AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Mada će sad svaki dan početi da pišu sve i svašta.Evo prije par minuta opet su počeli pisati o Witselu pa i Diegu Costi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Je li Pedro Mendes s ovim Kinezima u talu, jer mi se to u jednu ruku nesvidja da ne bi posali druga Valencija?!
Al ako će tih 85 mil stići nakon prelaznog roka, zar se ne može dogovoriti posudba "sa obavezom otkupa". Mislim, ako ćemo već imati novog gazdu koji zeli dobro klubu zar nije bolje odmah pojačati tim, a ne na pola sezone kad već bude kasno.
Il Club più titolato al mondo!
-
TuSeiTuttaLaMiaVita
- Kontakt:
Naravno da moze, i uradit cetako ako imaju mozga. Mozes ponuditi posudbu za isca uz obavezu kupovine za 35 miliona kasnije ili na rate.muxa je napisao/la:Al ako će tih 85 mil stići nakon prelaznog roka, zar se ne može dogovoriti posudba "sa obavezom otkupa". Mislim, ako ćemo već imati novog gazdu koji zeli dobro klubu zar nije bolje odmah pojačati tim, a ne na pola sezone kad već bude kasno.
Da bacca hoce ostati, dovesti cuardada, ganjat kovacica ili isca na posudbu,sredina sa motnom i kucom je jadna blago receno.
Ovih 350 miliona je minimalna obaveza, ne znaci da se ne moze obezbjediti dodatna sredstva. Ako nalete novi sponzori svasta se moze.
- Romagnoli13
- Kontakt:
350M je minimalno što moraju Kinezi uložiti do ljeta 2019-e godine. Ako se bude dobro poslovalo, sponzori privukli, povećali prihodi, niko ne može reći da ta cifra neće dostići i pola milijarde.
Vidim da se spominju Badelj i Isco za sredinu terena. Vraćaju se po Musacchia i ganjaju Cuardada. Ja bi bio prezadovoljan sa ta 4 igrača i mislim da bi kvalitet ekipe uveliko bio povećan sa njihovim dolascima.I da bi to potpuno promijenilo krvnu sliku ekipu.
The Chinese group spokesman: "Milan fans should stay calm. If we do such an investment it's because we want to bring Milan back to be at the top of the world. It's our target." [GdS]
Vidim da se spominju Badelj i Isco za sredinu terena. Vraćaju se po Musacchia i ganjaju Cuardada. Ja bi bio prezadovoljan sa ta 4 igrača i mislim da bi kvalitet ekipe uveliko bio povećan sa njihovim dolascima.I da bi to potpuno promijenilo krvnu sliku ekipu.
The Chinese group spokesman: "Milan fans should stay calm. If we do such an investment it's because we want to bring Milan back to be at the top of the world. It's our target." [GdS]
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- IlPrincipino
- Kontakt:
Ma jeb.es i pare ako su u krivim rukama. Nije se to jednom pokazalo.
Nadam se da ce krenuti ovo nabolje.
Nadam se da ce krenuti ovo nabolje.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- muha milanez
- Kontakt:
Milan Badelj se spominje kao pojacanje i izgeda da ce do tog transfera i doci. Ako je Montela birao, onda bolje B. Valera da je doveo, tipican veznjak koji bi nam legao bas kako treba.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Re: RE: Re: AC Milan
Po meni Badelj ništa nije bolji od Bertolacia, jer nas je ovaj godinu prije doslovice uništio na San Siru...ako oni misle kupovati na zimskom mercatu batali onda sve, jer do tada mogu upasti u kolotečinu ko lani i pisi propalo...muha milanez je napisao/la:Milan Badelj se spominje kao pojacanje i izgeda da ce do tog transfera i doci. Ako je Montela birao, onda bolje B. Valera da je doveo, tipican veznjak koji bi nam legao bas kako treba.
Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 07 avg 2016, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
Sta veli danas Zlatan poslije tekme vjerovatno je united najveci klub u kojem sam igrao samo se Milan moze porediti sa njim
valjda i nas Milan opet bude ono sto treba biti konkurentan na sve frontove i uvijek favorit
Ja sam mislio kad dobijemo nove gazde ispisat cemo desetak stranica o mogucim pojacanjima 
Poslano sa mog GT-I8160 koristeći Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
Re: Odg: RE: Re: AC Milan
Sta ces pisati dosli kinezi,a oni dovode mrtovg Badelja u onako los vezni red...muxa je napisao/la:Ja sam mislio kad dobijemo nove gazde ispisat cemo desetak stranica o mogucim pojacanjima
Ne svidja se ni meni Badelj mada ako vec ne bude izbora, onda bolje ista nego nista. Bolje nego Sosa u svakom slucaju...
Daj Musaku, Cuadrada, dovesti Matu ili cak Nasrija kao ofanzivnog veznog uz Badelja, to bi vec bilo nesto. Ako se vec nema love trenutno, dogovori posudbu sa obaveznim otkupom i to odmah u januaru isplatiti, vjerujem da bi mnogi pristali na to.
Mislim yebo ti to ako sad na ljeto ne uspiju nista uradit, dzabe ti i pare u januaru ako si vec zakasnio.
Ima dosta "otpadaka" u vecim klubovima koji bi nama bili ravni wc igracima, treba takve ganjat. Evo bas gledam danas kako Mou ponizi Matu, uvede ga u poluvremenu i opet izvadi
znaci tip je ocigledno na izlaznim vratima, zasto te ne iskoristiti?
I nije to samo on, ima bruku takvih igraca koji su negdje visak, a nama bi bili zlata vrijedni.
Daj Musaku, Cuadrada, dovesti Matu ili cak Nasrija kao ofanzivnog veznog uz Badelja, to bi vec bilo nesto. Ako se vec nema love trenutno, dogovori posudbu sa obaveznim otkupom i to odmah u januaru isplatiti, vjerujem da bi mnogi pristali na to.
Mislim yebo ti to ako sad na ljeto ne uspiju nista uradit, dzabe ti i pare u januaru ako si vec zakasnio.
Ima dosta "otpadaka" u vecim klubovima koji bi nama bili ravni wc igracima, treba takve ganjat. Evo bas gledam danas kako Mou ponizi Matu, uvede ga u poluvremenu i opet izvadi
I nije to samo on, ima bruku takvih igraca koji su negdje visak, a nama bi bili zlata vrijedni.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
Ja bas htio to da napisem. Covjek izrazito cijeni Milan i sigurno da ne supljira jer on nije takav. Ako on kaze da je Milan toliko velik, onda ne trebam nista drugo pisati... a svi znamo za koga je sve igrao Ibra i sa svima osvajao trofej.ronaldo99 je napisao/la:Sta veli danas Zlatan poslije tekme vjerovatno je united najveci klub u kojem sam igrao samo se Milan moze porediti sa njimvaljda i nas Milan opet bude ono sto treba biti konkurentan na sve frontove i uvijek favorit
Milan ce uvijek ostati Milan.
Srce me boli sto ga mi nismo vratili ove sezone. Njegov 1 potez i sad vrijedi kao sezona mnogih igraca.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nije Ibra sto se tice Milana nista slagao, Milan ima kontinuitet od prvog desetljeca kako se igra liga spamiona da uzima titule, Barca do Sampdorie je nizala same poraze, a i Samp je dobila vise sretno nego spretno (slabodnjak Koemana)...United u 28 godona Fergice samo 2 Lige prvaka, ako mene pitate premalo, uzimajuci u obzir koga je vodio 
Meni je Badelj prihvatljiv, sigurno kvalitetniji od svakog našeg veznjaka osim Kucke i Montoliva al' Montoliva od prije 3 godine kada je tek došao u Milan.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Beduin
- Kontakt:
Daj Isca, kakav Badelj pa opet naredne godine gledati kako ga se rijesiti i novog dovoditi. Jednog, ali vrijednog dovesti, uz Kucku i Montoliva Isco bi derao. Lijevo Bona, desno Cuadrado i Bacca u spic. Zmaj ekipica, za pocetak.
Samo jos Romanjoliju pridruziti jakog cb i molimo Boga da se niko ne povrijedi iz prvih 11, do zimske pauze.
Samo jos Romanjoliju pridruziti jakog cb i molimo Boga da se niko ne povrijedi iz prvih 11, do zimske pauze.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ne treba biti razocaran ako ne uspiju dovesti neko znacajnije pojacanje.
Klub je tek prodat/kupljen tesko da ce sad nesto znacajnije odraditi na trzistu.
Druga je stvar sto su tu prodaju trebali zavrsiti u junu i onda bi imali vremena da posloze finu ekipu.
Najbitinije je da su spremni da ulazu u ekipu. Nije problem izdrzati ovu polu-sezonu,
pa cak i cijelu godinu ako znas da ce sljedece sezone napraviti pristojan tim koji ce se boriti za LP.
Klub je tek prodat/kupljen tesko da ce sad nesto znacajnije odraditi na trzistu.
Druga je stvar sto su tu prodaju trebali zavrsiti u junu i onda bi imali vremena da posloze finu ekipu.
Najbitinije je da su spremni da ulazu u ekipu. Nije problem izdrzati ovu polu-sezonu,
pa cak i cijelu godinu ako znas da ce sljedece sezone napraviti pristojan tim koji ce se boriti za LP.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Re: Odg: RE: Re: AC Milan
Znaci niti ove godine da ne izbore ligu prvaka, nidje veze, pa neka ga ugase onda...sto neko napisa ponudi Mati dobru platu doce u klub, pozajmica s pravom otkupa, Isca isto tako mogu dovesti....ne zelim ni pomisliti da iduću godinu nece biti u ligi prvaka.SonVolt je napisao/la:Ne treba biti razocaran ako ne uspiju dovesti neko znacajnije pojacanje.
Mislim da nije realno ocekivati to 3. mjesto. Nije nemoguce ali je jako tesko, cak i kad bi doveli 2 pojacanja.
Napoli i Roma su kvalitetnije ekipe, bez obzira sto su izgubili najbolje igrace. Velika je prednost sto su uigrani, isti trener
i okosnica tima kao i prosle godine. Stoji to da se bas ne zna kako ce izgledati bez Higuaina i Pjanica.
Inter ima kvalitetnu ekipu ali i debila za trenera. Ako Mancini dobije nogu, vjerujem da ce biti u top 3.
Ako sam vec mogao istrpiti par katastrofalnih sezona, gdje se pored losih rezultata nije naziralo ni p od nekog plana za napredak, gdje su se dovodili polovnjaci i nebotrebni igraci, onda mogu i izdrazati jos jednu sezonu ako znam da to necemu vodi.
Ako ce u januaru dovesti 2 dobra pojacanja + ljetni prelazni rok, mogla bi se napraviti ozbiljna ekipa.
Napoli i Roma su kvalitetnije ekipe, bez obzira sto su izgubili najbolje igrace. Velika je prednost sto su uigrani, isti trener
i okosnica tima kao i prosle godine. Stoji to da se bas ne zna kako ce izgledati bez Higuaina i Pjanica.
Inter ima kvalitetnu ekipu ali i debila za trenera. Ako Mancini dobije nogu, vjerujem da ce biti u top 3.
Ako sam vec mogao istrpiti par katastrofalnih sezona, gdje se pored losih rezultata nije naziralo ni p od nekog plana za napredak, gdje su se dovodili polovnjaci i nebotrebni igraci, onda mogu i izdrazati jos jednu sezonu ako znam da to necemu vodi.
Ako ce u januaru dovesti 2 dobra pojacanja + ljetni prelazni rok, mogla bi se napraviti ozbiljna ekipa.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Ma jest najbitnije to sto je klub prodan, al' treba se brate voditi racuna o tome da se nesto uradi ove sezone, pa makar LE izboriti za pocetak. Ok, top 3 je vjerovatno nedostizno i sad je mozda prekasno za sklopiti dobru ekipu koja bi se ganjala sa Napolijem i Romom, ali ganjati top 5 i kup, to bi bilo dovoljno za ovu prvu sezonu.
Tek od iduce godine pucati na vise ciljeve.

ne mogu vjerovati koji obrt situacije poslije 5 godina, u ovih par dana sve bolje od boljeg
Tek od iduce godine pucati na vise ciljeve.
Galliani will leave Milan in the middle of September. The farewell is gradually arriving
ne mogu vjerovati koji obrt situacije poslije 5 godina, u ovih par dana sve bolje od boljeg
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.