Dobro će proći obje sljedeće franšize, i Atlanta i Minnesota. Vidi se po broju prijava za season tix, a oba grada dobivaju spektakularne stadione, vjerojatno najmoderniji na kontinentu uz stadion Cowboysa. Također, naširoko oko Atlante i St. Paula nema MLS kluba, tamo su baš potrebni. Takva im je politika.
Mislim da će LA bit uspjeh, oduševljen sam logom i brandingom, a Chivas je bio osuđen na propast jer se ciljalo na latino populaciju, a njih MLS ne zanima pored meksičke lige.
Raspravljali smo ovdje o proširenjima, tržište je ogromno, ima igrača za sve, mada bih i sam volio da se stane na 24.

Čitao sam negdje oko Sacramenta da još ne mogu u MLS dok ne istekne ugovor San Josea s ligom jer oni pokrivaju područje koje uključuje i Sacramento.
Složio bih se oko Cosmosa, ali ovi su imali arapske petrodolare iza sebe i obećanje da će sagradit stadion, gazde su u Cityju, imaju uspješan klub u Melbourneu, dok Cosmos nema lovu, ni blizu onoj koju imaju Etihad i ta ekipa. Ali vjerujem da bi, kad bi zatražili franšizu i sagradili stadion, upali, ima New York mjesta za više klubova.
Generalno, volio bih da svaki klub koji dobije mjesto prije nego što im se da dozvola odradi barem tri sezone u nižim ligama. Orlando je najbolje pokazao kako se gradi klub. Sacramento isto to radi, čini se i Cincinatti.
Promocija/relegacija - teško. Franšize su bile preskupe, potrebna je ogromna lova da se uđe u ligu, a kako klubovi nemaju tradiciju i kako to nije u duhu američkog sporta, mislim da bi se raspali čim bi matematički ispali iz lige. Vlasnicima klubova nije u interesu imati klub koji može ispasti iz lige. Zato mislim da pro/rel nikad nećemo vidjeti u MLS-u.