Prespavala, sinoć gurala Čilića, pa kasnije proslava, i prespava kauboje.SiamoNoi je napisao/la:
Zna se da je u Riju Isus glavni, mater mu tamo nema neki utjecaj.![]()
RIO 2016 - Rukomet
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: RIO 2016 - Rukomet
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
SiamoNoi je napisao/la:Zna se da je u Riju Isus glavni, mater mu tamo nema neki utjecaj.![]()
Stvarno su pogriješili sa novim pravilima, previše je prekida, a tek kad pokažu plavi karton bit će cirkus. Dobro je jedino ono ograničenje pasivnog napada.
Švedska se trznula par puta, ali Njemačka ipak bolja 32:29
Gensheimer se vratio
Švedska se trznula par puta, ali Njemačka ipak bolja 32:29
Gensheimer se vratio
- alan_kardec
- Kontakt:
kakav plavi karton? šta je to?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
znaš šta me najviše boli? to što je davno prije jedno 7-8 godina trebao da preuzme srbiju ali pod uslovom da radi sa škrbićem tj da ako ovaj preuzme savez... i naravno ništa nije bilo od njih toga..legenda reala je napisao/la:Prelahko se daju ova isključenja al haj![]()
đe Dantes jel to veliki Rivera i odbranu Katara doveo do savršenstva
a čovjek je TATA ovog sporta
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ma bezveze pravila, bolje je da su promijenili jedno ali vrijedno a to bi bilo vremensko ograničavanje trajanja napada kao u košarci.
Jer ono kad sudci podignu ruku, sama pasivna igra je presmiješna, zamislite u košarci da nema ograničenja trajanja napada pa Lamonica digne ruku da je pasivna igra a igrači šutaju iz nemogućih pozicija
Jer ono kad sudci podignu ruku, sama pasivna igra je presmiješna, zamislite u košarci da nema ograničenja trajanja napada pa Lamonica digne ruku da je pasivna igra a igrači šutaju iz nemogućih pozicija
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Novo pravilo, kada sudac pokaže crveni karton a nije 100% siguran da li je igrač pretjerao, pokaže i plavi karton nakon crvenog da bi komisija dodatno prosudila odluku.. Imaš sva nova pravila na prvoj stranici ove teme.alan_kardec je napisao/la:kakav plavi karton? šta je to?
Najveća glupost koju mogu učiniti.Raonffa je napisao/la:Ma bezveze pravila, bolje je da su promijenili jedno ali vrijedno a to bi bilo vremensko ograničavanje trajanja napada kao u košarci.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
- alan_kardec
- Kontakt:
DANTES je napisao/la:znaš šta me najviše boli? to što je davno prije jedno 7-8 godina trebao da preuzme srbiju ali pod uslovom da radi sa škrbićem tj da ako ovaj preuzme savez... i naravno ništa nije bilo od njih toga..
a čovjek je TATA ovog sporta
sjećam se te priče. to je bila istorijska šansa srpski rukomet, bar za muški.
Fuliš-pušiš.
Molders je napisao/la:Novo pravilo, kada sudac pokaže crveni karton a nije 100% siguran da li je igrač pretjerao, pokaže i plavi karton nakon crvenog da bi komisija dodatno prosudila odluku.. Imaš sva nova pravila na prvoj stranici ove teme.alan_kardec je napisao/la:kakav plavi karton? šta je to?
Koja glupost
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ne znam, meni je ovo pravilo gdje ti sudije određuju trajanje napada preglupo, jeste da je to od kada znam za sebe al' svejedno ne valja.Vijadukt je napisao/la:Najveća glupost koju mogu učiniti.Raonffa je napisao/la:Ma bezveze pravila, bolje je da su promijenili jedno ali vrijedno a to bi bilo vremensko ograničavanje trajanja napada kao u košarci.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
I još koliko su se puta mnoge ekipe znale oštetit zbog predugog napada. To za ograničenje satom kao u košarci bi vjerovatno bilo pun pogodak, ali eto ovako ipak ide na šest dodavanja.Raonffa je napisao/la: Ne znam, meni je ovo pravilo gdje ti sudije određuju trajanje napada preglupo, jeste da je to od kada znam za sebe al' svejedno ne valja.
O tome ja pričam, a tih šest dodavanja ide u pasivnoj igri a koliko napad može trajati do dizanja ruke tj. pasivnog to haman ne zna niko osim sudije a ne zna ni sudija nego to više ide na osjećaj.Molders je napisao/la:I još koliko su se puta mnoge ekipe znale oštetit zbog predugog napada. To za ograničenje satom kao u košarci bi vjerovatno bilo pun pogodak, ali eto ovako ipak ide na šest dodavanja.Raonffa je napisao/la: Ne znam, meni je ovo pravilo gdje ti sudije određuju trajanje napada preglupo, jeste da je to od kada znam za sebe al' svejedno ne valja.
E zbog toga uvođenje sata kao u košarci (dakle ne identično 24 sekunde kao u košarci nego na taj fazon da ne bi bilo zabune) bi bilo sigurno unaprijeđenje rukometa kao sporta.
- ASD
- Kontakt:
To svako zna, najpravednije je, ali tvrdoglavi su pa drze ta neka kljucna pravila, rasprave oko toga vec dugo traju.Raonffa je napisao/la:O tome ja pričam, a tih šest dodavanja ide u pasivnoj igri a koliko napad može trajati do dizanja ruke tj. pasivnog to haman ne zna niko osim sudije a ne zna ni sudija nego to više ide na osjećaj.Molders je napisao/la:I još koliko su se puta mnoge ekipe znale oštetit zbog predugog napada. To za ograničenje satom kao u košarci bi vjerovatno bilo pun pogodak, ali eto ovako ipak ide na šest dodavanja.Raonffa je napisao/la: Ne znam, meni je ovo pravilo gdje ti sudije određuju trajanje napada preglupo, jeste da je to od kada znam za sebe al' svejedno ne valja.
E zbog toga uvođenje sata kao u košarci (dakle ne identično 24 sekunde kao u košarci nego na taj fazon da ne bi bilo zabune) bi bilo sigurno unaprijeđenje rukometa kao sporta.
Koliko dugo ce napad trajati zavisi od toga koliko ce sudije dopustati u odbrani, ako puste grublju igru moze 30 sekunde, ako ce se sve sankcionisati moze i 10.
To bi bila potpuna promjena rukometa. Time sve pada u vodu što ima veze sa rukometom. U košarci ne smiješ ružno pogledati protivnika, dok je u rukometu potpuno druga situacija.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
A kakve konkretno veze ima uvođenja sata sa sudijskim kriterijem vezanim za faulove i isključenja?Vijadukt je napisao/la:To bi bila potpuna promjena rukometa. Time sve pada u vodu što ima veze sa rukometom. U košarci ne smiješ ružno pogledati protivnika, dok je u rukometu potpuno druga situacija.
- ASD
- Kontakt:
Pa mogu ostaviti duze napade, isto bi bilo kao sada, samo pravednije.Vijadukt je napisao/la:To bi bila potpuna promjena rukometa. Time sve pada u vodu što ima veze sa rukometom. U košarci ne smiješ ružno pogledati protivnika, dok je u rukometu potpuno druga situacija.
- branimir85
- Kontakt:
Danci se muče protiv gaučosa ,poluvrijeme 10-10 
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
25-19 na kraju dobili.Al evo sad su Poljaci na mukama protiv domacina.Gube 19-23 u 43.min.branimir85 je napisao/la:Danci se muče protiv gaučosa ,poluvrijeme 10-10
I sad vidim Angolke dobile Rumunjke 4 razlike.21 bio koeficijent
- branimir85
- Kontakt:
bacim oko i na to i ono što sam vidio Brazilci fino izgledaju,posebno odbrana 5+1 koju sam vidio da igraju u 1.poluvremenuSiamoNoi je napisao/la:25-19 na kraju dobili.Al evo sad su Poljaci na mukama protiv domacina.Gube 19-23 u 43.min.branimir85 je napisao/la:Danci se muče protiv gaučosa ,poluvrijeme 10-10
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- majestic24
- Kontakt:
SiamoNoi je napisao/la:25-19 na kraju dobili.Al evo sad su Poljaci na mukama protiv domacina.Gube 19-23 u 43.min.branimir85 je napisao/la:Danci se muče protiv gaučosa ,poluvrijeme 10-10
I sad vidim Angolke dobile Rumunjke 4 razlike.21 bio koeficijent
jesi vidio golmanku angole???

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.