Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Jel normalan ovaj Higuain? Izgleda kao Adriano jbte pri kraju karijere.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Igraju li Talijani Superkup?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
The Italian Super Cup between Juventus and Milan could take place in Abu Dhabi on December 23.Raonffa je napisao/la:Igraju li Talijani Superkup?
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Nepotrebna utakmica pred kraj prvog dijela sezone i to u Emiratima, bolje je da se igra sad ovako pred sezonu na Olimpicu, svakako bi dobro došla i jednim i drugim. Al' eto važnije je uzeti dobar cashAndrej je napisao/la:The Italian Super Cup between Juventus and Milan could take place in Abu Dhabi on December 23.Raonffa je napisao/la:Igraju li Talijani Superkup?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nije im dosta što je kup u sprdačina formatu još su i ovaj superkup do nevjerojatno nebitne razine doveli.
Kod pipite ovo nije stomak nego najvjerovatnije pojas koji cesto igraci nose najcesce zbog gleđa
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Lik na medicinskom mrsaviji nego na terenu poslije treninga...upravu si, nesto je ispod nosio.Pantelija je napisao/la:Kod pipite ovo nije stomak nego najvjerovatnije pojas koji cesto igraci nose najcesce zbog gleđa
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
mnisam siguran sta je, ima pojas koji nose kada rade vjezbe na treningu i ako igrac nekad je imao problema ili osjeca bol nosi se taj pojas koji ima vise funkcija (specijalni materijali neki )Sissoko je napisao/la:Lik na medicinskom mrsaviji nego na terenu poslije treninga...upravu si, nesto je ispod nosio.Pantelija je napisao/la:Kod pipite ovo nije stomak nego najvjerovatnije pojas koji cesto igraci nose najcesce zbog gleđa
to sam vidio u jednom kampu kada je dolazilo nekoliko nasih reprezentativaca i mislio sam "vidi liku stomaka a profi" ... skide dres kad ispod crno oko struka i zato izgleda tako
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Zanimljivo kako se samo kod Higuaina vidi taj pojas 
ma na stranu ovu sliku, mozda jest uhvacen pri nezgodnom polozaju tijela, al' gledao sam utakmicu i vidis ti njega preko ekrana da je sav mastan i salast, guzovi ko bacve.
a je*aji ga, to onda vise nije do pojasa
i ne moze se osporiti da tip ima bar 5-6 kila viska.
ma na stranu ovu sliku, mozda jest uhvacen pri nezgodnom polozaju tijela, al' gledao sam utakmicu i vidis ti njega preko ekrana da je sav mastan i salast, guzovi ko bacve.
a je*aji ga, to onda vise nije do pojasa
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Kad vidim ovako fudbalere koji toliko treniraju a za tako kratak period se brzo ugoje tacno me strah kakav cu ja bit u njihovim godinama :'D.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Mancini pred otkazom, Tahe ga ne može očima. Ponovo će milione dobiti nakon otkaza. 
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- akisarajevo92
- Kontakt:
Navodno će u periodu 2018.-2021. Italija imati 4 predstavnika u Ligi prvaka ili Super ligi kako se spominje da će se zvati
Il Club più titolato al mondo!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Inter napravio najpametniji potez koji su mogli napraviti ovog ljeta. Ne moraju nikoga dovesti. Pojačali su se samim odlaskom Mancinia.
Sad već i imaju šanse za ozbiljnije ciljeve u sezoni.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Još kad dodas da De Bour sigurno neće zapostaviti Europa ligu , mogli bi imati napokon interesantan InterL'Avvocato je napisao/la:Inter napravio najpametniji potez koji su mogli napraviti ovog ljeta. Ne moraju nikoga dovesti. Pojačali su se samim odlaskom Mancinia.
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
jao higuainu trbusine ,dobro jeo od ovog transfera 
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovo Sampdoria ima neke nove drugacije dresove?
- senadrosoner
- Kontakt:
Nista posebno, ovakvu bacvu ja skinem za 10-15 dana, a ne profesionalac...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.