FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovo je extra, momci su uzeli bod bez strucnog staba.
Jer ova struka im je samo otezavala sa svojom taktikom i vizijom. Na kraju krajeva nije lose 
- Moscardelli
- Kontakt:
"Sreca" pa nismo juce dobili. Vako se digla buka opet oko trenera. Da smo nako dobili bi bilo 3 boda i 7 na 3 tekme. Niko nebi ni pomislio kako smo osvoijli ti 7 bodova. Opet ko u Uscuplica, nikakva igra nismo uigrani u zadnjoj trecini. Sve slucajnosti i kako nam lopta padne ili Ahmetovic dobije vazdusni duel. Mi smo FKS, treba da imamo fantasticnu pas-igru u cijelom timu. To mi nedostaje vec par godina, ne pamtim kad sam prosli put gledao FKS u BHT PL i pomislio kako dobar fudbal igramo.
Hladne glave - čestitke na bodu!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Koliko cemo ovakvih utakmica jos odgledati i biti zadovoljni sa bodom..
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
-
RichmanBiH
- Kontakt:
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
ElCartel11 je napisao/la:Klub koji igra u ligi koja je na 101 mjestu na svjetu, 38 i neka u Evropi, ima vlasnika poznatog Vinceta Tana, ima generalnog sponzora sa imenom Turkish Airlines, zlatnog sponzora i ujedno proizvodjaca opreme Nike, tu je onda jos partner Visit Malaysia i ostali sponzori/partneri i da takav klub sa svim ovim imenima ne moze napraviti dominaciju u takvoj ligi, ne moze pokupiti najbolje mlade nade iz svoje zemlje...da to nekome pricas rekao bi da ga zajebavas.
ZZ
Hurtic pod hitno mora muda sebi ugraditi.
A nemogu da shvatim kakvo je ono forsiranje Amera Bekica od juce ko god me vidio pita me kakv je ono igrac lopte nezna primiti,nebi mogao igrati u 3 ligi,i ljudi Alen Melunovic je za njega svemirski brod
A nemogu da shvatim kakvo je ono forsiranje Amera Bekica od juce ko god me vidio pita me kakv je ono igrac lopte nezna primiti,nebi mogao igrati u 3 ligi,i ljudi Alen Melunovic je za njega svemirski brod
Samo Sarajevo
TobeYarabi je napisao/la:jel vi navijate za FK SARAJEVO ili za benku??? dobio je papire i nek se nosi u 3 lijepe, sretno mu bilo..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
moj uzor-S.G je napisao/la:ElCartel11 je napisao/la:Klub koji igra u ligi koja je na 101 mjestu na svjetu, 38 i neka u Evropi, ima vlasnika poznatog Vinceta Tana, ima generalnog sponzora sa imenom Turkish Airlines, zlatnog sponzora i ujedno proizvodjaca opreme Nike, tu je onda jos partner Visit Malaysia i ostali sponzori/partneri i da takav klub sa svim ovim imenima ne moze napraviti dominaciju u takvoj ligi, ne moze pokupiti najbolje mlade nade iz svoje zemlje...da to nekome pricas rekao bi da ga zajebavas.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Koliko god sam hvalio Hurtica poslije Zrinjskog ono jucer je za kritike.Moraju analizirati i vec u slijedecoj da ovo isprave i da stave pojedince na klupu jer su izgleda poletili i kontali lako cemo.Koliko god je Celik los i u krizi i raspada se .tamo ce svima biti tesko igrati,ne kazem ono se mora dobiti ali to je tako.Bod ko bod nije katastrofa cak je i dobar ,pogotovo jer je pocetak sezone,neugodna tradicija,ali kad se pogleda kakav je Celik i da smo imali vodstvo onda ne mozemo biti zadovoljni.Ali ici iz euforije u ocaj je isto tako smjesno,kad poslije Zrinjskog nisam bio u euforiji isto tako sad nisam ni u ocaju ,imamo najbolju ekipu to je svima jasno,ali mora svaku utakmucu da daje 150% i ni sa jednom ekipom nece niti lako.Ovo se sve moze ispraviti i vec u slijedecoj biti na opet na vrhu ali Hurtic ovo mora da analizira ,poprica sa pojedincima i da neke stavi na klupu.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Hajde nemoj svega ti. Celika sam gledo protiv Radnika odron zivi,sad protiv nas odron zivi nemaju akc9je normalne,igra im Pliska i jos neki nosu imali pripreme itd ako njih ne mozes dobit onda to sve govori. Dobar teren,tvoja publika nabija 90 min i ti se mucis sa njimaMajkl je napisao/la:Koliko god sam hvalio Hurtica poslije Zrinjskog ono jucer je za kritike.Moraju analizirati i vec u slijedecoj da ovo isprave i da stave pojedince na klupu jer su izgleda poletili i kontali lako cemo.Koliko god je Celik los i u krizi i raspada se .tamo ce svima biti tesko igrati,ne kazem ono se mora dobiti ali to je tako.Bod ko bod nije katastrofa cak je i dobar ,pogotovo jer je pocetak sezone,neugodna tradicija,ali kad se pogleda kakav je Celik i da smo imali vodstvo onda ne mozemo biti zadovoljni.Ali ici iz euforije u ocaj je isto tako smjesno,kad poslije Zrinjskog nisam bio u euforiji isto tako sad nisam ni u ocaju ,imamo najbolju ekipu to je svima jasno,ali mora svaku utakmucu da daje 150% i ni sa jednom ekipom nece niti lako.Ovo se sve moze ispraviti i vec u slijedecoj biti na opet na vrhu ali Hurtic ovo mora da analizira ,poprica sa pojedincima i da neke stavi na klupu.
Nikad golman nije bio dobar trener....izuzetak Zof i Vlak...ja treceg se nemogu sjetiti mozda ima...al brate dragi golman je da trenira golmane a ne sa bude sef strucnog staba.
kanarinac je napisao/la:Hurtic pod hitno mora muda sebi ugraditi.
Pa protiv Zrinjskog je dobro odigrao kao i svi pa je zato poceo .Zato ce sigurno slijedecu na klupu kao jos neki koji su to zasluzili poslije jucerasnje partije.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Ovakve oscilacije u igri su, po meni, rezultat manjka samopouzdanja kod igraca.
Nije moguce da je Duljevic zaboravio igrati u 7 dana, a i svi ostali. Mislim da je, trenutno, igranje za FKS najstresniji posao.
Nema covjeka na koga ne bi uticala ovakva atmosfera.
Nikad ne mogu rastereceno odigrati, kao u ostalim klubovima.
Mentalitet je svugdje isti, i kod nasih navijaca i kod Zeljinih, Slobodinih. Samo je percepcija kluba drugacija. Svi navijaci smatraju da uprave, igraci i treneri njima polazu racune, a kod nas je otvoreni rat navijaca i uprave, pa i igraci osjecaju taj pritisak. Svaka izjava iz Kluba se po hiljadu puta po forumima raspreda, trener se naziva idiotom, poslije Zrinjskog se prica kako uprava ne smije prodati Duljevica, a poslije Celika kako se jedva ceka da Duljevic ode...
Ne znam sta je rjesenje, ali ovaj sukob nece nista dobro proizvesti.
Niti ce uprava odstupiti, niti ce navijaci odustati.
Na kraju krajeva, obzirom da imamo vlasnika upravljackih uloga, koliko god ko mislio da je to pogresno, posao navijaca je da daju podrsku igracima. I nista vise. Jer Tana otjerati nece, a ocito je da Tan nece upravu smijeniti. I onda sa ovakvom atmosferom oko kluba ispastaju igraci i rezultati.
Od mene, kao navijaca, podrska svim igracima koji igraju, pa i toliko prozivanim Ameru Bekicu, Rustemovicu i Novakovicu.
Nije moguce da je Duljevic zaboravio igrati u 7 dana, a i svi ostali. Mislim da je, trenutno, igranje za FKS najstresniji posao.
Nema covjeka na koga ne bi uticala ovakva atmosfera.
Nikad ne mogu rastereceno odigrati, kao u ostalim klubovima.
Mentalitet je svugdje isti, i kod nasih navijaca i kod Zeljinih, Slobodinih. Samo je percepcija kluba drugacija. Svi navijaci smatraju da uprave, igraci i treneri njima polazu racune, a kod nas je otvoreni rat navijaca i uprave, pa i igraci osjecaju taj pritisak. Svaka izjava iz Kluba se po hiljadu puta po forumima raspreda, trener se naziva idiotom, poslije Zrinjskog se prica kako uprava ne smije prodati Duljevica, a poslije Celika kako se jedva ceka da Duljevic ode...
Ne znam sta je rjesenje, ali ovaj sukob nece nista dobro proizvesti.
Niti ce uprava odstupiti, niti ce navijaci odustati.
Na kraju krajeva, obzirom da imamo vlasnika upravljackih uloga, koliko god ko mislio da je to pogresno, posao navijaca je da daju podrsku igracima. I nista vise. Jer Tana otjerati nece, a ocito je da Tan nece upravu smijeniti. I onda sa ovakvom atmosferom oko kluba ispastaju igraci i rezultati.
Od mene, kao navijaca, podrska svim igracima koji igraju, pa i toliko prozivanim Ameru Bekicu, Rustemovicu i Novakovicu.
Ko je ba dobro odigrao protiv Zrinjskog?Majkl je napisao/la:kanarinac je napisao/la:Hurtic pod hitno mora muda sebi ugraditi.
Pa protiv Zrinjskog je dobro odigrao kao i svi pa je zato poceo .Zato ce sigurno slijedecu na klupu kao jos neki koji su to zasluzili poslije jucerasnje partije.
Najgori bez konkurencije kod nas bio.
Ako mu je interes rezultat,kao sto se da naslutiti da ti tvrdis,ja te pitam slijedece:RichmanBiH je napisao/la:Kakve Tan ima interese u Sarajevu sem rezultata?
-zasto je ostavio na rukovodecim pozicijama u klubu i zasto je pohvalio one koji su najodgovorniji za rezultatski najgoru sezonu u poslijeratnoj historiji?
-zasto je na klupi ostavio trenera-amatera bez licence?
-zasto je dozvolio da nam sportski sektor vode takode amateri i bivsi štrumfovi?(ihtijarevic,dzakmic,hasancic,skaut-teleca glava...)
-zasto nije dozvolio da se i dalje placa iz Cardiffa nas najbolji i najskuplji igrac (Benko)?
-zasto insistira da se cim prije proda nas drugi najbolji igrac (Duljevic)?
-zasto ne dovede prave profesionalce u sportski sektor?
-zasto ni jednog igraca nije KUPIO otkako je preuzeo klub?
-zasto ga samo zanima da je finansijski klub u pozitivi,a rezultatski kakogod?
-zasto nije dozvolio da se u ovom transfer-roku dovedu bar 2-3 klasna igraca (tipa Cvijanovica ili Benke)?
-zasto,zasto,zasto...???
Mnogi,koji kao znaju sta se desava u klubu,su najavljivali kako je Tan nezadovoljan sezonom,kako je naredio da se titula mora uzeti ove sezone,kako je odobrio sredstva da se ekipa pojaca...i ja sam im donekle vjerovao i to mi je davalo nadu da Tan ipak nije toliko nezainteresovan. Medutim ja nista od toga ne vidjeh na djelu,tako da mi je to ubilo i zadnju nadu da Tana mi uopste rezultatski zanimamo i da njega boli k...c il' bili 1. il' 5.
Eto ti odgovori bar na neka pitanja koja sam postavio.
Ko je dobro odigrao protiv Zrinjskog? Bekic Amer? on je u toj utakmici u kojoj su svi manje vise dobri bili i zadovoljili uspio los da bude.Na kraju upropastio neke sanse jel je plitak ko bazen na termama.Majkl je napisao/la:kanarinac je napisao/la:Hurtic pod hitno mora muda sebi ugraditi.
I sta je sada trebamo Krupu napasti sa dva spica,Bekic na klupu odnosno treba na zapad realno,s kim napasti koga gurnuti uz Ahmetovica,hocemol improvizovati nesta,jel to najkvalitetnija ekipa po tebi u ligi ,kada moras experimentisati nesto kao mi sto radimo,kad nam svi igraju sve? Kad su nam bekovi stoperi,kad su nam krila bekovi,kad su nam spicevi krila,kad se krila guraju na desetke,to je kao kvalitetna ekipa? S brda s dola popunjen roster koji je sve samo ne najkvalitetniji u ligi,imamo 10 krila nabacanih i ostalo popunjavanje rupa
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Ocigledno da je neka muljaza. Frajer od Sarajeva nema nikakve finansijske koristi. Klub je poslovao 300 milja u pozitivi, to Tan zaradi od 00:00 do 00:07 sati, tako da je glupo reci da ga zanimaju finansije. Moguce da je samo dao pare za akademiju. Ali ni ona nema rezultata.zagorski je napisao/la:Ako mu je interes rezultat,kao sto se da naslutiti da ti tvrdis,ja te pitam slijedece:RichmanBiH je napisao/la:Kakve Tan ima interese u Sarajevu sem rezultata?
-zasto je ostavio na rukovodecim pozicijama u klubu i zasto je pohvalio one koji su najodgovorniji za rezultatski najgoru sezonu u poslijeratnoj historiji?
-zasto je na klupi ostavio trenera-amatera bez licence?
-zasto je dozvolio da nam sportski sektor vode takode amateri i bivsi štrumfovi?(ihtijarevic,dzakmic,hasancic,skaut-teleca glava...)
-zasto nije dozvolio da se i dalje placa iz Cardiffa nas najbolji i najskuplji igrac (Benko)?
-zasto insistira da se cim prije proda nas drugi najbolji igrac (Duljevic)?
-zasto ne dovede prave profesionalce u sportski sektor?
-zasto ni jednog igraca nije KUPIO otkako je preuzeo klub?
-zasto ga samo zanima da je finansijski klub u pozitivi,a rezultatski kakogod?
-zasto nije dozvolio da se u ovom transfer-roku dovedu bar 2-3 klasna igraca (tipa Cvijanovica ili Benke)?
-zasto,zasto,zasto...???
Mnogi,koji kao znaju sta se desava u klubu,su najavljivali kako je Tan nezadovoljan sezonom,kako je naredio da se titula mora uzeti ove sezone,kako je odobrio sredstva da se ekipa pojaca...i ja sam im donekle vjerovao i to mi je davalo nadu da Tan ipak nije toliko nezainteresovan. Medutim ja nista od toga ne vidjeh na djelu,tako da mi je to ubilo i zadnju nadu da Tana mi uopste rezultatski zanimamo i da njega boli k...c il' bili 1. il' 5.
Eto ti odgovori bar na neka pitanja koja sam postavio.
UPRAVA NAPOLJE!
-
kraljlavova
- Kontakt:
Mene je sramota onakve igre i odnosa pojedinaca prema klubu
Bod kao bod, nee moze se smatrati propascu, losa igra, moze se opravdat neuigranoscu, pocetak je sezone, ali losa takticka postavka se ne moze nikako objasnit. Niti jedan planski napad, da se zna ko je neki plej, kako lopta treba da ide. Mogu razumit taj presing Celika, ali da za 90 min ne stvorimo niti jedan timski napad, svee neki pokusaji na individualni kvalitet. Kad je lopta kod protivnika, nasi standardno gledaju jednog koji trci, vrsi neki presing ne pomisljajuci da mogu lako doci do lopte. Nadam se samo da cemo neke utakmice moci dobiti lagano, samo zahvaljujuci treneru i dobroj postavci igre, a ne da Dulja mora sa 30 metara pogadjat..
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], nedimmmm1337 i 56 gostiju.