Navija se za Sarah sutra ibogami

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
sutra pada svjetski rekordmessilla je napisao/la:OR.![]()
Navija se za Sarah sutra ibogami
šta oborila-razvalila na proste faktoreDragonReborn je napisao/la:Gledam ja, Hosu izdominirala, čini mi se da je oborila rekord one male kineskinje što je plivala 100m brže od muškog rekorda.
Slabo BHT prenosi plivanje a mrsko mi trazit streamove, dosta utrka je i kasno navecer pa se nema kad gledat.branimir85 je napisao/la:zar nitko ne gleda najbolje natjecanje na OI osim mene
tu su još francuzi i naravno ameri,da australci su favoriti.Phelps je trebao plivati samo jednu štafetu ,ali pročita neki dan da bi mogao zaplivat u još kojojjestamaji je napisao/la:kakva je situacija na 4x100 za muškarce? po logici bi trebali australci dobiti bez problema, slično kao kod žena juče. nego je li pliva phelps za amere?
pitanje za profijebranimir85 je napisao/la:tu su još francuzi i naravno ameri,da australci su favoriti.Phelps je trebao plivati samo jednu štafetu ,ali pročita neki dan da bi mogao zaplivat u još kojojjestamaji je napisao/la:kakva je situacija na 4x100 za muškarce? po logici bi trebali australci dobiti bez problema, slično kao kod žena juče. nego je li pliva phelps za amere?
trialsi, ulazi 6 plivaca, ova zadnja dva obicno plivaju u kvalama, ali ne i u finalujestamaji je napisao/la:pitanje za profijebranimir85 je napisao/la:tu su još francuzi i naravno ameri,da australci su favoriti.Phelps je trebao plivati samo jednu štafetu ,ali pročita neki dan da bi mogao zaplivat u još kojojjestamaji je napisao/la:kakva je situacija na 4x100 za muškarce? po logici bi trebali australci dobiti bez problema, slično kao kod žena juče. nego je li pliva phelps za amere?![]()
phelps pliva u 4x100 mješovito, to je jasno, tu ga ne mogu izostaviti. ali kako se inače kod amera određuje ko pliva u štafetama? na osnovu trialsa ili 'nako odoka?
po tome phelps može plivati samo mješovitu štafetusimicz je napisao/la:trialsi, ulazi 6 plivaca, ova zadnja dva obicno plivaju u kvalama, ali ne i u finalujestamaji je napisao/la:jestamaji je napisao/la:kakva je situacija na 4x100 za muškarce? po logici bi trebali australci dobiti bez problema, slično kao kod žena juče. nego je li pliva phelps za amere?
pitanje za profije![]()
phelps pliva u 4x100 mješovito, to je jasno, tu ga ne mogu izostaviti. ali kako se inače kod amera određuje ko pliva u štafetama? na osnovu trialsa ili 'nako odoka?
tako bi trebalo, ne bi bilo fer prema ostalim momcima koji su izborili mjesto, ne znam otkud da informacija da se phelps moze "ubaciti"jestamaji je napisao/la:
po tome phelps može plivati samo mješovitu štafetu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.