Ima znači nade i za menealemsa je napisao/la:Geni, nije ni meni bila puna do 25e godine, sve bile "rupe", negdje ima, negdje nea.Donnie Darko je napisao/la:Ja se nisam brijao 3 sedmice, i od pristojne brade sam udaljen još samo nekih 24 godine.
Brada i brkovi
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Brada i brkovi
Da, kazu da najbolja raste tek nakon 35e.Donnie Darko je napisao/la:Ima znači nade i za menealemsa je napisao/la:Geni, nije ni meni bila puna do 25e godine, sve bile "rupe", negdje ima, negdje nea.Donnie Darko je napisao/la:Ja se nisam brijao 3 sedmice, i od pristojne brade sam udaljen još samo nekih 24 godine.
Prosjek je pola incha mjesecno, ili 0.44 milimetra dnevno, meni raste sporije od prosjeka.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Najgore si prošao, Aleme.
Sad ide period dočekivanja, oblikovanja i održavanja.

Sad ide period dočekivanja, oblikovanja i održavanja.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:

Ricki Hall se obrij'o. Sad fura brkove.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
jebote ja imam bradu od 18. godine
jedna djevojka me upoznala sa bradom, i nakon pola godine veze odlucim da se obrijem... cura hladno prosla pored mene kad smo se trebali naci, nije me prepoznala
jedna djevojka me upoznala sa bradom, i nakon pola godine veze odlucim da se obrijem... cura hladno prosla pored mene kad smo se trebali naci, nije me prepoznala
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Kad sam ja pisao da su brkovi > brada #mosa #autoritet
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
To iz dana u mladim muslimanima, sa Čengom i ekipomKK_Bosna je napisao/la:jebote ja imam bradu od 18. godine![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Suza mi krenula kad sam vidio.Monolog je napisao/la:
Ricki Hall se obrij'o. Sad fura brkove.
Definitivno je izasao is tog retro stila koji je furao, na nasu (moju) zalost
naprijed rejal
Re: RE: Re: Brada i brkovi
KK_Bosna je napisao/la:jebote ja imam bradu od 18. godine![]()
Kod mene evo neka 4.mj.bez brijanja.Dodje mi da se obrijem skroz i opet iz pocetka pa par mjeseci pustat ko sto i obicno radim,al mi je muka kad znam da treba skoro tjedan dana cekat da naraste toliko da ne izgledam ko debil
**** majku ako je moja djevojka normalna... prijetila mi je i prijetila da ce me obrijat... a ja namjerno pustao bradu da je nerviram
sinoc smo se zacugali opasno (ucio je da pije rakiju
) i zaspali smo... jutros se budim ovakav:

kaze e sad se moras skroz obrijat
sinoc smo se zacugali opasno (ucio je da pije rakiju

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
KK_Bosna je napisao/la:**** majku ako je moja djevojka normalna... prijetila mi je i prijetila da ce me obrijat... a ja namjerno pustao bradu da je nerviram![]()
sinoc smo se zacugali opasno (ucio je da pije rakiju) i zaspali smo... jutros se budim ovakav:
Banuj je.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ja bih suprugu odmah punici poslao.KK_Bosna je napisao/la:**** majku ako je moja djevojka normalna... prijetila mi je i prijetila da ce me obrijat... a ja namjerno pustao bradu da je nerviram![]()
sinoc smo se zacugali opasno (ucio je da pije rakiju) i zaspali smo... jutros se budim ovakav:
- TobeYarabi
- Kontakt:
brisete li i vi bradom čelo kad se znojite? meni to skroz preslo u naviku 
- majestic24
- Kontakt:
Brate ja mislio u tebe brada ko u Hardena a ono nema je 1 cmKK_Bosna je napisao/la:**** majku ako je moja djevojka normalna... prijetila mi je i prijetila da ce me obrijat... a ja namjerno pustao bradu da je nerviram![]()
Ja se mrzim brijati. Sve moguce kreme,vode poslije brijanja i x drugih stvarih sam osprobao,ali dzaba..2-3 dana poslije brijanja umirem od peckanja i svrbeza. Tako vec 2 godine samo je skracujem sa masinicom za sisanje. Inace znam biti po mjesec dana da se ne obrijem
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Nail for Real
- Kontakt:
To je meni preglupo. Ne cini te brada muskarcem. Povraca mi se od ovih ''bradonja'' u uskim farmerkama i podvrnutim rukavimaKeenan.- je napisao/la:Shaving is for pussies.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 51 gost.