivnika za testiranje. No, šgto će nam jeftiniji Odžak, kad možemo za više para u inostranstvo ili u domaće, a skuplje sportske centre.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 jul 2010, 15:34

Dok djeca razaraju po kvartu, starci nemaju prihode ni za pripreme.
Jos jednom se pokazalo da Sloboda ima jednu od najboljih skola, ako ne i najbolju u drzavi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 02 jul 2010, 15:42

Šta mislite koji je najbolji igrač iz perioda 2000-2010, ne samo igra nego sve ukupno, odnos prema klubu isl...

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 02 jul 2010, 17:56

Frutek je napisao/la:Šta mislite koji je najbolji igrač iz perioda 2000-2010, ne samo igra nego sve ukupno, odnos prema klubu isl...
Said Huseinović
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 02 jul 2010, 18:00

jel ima neko da postavi imena igraca cijele slobode..da napise pregledno ko je dosao,ko otisao i tak..
-PAJA Fan Club!!

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 02 jul 2010, 18:03

AulleTa je napisao/la:
Frutek je napisao/la:Šta mislite koji je najbolji igrač iz perioda 2000-2010, ne samo igra nego sve ukupno, odnos prema klubu isl...
Said Huseinović
Nazalost istina, al on umislio da je Bog sto je otiso u Werder i cucno je, jesul ga posudili nekom opet ili ce kod njih da "igra", dal neko zna.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 jul 2010, 18:12

guber90 je napisao/la:
AulleTa je napisao/la:
Said Huseinović
Nazalost istina, al on umislio da je Bog sto je otiso u Werder i cucno je, jesul ga posudili nekom opet ili ce kod njih da "igra", dal neko zna.
Trebao bi u Herthu na posudbu. Dakle ponovo na kaljenje u cvajtu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 02 jul 2010, 18:20

guber90 je napisao/la:
AulleTa je napisao/la:
Said Huseinović

Ma mislio sam vama omiljeni meni je Tarik Okanović on je dokaz´o X puta kol´ko voli Slobodu odbijao je "veće" klubove, nije iznosio prljavštinu, uvijek se borio,

A Said je kao igrač dobar al k´o čovjek se pokaz´o šupkom, sere k´o da je Ronaldo (ne onaj **** nego RONALDO)

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 02 jul 2010, 18:21

@omerbavarac
Nadam se da ce se pameti naucit i prestat grijat klupu, ali haman njemu vako valja placaju ga neigra i uziva.
@Fruktek
Tare je legenda nije to upitno nikako :D.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 jul 2010, 18:41

Denis Mujkic ;) pa Buco
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 02 jul 2010, 18:42

Kuduz ljudi...nosonja.kolko nas je puta spasio svojim golovima u zadnjim minutama... :D
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.