Aha. Ja samo vidim da ima veceras i ponedjeljak pa zato postavih. Izvinjavam seakisarajevo92 je napisao/la:Drake je imao koncert (sinoc) petak vece u New Yorku.
Kakve veze ima sto je Pogba sad objavio editovani klip sa koncerta.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Aha. Ja samo vidim da ima veceras i ponedjeljak pa zato postavih. Izvinjavam seakisarajevo92 je napisao/la:Drake je imao koncert (sinoc) petak vece u New Yorku.
Kakve veze ima sto je Pogba sad objavio editovani klip sa koncerta.
14,00 h?jelle je napisao/la:Imas na Eurosport 2
Tacno mi je zao Juventina, onih normalnih, jer ce ovdje nastupiti ludilo. Ja se nadam samo da ce ovaj transfer Pogbe biti dovoljan ostalim da ne tvrde da neki igrac nece preci u drugi tim. Nema vise igraca kao stu su Buffon, Nedved, Del Piero... kojima novac i "projekti" nisu bitni. Fudbal je više od lopte.Fabrizio Romano
✔
@FabrizioRomano
Paul Pogba has been authorized by Juventus to have medicals with Manchester United. #MUFC #transfers
To što ti i ja nismo znali, ne znači da ljudi iz uprave nisu znali.dinoo je napisao/la:14,00 h?jelle je napisao/la:Imas na Eurosport 2
Pogba ce nam se malo pokakit na klub ako je vec toliko vremena(barem koliko se pise o tome) znao da nece vise biti dio Juventus porodice a da nam to nije rekao nego otisao se kupati u Majami i trolati navijace,drzati u neizvjesnosti i onda lagano iz usa sleti u manchester(ako je i to istina,naravno). Al dobro,to je zasnovano na puno nekih teorema ,takp da jos uvijek je sve to AKO i kad se sve rasvjetli znaceno da li nam se cojk posro ili je samo novinare trolo..
Forza Juve
Slazem se 100%, i sve se to nekako moze staviti pod onu raiolinu igru zivaca,brojeva,ponuda,peripetija,klikova...gluposti. Al et nasa uprava im dopustila takvo nesto, i to ce biti i proci ko i sve drugo.tako da hajmo gledat ES2:)Mig_Mig je napisao/la:To što ti i ja nismo znali, ne znači da ljudi iz uprave nisu znali.dinoo je napisao/la:14,00 h?jelle je napisao/la:Imas na Eurosport 2
Pogba ce nam se malo pokakit na klub ako je vec toliko vremena(barem koliko se pise o tome) znao da nece vise biti dio Juventus porodice a da nam to nije rekao nego otisao se kupati u Majami i trolati navijace,drzati u neizvjesnosti i onda lagano iz usa sleti u manchester(ako je i to istina,naravno). Al dobro,to je zasnovano na puno nekih teorema ,takp da jos uvijek je sve to AKO i kad se sve rasvjetli znaceno da li nam se cojk posro ili je samo novinare trolo..
Forza Juve
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.